FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- TheGreatest10
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
E čuj Zamorana, starog šaljivdžije. Taj nije dalje od Zen'ce vidio 

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO - Forza la juve ale' , E' bianconera la bella signora
U Bosni ništa novo, Željo ponovo prvak! Grbavica puna i svi pjevaju, Manijaci proslavljaju titulu ... !!
U Bosni ništa novo, Željo ponovo prvak! Grbavica puna i svi pjevaju, Manijaci proslavljaju titulu ... !!
Pa znas li citati ?nemamime je napisao/la:šiptari šta bi ovo
http://www.google.ba/url?sa=t&rct=j&q=& ... ms&cad=rja" onclick="window.open(this.href);return false;
NO PYRO NO PARTY
- DzoleZeljo
- Kontakt:
U Albaniju i Kosovo pa ih tamo trazi...nemamime je napisao/la:šiptari šta bi ovo
http://www.google.ba/url?sa=t&rct=j&q=& ... ms&cad=rja" onclick="window.open(this.href);return false;
a jes nas zamorano spustio ne mozemo nac slike od 96 da smo napunili stadion

THE MANIACS-ZAVIDOVICI
Slike ba slike da vidimDzoleZeljo je napisao/la:@zamorano....
Pa moj jadni @zamorano, pa Zeljina je posjeta 2009 bila veca nego cijela posjeta u ligi, po mecu...
Koliko je vas na utakmici Celika? Jedna 200, a nades srati tu nesto...
EDIT: Ovakve su najave i borbene price pricali pred finale kupa, kad se nisu stigli ni smjestiti kako treba, a vec su gubili..![]()

::::SAMO ČELIK::::
- champions1921
Stipu troprstog...DzoleZeljo je napisao/la:U Albaniju i Kosovo pa ih tamo trazi...nemamime je napisao/la:šiptari šta bi ovo
BUDI ŽELJO !!!
- TheGreatest10
- Kontakt:
Nasekirao me pravo, ne znam kako ću zaspati kasnije. Ima li ko kakve tablete za spavanje da preporuči?adilbeg je napisao/la:a jes nas zamorano spustio ne mozemo nac slike od 96 da smo napunili stadion![]()
![]()
![]()

Dismr mu priča, kao i njegov "grad"

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO - Forza la juve ale' , E' bianconera la bella signora
- TheGreatest10
- Kontakt:
Sam sebe citirašnemamime je napisao/la:nemamime je napisao/la:šiptari šta bi ovo
nesto ste mi tihi u vezi ovog, aaaah što li ?

E pa brate, onda i odgovori sam sebi

Nemoj bolan,propast' ce im jedina foranemamime je napisao/la:nemamime je napisao/la:šiptari šta bi ovo
nesto ste mi tihi u vezi ovog, aaaah što li ?

SDA BIH
BAKIRA NAJVOLIM
RADONCIC DOBAR
BAKIRA NAJVOLIM
RADONCIC DOBAR
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Imas na youtube video zapise pa sam fino pogledaj. Sezona 2009/10, posjeta nije spadala ispod 8.000...Iako sam tu u blizini stadiona, sat sam morao ranije ici da mjesto zauzmem, dok sada idem 5 min prije, dok se guzva na razbije na kapijama. U par navrata bilo je i preko 10.000 ukljucujuci jace ekipe, a cak protiv Sarajeva je bilo 11.000 dok je protiv Borca oboren rekord u obje utakmice, prvenstveno i kup. (Naravno mislim na rekord od kada su postavljene stolice, uopste) Pa izvoli....zamorano je napisao/la:Slike ba slike da vidimDzoleZeljo je napisao/la:@zamorano....
Pa moj jadni @zamorano, pa Zeljina je posjeta 2009 bila veca nego cijela posjeta u ligi, po mecu...
EDIT: Ovakve su najave i borbene price pricali pred finale kupa, kad se nisu stigli ni smjestiti kako treba, a vec su gubili..![]()
Hajde
Mani se ukupne posjete...Dajte sliku pune Grbavice! Hvala
Cak je Zeljina posjete te sezone bila najveca medu svim klubovima iz ex-Yuge...
Sljedeca 2010/11 sezona vec ide pad, ali opet je bilo tekmi gdje se nabiralo do 8.000 ako cemo realno. Sezona 2011/12 opet se moze reci solidna ali ne kao 2009/10, a ova sada odron zivi. Ne znam, zasto, ali odron...
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 17 apr 2013, 23:38, ukupno mijenjano 2 puta.
- samoposteno
- Kontakt:
zamorano je napisao/la:Slike ba slike da vidimDzoleZeljo je napisao/la:@zamorano....
Hajde
Mani se ukupne posjete...Dajte sliku pune Grbavice! Hvala

evo je zamorano ali 2947 god......malo sale

Moderatori opet spavaju kao i sinoc ccccccc.
smogovac, " onclick="window.open(this.href);return false; :*
ovako nesto imas priliku doziviti samo kad repka igra u tvom gradu
imas mahanje

imas mahanje
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
- TheGreatest10
- Kontakt:
Ma ni tad vjeruj mi. Domaći za sve navijačke skupine u BosninedaTM je napisao/la:smogovac, " onclick="window.open(this.href);return false; :*
imas mahanje

Nesto kontam mogli bi nam onaj veliki pehar poklonit da ga stavimo pored lokomotive.
Onaj sto su imali ipred juga misleci da ce slavit, a mi ih okrenuli 0:3.

Onaj sto su imali ipred juga misleci da ce slavit, a mi ih okrenuli 0:3.
nemamime je napisao/la:pa ja pa ja reci gdje repka igra reci, a vi imate...cek samo sekund...ja tri tribine od kojih jednu drvenunedaTM je napisao/la:smogovac, " onclick="window.open(this.href);return false; :*
imas mahanje![]()
i de bolan hocel mi iko odgovoriz za ovo zagađenje, ko sad smrdi i ko je cernobil stvarno bi volio da znam?

-
- Kontakt:
nemamime je napisao/la:pa ja pa ja reci gdje repka igra reci, a vi imate...cek samo sekund...ja tri tribine od kojih jednu drvenunedaTM je napisao/la:smogovac, " onclick="window.open(this.href);return false; :*
imas mahanje![]()
i de bolan hocel mi iko odgovoriz za ovo zagađenje, ko sad smrdi i ko je cernobil stvarno bi volio da znam?
Tad dolazili zenicani da rade u Sarajevo....Zbog toga ti je to....
pressonline.rs/sr/vesti/sport/story/34378/ZENICA+JE+%22SRCE+SRBIJE%22!.html
Ne hranite trola i ne pricajte o omanjem zenickom klubiću
Taj isprdak od kluba ne treba da se pominje na ovoj uzvišenoj temi, kao ni navijaci istog koji su skupljaci željeza u slobodno vrijeme.
Taj isprdak od kluba ne treba da se pominje na ovoj uzvišenoj temi, kao ni navijaci istog koji su skupljaci željeza u slobodno vrijeme.
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Ama moze repka igrati, kakve to veze ima. Igrat ce jedan vremenski period, zapravo, dok ove guzonje ne vidi interes svega toga u Sarajevo, i eto ti opet zaborava za Zenicu i Celik. Eto jedino dobro je taj kamp, sto ce u bliskoj buducnosti igraci moci pobjeci iz Sarajeva, na mentalni odmor od svega...