Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Ma 1. maj je svugdje državni praznik i neradni dan. U svim firmama, institucijama.. Ako ti tata i radi kod Zovke taj dan mora imati slobodan osim ako nije vatrogasac, policajac il nesto slicno. Jel mozda radi na pumpi il u trgovini?
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Radi za 2.maj, za 1.maj logično ne radi, ja govorim za drugi
I ne radi kod Zovke, Zovko im je načelnik ja msm
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Ma ja tebe shvatio da ne radi za 1. maj, tako si i napisao. Al, dobro, nebitno, nek mu je plaća bar na vrijeme, ako nista drugo 
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
A ja ti brata i ...........Devil je napisao/la:Gde Legenda brat moj.![]()
Pozeleo sam te.
Nema mi Emira, to je ljudina, kakav crni legenda
odoh ja spavat, kasno je ovo za moje godine...
- legenda reala
- Kontakt:
Beži breDevil je napisao/la:Gde Legenda brat moj.![]()
Pozeleo sam te.
Dubravko .....................(sad ti razmišljaj šta je umjesto tački
Pa kad velikani tipa Bayern-Barselona mogu igrati prvog maja, što ne bi i ovi naši amaterifsdghdsfs je napisao/la:Ja nigdje ne nadjoh da je 100 % potvrdjeno ... Ceka se dogovor klubova kol'ko ja znam !?anonimni je napisao/la:ja bih doš'o i kad bi bila 1., još veća špica bi bila, al' 100% je potvrđeno da se igra 30-og
Jbt Mesi ne slavi prvi maj tolike pare ima, a ovaj nas sirotinju pita gdje idete
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Tu sam ja buraz,fino vrijeme pa fatam boje malo.dubrava je napisao/la:
A ja ti brata i ...........da ne kazem sta
![]()
Nema mi Emira, to je ljudina, kakav crni legenda![]()
Kakav si mi ti ?
Jasta,mene vec nosa,zove krevet.
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
Tvoje godine ?dubrava je napisao/la:A ja ti brata i ...........Devil je napisao/la:Gde Legenda brat moj.![]()
Pozeleo sam te.da ne kazem sta
![]()
Nema mi Emira, to je ljudina, kakav crni legenda![]()
Hajde mars bre.
@Legendoooooo jesi video kako tebe ciko ispostova sa Jagodinom i Finskom.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
vidi ih što se okupiše
Emire, i ovdje je isto fino vrijeme, neka je malo ugrijalo, dosta je vala i bilo zime.
Ma ja dobar ko beton, nerviraju me neke studentice, al sta ćeš, nije mi lagan život ko legendi
Devil,
pa da, starim bome
Necemo se sad vrijedjat' legendo .legenda reala je napisao/la:Beži breDevil je napisao/la:Gde Legenda brat moj.![]()
Pozeleo sam te.obori me Sion-Basel 2+ na golove
![]()
, a bio majke mi ANdrlecht stavio u onoj Premier Ponudi i obriso stavio Chelsea, a ove ostavio dolje da stavim u običnoj i nešto me prenese stavim Basel
![]()
![]()
Dubravko .....................(sad ti razmišljaj šta je umjesto tački)
Pa kad velikani tipa Bayern-Barselona mogu igrati prvog maja, što ne bi i ovi naši amaterifsdghdsfs je napisao/la:Ja nigdje ne nadjoh da je 100 % potvrdjeno ... Ceka se dogovor klubova kol'ko ja znam !?anonimni je napisao/la:ja bih doš'o i kad bi bila 1., još veća špica bi bila, al' 100% je potvrđeno da se igra 30-og![]()
Jbt Mesi ne slavi prvi maj tolike pare ima, a ovaj nas sirotinju pita gdje idete
Trend casual oblačenja nije izumro do danas, štaviše, popularniji je nego ikad.
Volim te Željo !
Hajde Laaaaazareee ...
Volim te Željo !
Hajde Laaaaazareee ...
- legenda reala
- Kontakt:
Hendikep za pola sata prošoDevil je napisao/la:
@Legendoooooo jesi video kako tebe ciko ispostova sa Jagodinom i Finskom.
A pogodih Romu 3+,Stutgart odg,Chelsea 2,Jagodina 1 sve dobre kvote i ovo **** 1.20
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
@Dubrava ostaricemo kada se ozenimo.
Ne znam za tebe,ali ja sam to do kraja godine,pa me tada mozes zvati i deda.
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Ma neka vjeruj pozelio sam vise.Prije je bila samo depresija,sreca ovo vrijeme sve mijenja.dubrava je napisao/la:
Emire, i ovdje je isto fino vrijeme, neka je malo ugrijalo, dosta je vala i bilo zime.
Ma ja dobar ko beton, nerviraju me neke studentice, al sta ćeš, nije mi lagan život ko legendicovjek se odo kocki i alkoholu
![]()
Ma hajde neka studentica,sta bi mi da njih nema.
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
a jel? zenis se ove godine? ma ja ti uopce ne razmisljam o tome, meni je to daleko ko tebi zagrebDevil je napisao/la:@Dubrava ostaricemo kada se ozenimo.![]()
kolko ste skupa? koga ces zvat na svadbu?
budi drug i pozovi drininog vuka, ja bi ti maksuz dosao onda, da popijem s njim koju ljutu
Ima podugo bgm,sramota me i rec'.dubrava je napisao/la:a jel? zenis se ove godine? ma ja ti uopce ne razmisljam o tome, meni je to daleko ko tebi zagrebDevil je napisao/la:@Dubrava ostaricemo kada se ozenimo.![]()
Ne znam za tebe,ali ja sam to do kraja godine,pa me tada mozes zvati i deda.![]()
kolko ste skupa? koga ces zvat na svadbu?
budi drug i pozovi drininog vuka, ja bi ti maksuz dosao onda, da popijem s njim koju ljutu
Nece se praviti nista preterano samo najbliza rodbina,tako je odluceno. A datum ne zna se tacno,septembar/oktobar pretpostavljam.
- legenda reala
- Kontakt:
I Štefko nam ide u penziju
žena, djeca pospu valja pelene mjenjati, nema više utakmica, ni foruma ma ništa

Zato uzivam sada.legenda reala je napisao/la:I Štefko nam ide u penziju![]()
žena, djeca pospu valja pelene mjenjati, nema više utakmica, ni foruma ma ništa
![]()
Sledeceg meseca u Francusku,bice dobro ako ne ostanem tamo.
ma hajde stefane, svadba bez 1500 lljudi, nije svadba, pa di su ti bosanski i srpski geni
al kad Štefko počne praviti male Zvezdaše
zamisli da ti mali bude grobar
al kad Štefko počne praviti male Zvezdaše
zamisli da ti mali bude grobar
- legenda reala
- Kontakt:
Uživaj, ali više neće biti odo ja do Novog Sada pogledati utakmicu, vraća, se za par satiDevil je napisao/la:
Zato uzivam sada.![]()
Sledeceg meseca u Francusku,bice dobro ako ne ostanem tamo.
Ma nemoj ostajati teško ti je ime i prezime za izgovaranje Francuzima
Zna se kakvi su prioriteti u zivotu.
Marakana,JNA,Karaburma,Karadjordje,Banjica,Jagodina...pa onda stan na Topcideru.
Marakana,JNA,Karaburma,Karadjordje,Banjica,Jagodina...pa onda stan na Topcideru.