jeste jos jutrosBenop je napisao/la:Je li SportSport.ba objavio ovu informaciju o njegovoj partiji ?
Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: Mirza Teletović
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
-> http://sportsport.ba/ino_kosarka/mirza- ... tsa/102820" onclick="window.open(this.href);return false;Benop je napisao/la:Je li SportSport.ba objavio ovu informaciju o njegovoj partiji ?
Cestitke za naseg Mirzu...Trebamo biti ponosni sto ga imamo i zelim mu jos dosta ovakvih i boljih tekmi u NBA-u!
Dobice on svoju sansu da pokaze svoj raskosni talenat,moze samo bolji i jaci postati!
Dobice on svoju sansu da pokaze svoj raskosni talenat,moze samo bolji i jaci postati!
- storm_raider
- Kontakt:
- ss.ba jeste objavio informaciju.
- utakmica se ne igra u Detroitu, vec u Bruklinu, po nasem vremenu u 2 sata u cetvrtak. Kada sam pratio ovaj putujuci cirkus cijelu sezonu, praticu jos i to, ako Bog da.
- ova utakmicu je igrala pretezno druga postava i igraci koji su do sada malo igrali, ukljucujuci naseg Mirzu. Za Mirzu sezona manje-vise jeste zavrsena. To sto bi dobio mozda koji minut u PO ili ubacio jednu tricu nece mnogo da promjeni. Ova utakmica je bila bez ikakvog rezultatskog znacaja sa BKN, zato i jeste igrao ovaj sastav. Ocekujem da Mirza dobije 10 minuta u nekoj utakmici u PO, iskljucivo i samo ako se neko povrijedi. Za sve ostalo bio bih dobro iznenadjen, a pravo na tu ocjenu mi daje to sto NBA ligu pratim dugo, dugo. Sama utakmica je bila "garbage time", 7-8 igraca je odmaralo, pod izgovorom "povreda". Zasto su napisali da su povrede u pitanju? Citaj slucaj "Stern i Spursi" ranije iz ove sezone. Sto se tice Detroita, P.J. jeste izjavio da ce igrati prva postava (sto mi je i razumljivo) jer pocinje PO, ali mislim da bi mu bilo pametnije da ne rizikuje neke povrede. Mirza i EP je sljedeci sou koji jedva cekam da vidim. Bice prije toga mnogo turnira, kao i onaj u Sloveniji.
- Netsi u PO? Ocekujem dobru seriju, ali da naprave nesto, osim prolaska prvog praga - tesko!
- utakmica se ne igra u Detroitu, vec u Bruklinu, po nasem vremenu u 2 sata u cetvrtak. Kada sam pratio ovaj putujuci cirkus cijelu sezonu, praticu jos i to, ako Bog da.
- ova utakmicu je igrala pretezno druga postava i igraci koji su do sada malo igrali, ukljucujuci naseg Mirzu. Za Mirzu sezona manje-vise jeste zavrsena. To sto bi dobio mozda koji minut u PO ili ubacio jednu tricu nece mnogo da promjeni. Ova utakmica je bila bez ikakvog rezultatskog znacaja sa BKN, zato i jeste igrao ovaj sastav. Ocekujem da Mirza dobije 10 minuta u nekoj utakmici u PO, iskljucivo i samo ako se neko povrijedi. Za sve ostalo bio bih dobro iznenadjen, a pravo na tu ocjenu mi daje to sto NBA ligu pratim dugo, dugo. Sama utakmica je bila "garbage time", 7-8 igraca je odmaralo, pod izgovorom "povreda". Zasto su napisali da su povrede u pitanju? Citaj slucaj "Stern i Spursi" ranije iz ove sezone. Sto se tice Detroita, P.J. jeste izjavio da ce igrati prva postava (sto mi je i razumljivo) jer pocinje PO, ali mislim da bi mu bilo pametnije da ne rizikuje neke povrede. Mirza i EP je sljedeci sou koji jedva cekam da vidim. Bice prije toga mnogo turnira, kao i onaj u Sloveniji.
- Netsi u PO? Ocekujem dobru seriju, ali da naprave nesto, osim prolaska prvog praga - tesko!
Sport je lijek za tijelo i duh.
