NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

LloriS
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la LloriS » 14 apr 2013, 15:35

fukara87 je napisao/la:Ne znam ko to zeli da Jedinstvo ispadne iz lige, evo ja vam prvi zelim svu srecu pa da ostanete u ligi i da dogodine budete bolji i da se borite za Premijer ligu, cinjenica da je Jedinstvo skroz lose ove godine ali opet mislim da ce te ostati u ovoj ligi. Sretno i pozdrav iz Tuzle i vidimo se uskoro tamo :)
Hvala drug, da je takvi kao ti malo vise, ova liga ionako nema navijace jos da jedinstvo ispadne koje uz slobodu, radnicki i mozda jos 1-2 ekipe i pravi atmosferu na stadionima onda bi bila steta, iskreno volio bi da udjete ove godine u PL, vidimo se uskoro pod boricima bujrum :)
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 14 apr 2013, 15:43

Ne kontam pojedine stvarno, meni je zao stvarno da se i u ovoj ligi borite za opstanak, jer znam licno jednog momka iz Bihaca s kojim sam jako dobar, ovo se moze desiti svakoj ekipi, pa ja jos ne mogu da dodjem sebi da moja Sloboda igra u ovoj ligi jer smatram da nam ovo nije mjesto, isto tako mislim da Bihac kao grad sa prelijepom rijekom Unom zasluzuje bolje i da igra PL, neki ce reci Bihac je daleko pa ko j.ebe njih nek ispadnu necu da idem na tako daleka gostovanja, barem znam da su navijaci Sarajeva to govorili, al necemo o tome, nadam se samo da cete nas docekati fino tamo jer smatram vas kulturnim narodom i navijacima :)
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 14 apr 2013, 15:48

I ja sam istog misljenja ne bi volio da Jedinstvo ispadne iz lige nikako, jer su klub sa tradicijom i imaju dobre odane navijace.

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 14 apr 2013, 15:55

Coraco je napisao/la:Po mom mišljenju sigurno ispadaju Goražde i Krajina, a i Podgrmeč visi. Jedinstvo i Budućnost čeka velika borba za opstanak. Pošto su Sloboda, Radnički i Vitez za svaki tim (barem do kraja) će biti najteže utakmice, onda su u lošijoj poziciji Budućnost, Iskra, Krajina, Jedinstvo jer oni još uvijek nisu odigrali taj tromeč.
Jesam otišooo, u pogrešnu temu napisao odgovor. :roll:
Također, ne bih volio da Jedinstvo ispadne u niži rang, a isto tako ni Banovići, oba kluba ne zaslužuju da igraju po njivama od stadiona, mada ni ovi trenutni nisu puno bolji.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 14 apr 2013, 17:45

ko bi volio da ispadne Jedinstvo?.vala nikad se nismo osjecali neuodno kad smo igrali prtiv vas i ako smo uvjek igrali 3 za 3 i dali smo vam igrace kada ste igrali toto kup..jedina crna mrlja je onaj start Mehadjica kada je Sadikovicu prekino karijeru..sretno jedinstvu nadam se da cete prije utakmice sa Slobodom izbjeci zonu ispadanja
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

tropic
Kontakt:

Post Postao/la tropic » 17 apr 2013, 21:19

Irman Hodzic i Endi Nuhanovic ponovo u Jedinstvu ali ih nasi ne mogu registrovati za takmicenje. Subotnju utakmicu propustaju Delic,Sahinovic i Stupac.

