Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Re: FC Manchester United
Zamisli... Valencia da gol
Ma moj Kagawa je za mene uvijek WC igrac, u kakvoj god formi bio

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
-
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
Ja sam davno govorio da je za mene Kagawa mašina, i da je potpuno zdrav bolji od Hazarda.
Eto što vam ga Valencia svima šuknu.
Vidio sam kad je dao gol da je digao dres i da je na majici ispod pisalo ' U inat hejterima! '
Eto što vam ga Valencia svima šuknu.

Vidio sam kad je dao gol da je digao dres i da je na majici ispod pisalo ' U inat hejterima! '

Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea
kako je ovaj wh rtd klub cccc fuj
pa sta je ovaj sudija corav od ociju? kako je moguce da ne vidi udaranje onako ocigledno, previse simuliraju papci svirat ce im penal..
Glory Glory Manchester United
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Sramota je ne pobijediti ovu neformalnu grupu divera i krkana.
I opet ne igramo bas kako treba. Valencia i Rooney najgori na terenu, Kagawa mozda i najbolji u prvih 45 minuta kod nas. Odlicna akcija njega i Robina kod izjednacujuceg gola. Ferdinand mi ispada prelako, imao je nekoliko gresaka.
Al` ubise Davida na kraju sunce ti poljubim!
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Kakva komedija su ovi igrači West Hama.Kao krkani na svaku loptu idu,a kad ih dotakneš rukom,padaju kao da ih je neko štocirao.
Nego,kaže Fergie za Younga da nije ništa ozbiljno,a frajer na štakama hoda koliko sam sada vidio..Nešto mi to malo čudno,ako nije toliko ozbiljno,zar se ne može na nogu osloniti..
Nego,kaže Fergie za Younga da nije ništa ozbiljno,a frajer na štakama hoda koliko sam sada vidio..Nešto mi to malo čudno,ako nije toliko ozbiljno,zar se ne može na nogu osloniti..
Kakva je igra bila kroz poluvrijeme?
fokus na Kagawu?
ako nije problem da napiše neko... stream mi ne dopušta normalno praćenje utakmice, za poludit
fokus na Kagawu?
ako nije problem da napiše neko... stream mi ne dopušta normalno praćenje utakmice, za poludit

The little boy inside me was screaming ‘Manchester United’. United breathes football” — Robin van Persie
MUFC - It's a religion!
MUFC - It's a religion!
Nije lose ovo, West Ham dosta pada i nesto pokusavaju da iznude, valjda sudija nece nasjesti. Par trenutaka prije gola Valencie taman sam htio doci da napisem nesto protiv njega, ali eto, za'eba me
Do kraja ocekujem jos 1,2 gola za nas i da se pisu 3 boda, jer je evidentno da smo bolji.

Ferguson's red army!
Chicharitoooooooo!
Chicharitoooooooo!
- Thunderstruck
- Kontakt:
Ko je ovom Carrollu slagao da je fudbaler, nana on svoju grbavu, skače na dvojicu odjednom bez lopte.
Komentator na SK: "...a onda je Nolan kao foka držao loptu na glavi".

Komentator na SK: "...a onda je Nolan kao foka držao loptu na glavi".

"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."
a većina ovih malih timova su go.vna prljava da je to nemoguće, em ukradu svaku stotinku vremena, em se ubiše na terenu, em simuliraju i svaki kontakt ko pokošeni.
al je i united loš. vjerovatno im je titula već u glavi. uglavnom se brane
al je i united loš. vjerovatno im je titula već u glavi. uglavnom se brane
Vođa zna.
Koji ragbijasi majko mila. Hajde da su barem fer i iskreni, nego simuliraju, svadjaju se za svaku sitnicu...Sramota sta je ostalo od nekad ponosnog kluba. Jadno.
Igra ok, nije lako igrat u ovakvim uslovima. Kagawa dobar, RVP je daleko od top forme na zalost...
Igra ok, nije lako igrat u ovakvim uslovima. Kagawa dobar, RVP je daleko od top forme na zalost...
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ne znam kako je Roo jedan od najgorih, kad je svojim povlačenjem u vezu stabilizovao potpunu incijativu WHU u prvih dvadesetak minuta. Možda je par puta pogriješio s dodavanjem, ali ne može nikako biti gori od RvP-a, koji i kad je dobio loptu (a to je bilo svega par puta) istu vrlo brzo i izgubio, dva puta na "smiješan" način!Rooney88 je napisao/la:I opet ne igramo bas kako treba. Valencia i Rooney najgori na terenu, Kagawa mozda i najbolji u prvih 45 minuta kod nas. Odlicna akcija njega i Robina kod izjednacujuceg gola. Ferdinand mi ispada prelako, imao je nekoliko gresaka.

Slažem se za Ria, dosta nesigurno djeluje, ali obično je tako kada su utakmice s dosta skok igre u pitanju..
LUHG!
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Meni jedan od najantipatičnijih igrača u ligi.Thunderstruck je napisao/la: Komentator na SK: "...a onda je Nolan kao foka držao loptu na glavi".![]()

Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
-
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
Thunderstruck je napisao/la:
Komentator na SK: "...a onda je Nolan kao foka držao loptu na glavi".![]()

Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea
Od Reala se nije posteno pomakla. Kagawa je izgleda kreator a Rooney mu itekako smeta u tome. Valencia se opet boji cak i prici igracu a kamoli sta vise. Jones i Carrick solidni u sredini. Glupo smo gol zaista primili. Opet Evra skace sa najboljim skakacem suparnicke ekipe. WHU vise visio na nasoj polovici do gola Ekvadorca a onda smo, koliko-toliko, prenijeli teziste na suprotnu polovicu. Nekoliko gresaka Rooneya i lezernost kojoj nema mjesta u ovakvom mecu ga cine prvim kandidatom za izmjenu u nastavku ako bude potrebe.xGGMU je napisao/la:Kakva je igra bila kroz poluvrijeme?
fokus na Kagawu?
@R.J.W.G.
Rooney je prelezeran bio, na tenane djelovao kao da ga fudbal veceras uopste i ne zanima. RvP jeste bio los ali je imao ono dodavanje za Kagawu koje je vodilo direktno golu. Svi pasovi Rooneya koji su prosli su bila ona trening dodavanja prijatelju koja ti MORAJU prolaziti ako zelis da se bavis fudbalom, uzasno je odreagovao svaki put pod pritiskom. Da, vjerovatno i nije bio los koliko ga veceras napadam + igrao je na svim dijelovima terena u prvih 45 minuta, skoro, ali mora pokazati vise zelje i borbenosti ako zelimo ovdje izbjeci poraz. Od njega, vjerovatno, zavisi i vise nego sto misli.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Zašto Jones,zašto?
Možda je i ovaj Valencijin previše..Previše bi bilo da ga je i Jones dao,jer ipak,do sada,njih 2 nisu nikako zabili gol,zajedno sa čarobnim Youngom.
Možda je i ovaj Valencijin previše..Previše bi bilo da ga je i Jones dao,jer ipak,do sada,njih 2 nisu nikako zabili gol,zajedno sa čarobnim Youngom.
Zadnja izmjena: Narin, dana/u 17 apr 2013, 21:50, ukupno mijenjano 1 put.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Rooney ko rukom, pa daj ubacite to 

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.