Kako nas bolan nema, zar nisam jutros u 9 ostavio komentar?emir79 je napisao/la:Da citas sta pisem znao bi. Ko prica o 20 minuta u play offu? Ovdje se nadje ljudi da pisu kako je sezona za Teletovica zavrsena. To su gluposti. Kad Mirza zaigra, onda se usute i nema ih danima da bilo sta napisu. Kako moze neko tvrditi da Mirza nece imati minutazu u Play offu? Kako neko moze tvrditi da je sezona za Mirzu zavrsena? (to su vidovite Dzemile). Oni znaju kakav ce biti razvoj utakmica Nets-a u play offu, aha ali malo morgen. Bolje sutiti, nego poslije se stidjeti vlastitih rijeci.hamzaTM87 je napisao/la:
Kakve bolan Dzemile , covjek je van rotacije , zadnjih 10 utakmica je dobijao samo priliku u garbage time-u i sada ocekujes da ce u PO upasti u rotaciju i igrati 20 minuta ?
Nije poenta da neko ovdje glumi Dzemilu. Ja bih najvise volio da sam u krivu i da mirza igra i u doigravanju, ali poenta je u tome da je ispao iz rotacije. Hump sinoc uvali 20 poena, a to niko npr. nije ni spomenuo. Hump i Reggie su u rotaciji i za Mirzu nema minuta. Kad kazem "nema", ne mislim bukvalno da nece uci ni minut u igru. Kazem da ne ocekujem da ce dobijati neku znacajnu minutazu. Pod tim okolnostima sam i rekao da je sezona za njega "zavrsena".
Svasta se moze desiti, moze se par igraca povrijediti i eto Mirze, no PJ mu ocito ne vjeruje i ne treba se nadati nicemu. A ako se nesto desi, onda super, svi sretni...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
- storm_raider
- Kontakt:
bravo, sam si rekao da se to znalo čim je Hump vraćen u rotaciju .. isto tako ni Hump nije ulazio dok je Mirza bio u rotaciji .. al' džaba je to pisati ovdje, uvijek se neko nađe da pametujeKad kazem "nema", ne mislim bukvalno da nece uci ni minut u igru. Kazem da ne ocekujem da ce dobijati neku znacajnu minutazu. Pod tim okolnostima sam i rekao da je sezona za njega "zavrsena".
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Potpis od riječi do riječi.storm_raider je napisao/la:-
- ova utakmicu je igrala pretezno druga postava i igraci koji su do sada malo igrali, ukljucujuci naseg Mirzu. Za Mirzu sezona manje-vise jeste zavrsena. To sto bi dobio mozda koji minut u PO ili ubacio jednu tricu nece mnogo da promjeni. Ova utakmica je bila bez ikakvog rezultatskog znacaja sa BKN, zato i jeste igrao ovaj sastav. Ocekujem da Mirza dobije 10 minuta u nekoj utakmici u PO, iskljucivo i samo ako se neko povrijedi. Za sve ostalo bio bih dobro iznenadjen, a pravo na tu ocjenu mi daje to sto NBA ligu pratim dugo, dugo. Sama utakmica je bila "garbage time", 7-8 igraca je odmaralo, pod izgovorom "povreda". Zasto su napisali da su povrede u pitanju? Citaj slucaj "Stern i Spursi" ranije iz ove sezone.