Sn96
Kontakt:

Post Postao/la Sn96 » 17 apr 2013, 23:12

Hvala vama dečki na podršci, a naravno da ćete u Bihaću biti dočekani. Ipak je Bihać grad, a ne selendra nekakva pa da ispadamo seljačine. Dobro nam došli, jedva i čekamo utakmicu sa Slobodom,ali opet nama je sada svaka utakmica tako bitna da se ne smijemo opustiti sekunde.

tropic
Kontakt:

Post Postao/la tropic » 18 apr 2013, 13:52

Nogometni savez BiH se interesovao za dešavanja u "Jedinstvu"

Delegacija Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine predvođena Jasminom Bakovićem, generalnim sekretarom NS BiH, Salemom Prolićem, šefom Odjela za sudije i Mirkom Sarićem, saradnikom u NS BiH, posjetila je Općinu Bihać i u razgovoru sa mr.sci. Smailom Toromanovićem, Savjetnikom Općinskog načelnika i Izoldom Osmanagić, pomoćnikom načelnika za društvene djelatnosti i mlade , upoznala se sa stanjem sporta i sportske infrastrukture u Bihaću.

Predstavnici Nogometnog saveza BiH interesovali su se za dešavanja u NK Jedinstvu i ostalim nogometnim klubovima koji djeluju na području Bihaća, a u žiži interesovanja je bila i sportska infrastruktura, odnosno nogometni stadioni na kojima igraju bihaćki nogometni klubovi.

„ Razgovarali smo saradnji Općine Bihać i Nogometnog saveza BiH koja bi se ogledala u izgradnji mini sportskog terena za osobe sa posebnim potrebama. NS BiH gradi šest takvih terena u našoj zemlji i mi želimo da jedan takav teren izgrade u Bihaću. Također, razgovarano je o pomoći NS BiH u rekonstrukciji stadiona u Bihaću za što su sredstva obezbijedili u UEFA, kao i o mogućnosti da u Bihaću nastupaju mediteranska, olimpijska, juniorska i kadetska nogometna reprezentacija BiH u susretima sa vršnjacima iz Hrvatske i Slovenije „- kazao je Toromanović

fan82
Kontakt:

Post Postao/la fan82 » 18 apr 2013, 15:00

Dosadan si s Tigrovim džokerom "zovi".

Ako nemaš ništa konstruktivno napisati, ne piši ništa.

moderator

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 19 apr 2013, 18:16

Alo ba ajde trznite se malo necete valjda ispast jbt jedan bihac,grad nema ga ljepseg,centar jedne regije da ima 3celigasa a sela poput gabele da nam igraju u premijer ligi...jeli preminger sponzor jedinstva I ako jeste koliko mjesecno daje za klub? A megle mljekara? Unaprijed hvala...I jbt kako ste poceli sezonu ja konto da idete u premijer ligu ,neznam sta vam bi

fan82
Kontakt:

Post Postao/la fan82 » 19 apr 2013, 19:25

Treba predložiti švabama da KARLSRUHE,HANSA ROSTOCK,HERTHA,MUNCHEN 1860,KOLN, automatski vrate u 1.ligu a da MAINZ,HOFFENHEIM,FREIBURG,FURTH,AUGSBURG izbace u amatersku ligu :lol: :lol: :lol:

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 19 apr 2013, 20:20

Ovaj fan82 ocito ima komplekse od Jedinstva i Bihaca uopsteno i prije je pisao protiv Jedinstva momak ustani kada spominjes ime Jedinstvo i ne lupaj gluposti na ovoj temi zavuci se u svoju selendru i budi sretan sto si dobio internet u mahalu :D

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 19 apr 2013, 20:25

Hajde Jedinstvo nema ispadanja jeboga led !

Sretno momci dalje, koliko mi je krivo što niste mogli doći u Tuzlu, al eto nas tamo ako Bog da uskoro. :)
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

aleXBIH
Kontakt:

Post Postao/la aleXBIH » 19 apr 2013, 20:28

trener najavljuje pobjedu protiv viteza
[youtube][/youtube]

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 19 apr 2013, 21:53

Interista je napisao/la:Ovaj fan82 ocito ima komplekse od Jedinstva i Bihaca uopsteno i prije je pisao protiv Jedinstva momak ustani kada spominjes ime Jedinstvo i ne lupaj gluposti na ovoj temi zavuci se u svoju selendru i budi sretan sto si dobio internet u mahalu :D
Čuj ovog lika :lol:
Jbt kao da govori o Juventusu a ne o nekakvom klubu bez trofeja :roll:

fan82
Kontakt:

Post Postao/la fan82 » 19 apr 2013, 21:56

Ej "INTERISTA" nemaš ti pojma o životu :lol: Jadno jedinstvo kad ga savez vadi iz 3.lige :lol: :lol: :lol: Svako ima pravo voliti ili mrziti bilo koji klub i iznositi svoje mišljenje ili činjenice. ;)

tropic
Kontakt:

Post Postao/la tropic » 19 apr 2013, 22:55

Javlja se covjek ciji klub ima titulu prvaka 2 federalne lige. Jedinstvo je bilo i bice institucija za neke klubove. Da se posjetimo trebali smo igrati sa Juventusom. Vise vi bezveze pisete i provocirate na ovoj temi nego sto ja pisem o Jedinstvu.

fan82
Kontakt:

Post Postao/la fan82 » 19 apr 2013, 23:22

Historija NK Jedinstvo [uredi]

Nogometni klub Jedinstvo iz Bihaća je sigurno jedan od najstarijih klubova u Bosni i Hercegovini. Formiran je 1919 godine. Prvi igrači su bili učenici bihaćke Gimnazije koji su igru donijeli iz Zagreba.
Nakon završetka rata 1945. godine održana je ponovo osnivačka skupština kluba a za predsjednika je izabran Božo Popović. Nakon toga iz godine u godinu Jedinstvo postaje sve jače i jače . Tako 1946 godine Jedinstvo igra u Republičkoj ligi BiH zajedno s ekipama Torpedo iz Sarajeva, Veležom, Čelikom, Slobodom iz Tuzle. Dvije sezone igraju u Republičkoj ligi BiH da bi u sezoni 1948/49. godine ispali iz tog ranga te takmičenje nastavili u Banjalučkoj regionalnoj ligi.
Nakon skoro dvije decenije takmičenja u regionalnoj ligi Jedinstvo u sezoni 1967/68 putem kvalifikacija postaje članom Druge nogometne lige Jugoslavije na čelu sa tadašnjim predsjednikom Bekirom Kadićem. Sa većim ili manjim uspjehom u Drugoj Saveznoj ligi Jedinstvo ostaje do početka osamdesetih kada lagano pada.
Nakon rata 1992-95. Jedinstvo nakon kvalifikacija igra u najvišem rangu, da bi u sezoni 2002/2003 ispali u Prvu Ligu FBiH i ekspresno se vratili slijedeću sezonu. Trenutno se takmiči u Prvoj ligi Federacije Bosne i Hercegovine. RESPECT :lol: :lol: :lol:

tropic
Kontakt:

Post Postao/la tropic » 19 apr 2013, 23:32

Pojma nemas o historiji Jedinstva! Pokusaj naci s kojim su ekipama igrali i kakvi su rezultati bili pa onda pricaj sta hoces. Halim Stupac na probi u Bayernu zabio 2 gola ali nazalost nije prosao jer je tu Elber bio. Sadasnji sportski direktor u Dinamu i Sirokom Brijegu igrao. Mravac i Nadarevic do reprezentacije stigli. I jos mnogo reprezentativaca U-21. Sila Nebeska se prije zvala Sioux... Ima puno stvari o kojima ne znas a smijes se historiji Jedinstva.

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 19 apr 2013, 23:46

tropic je napisao/la:Pojma nemas o historiji Jedinstva! Pokusaj naci s kojim su ekipama igrali i kakvi su rezultati bili pa onda pricaj sta hoces. Halim Stupac na probi u Bayernu zabio 2 gola ali nazalost nije prosao jer je tu Elber bio. Sadasnji sportski direktor u Dinamu i Sirokom Brijegu igrao. Mravac i Nadarevic do reprezentacije stigli. I jos mnogo reprezentativaca U-21. Sila Nebeska se prije zvala Sioux... Ima puno stvari o kojima ne znas a smijes se historiji Jedinstva.
De nam ti napiši historiju tvog Bratstva iz Gračanice kad tako znaš o Jedinstvu...:)

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.