Nakon citanja prve 2 recenice zakljucio sam da je rijec o pubertetliji koji ne moze uzeti kritiku bez da ubaci seljakluka i uvreda. Kao prvo svi bruje kako je ovo odlicna utakmica, sto i nije. Odlicne tekme su one koje pruza LeBron, KD, Kobe, Curry, Anthony. 14 poena, par skokova je cisti prosjek. Druga je stvar sto je to odlicna utakmica za Mirzine standarde. Ako je to slucaj onda su ti standardi (sudeci po forumasima) relevantno niski sto se opet moze poistovijetiti sa prosjecnom tekmom koju je imao. A Mirza i kada je dobivao minute nije ispunjavao zahtjeve i bio je vracen nazad u manju ulogu bas radi njegove psihe i nekonstantnosti. Dobio je 24 min. a za to vrijeme se moglo dosta vise odraditi. Ovo je dobro ali daleko od odlicnog.LloriS je napisao/la:AjsKjub ti il si glup ili se pravis glup trece nema, kako ovo nije odlicna utakmica Mirze, de mi samo to reci, za igraca koji igra svoju prvu sezonu i za sve ono sto smo vidjeli od Mirze u ovoj sezoni ovo je ipak odlicno, ti mozda ocekujes 30 poena od Mirze i onda da kazes da je to pravo, ali covjece covjek je rookie i ovo je za njega odlicno, ne mozes ga porediti sa zvijezdama NBA i ocekivati 30 plus poena da bi reko onda Mirza je odigrao vrhunski, to jednostavno ne moze, sta si ti ocekivao za 24 minute na parketu da zabije duplo vise, pogledaj malo koliko ljudi zabijaju u prosjeku za 20-25 min u igri, i nemoj pricati gluposti ovdje da ce odigrati lose sljedecu utakmicu, jer kao prvo nece dobiti vecu minutazu od ove 25 min je sasvim ok i kad nema prvih zvijezda, jer Mirza je opet 2 petorka i ne moze igrati 30+ minuta kao zamjena, i ako dobije u srijedu ovu minutazu kao sinoc on ce je iskoristiti sigurno..AjsKjub je napisao/la:14 pt, 5 rb, 2 stautogol je napisao/la:odlicna partija,u srijedu ponovo u detroitu,treba ocekivat nase navijace i Mirzine koseve
Ovo nikako ne moze biti odlicna utakmica, o cemu ti pricas. Jeste solidna ali nista vise od toga. Mirzin je problem sto ce iducu dobiti vise minuta i igrati ce lose jer nikako mi ne djeluje konstantan. Losih nanize gomilu i odjednom proradi.
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
-
FOURTHOFFICIAL
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
dokazi?bas radi njegove psihe
Mirza je bio i bice timski igrač.a za to vrijeme se moglo dosta vise odraditi
Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea
AjsKjub -Kao prvo nisam pubertetlija, smijem se kladit da sam cak stariji i od tebe, druga stvar opet pocinjes Mirzu dovoditi u kontekst sa najboljim igracima NBA, ako ces tako, onda da te pitam realno sta ti ocekujes od Mirze u ovoj sezoni, sta ocekujes od igraca koji je rookie i koje nije ni prvi ni zadnji igrac iz Evrope koji se nije uspio dokazati u svojoj rookie sezoni, sta bi ti zelio postici vise za 24 minute provedene na parketu, kud ces covjece vise od 14 poena i 5 skokova za tu minutazu, to te pitam i to mi odgovori, ne mozes covjeka i njegov broj poena porediti sa KD, KB, LBJ i ostalim zvijezdama, imas prevelika ocekivanja, budimo realni Mirza je imao velikih padova u igri ove sezone, ali je imao i utakmica koje sasvim dobro odigrao, ali opet ponavljam i vracam se na ono zbog cega sam te i citirao na tvom postu sta ocekujes od Mirze za 24 minute, jer vidim ti nisi covjek koji ocekuje od Mirze 10-15 poena sa kojim bi 90% forumasa bilo prezadovoljno ti pucas na 20-30 i tu bi onda bio ti zadovoljan govorio bi kako je odigrao odlicnu utakmicu, ali moras znati kad Kobea zabije 35 to je odlicna utakmica za njega, ali kad Mirza zabije 15 to je predobra utakmica za Mirzu, jer jednostavno oni se ne mogu porediti, nije vise Mirza u Evropi i da ocekujemo od njega po 25 poena, NBA je puno kvalitetnija i Mirzine partije kao ova u ponedjeljak su za mnoge forumase i ljude u BiH odlicne...
Znali se hoceli opet veceras odmarati prva petorka?
P.J. Carlesimo is likely to give him starters some time on court Wednesday but as the game wears on, rely more on the reserves who beat the Wizards by six Monday night.
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija
Vođa zna.
odigrat ce ja msm MT3 i veceras ako su dobili washington s drugom postavom mogu i Detroit
- storm_raider
- Kontakt:
Malo da uzivamo u igrama naseg kralja:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Majstore, sretno veceras!
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Majstore, sretno veceras!
Sport je lijek za tijelo i duh.
-
FOURTHOFFICIAL
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
02.00FOURTHOFFICIAL je napisao/la:Kad je tekma večeras?
- storm_raider
- Kontakt:
Vedo i Džeko ništa, valjda se Mirza upiše u strijelce noćas 
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.