Niko ništa ne priča za Wallacea.NY_KnicksPR @NY_KnicksPR 14m
Anthony, Chandler, Martin and Stoudemire are not expect to play tonight versus Atlanta.
Usput, Melo je scoring champion obzirom da Durant neće igrati večeras
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Niko ništa ne priča za Wallacea.NY_KnicksPR @NY_KnicksPR 14m
Anthony, Chandler, Martin and Stoudemire are not expect to play tonight versus Atlanta.
Jared Zwerling @JaredZwerling
Woodson on Sheed: "He has given this team everything he had. He is a winner, true professional and leader on and off the court." #Knicks
Pored Rangers i Yankeesa, de mi reci šta još pratiš?DukeOfWellington je napisao/la:Večeras lagani cocktail party za kraj regularnog dijela. Očekujem dobru zabavu.
Fokus na Yanksima koji dočekuju Diamondbackse.
Ian Begley @IanBegley 1h
Woodson says Rasheed will remain around the team in some capacity. #Knicks
Tina Cervasio @TinaCervasio 1h
Will Rasheed stay around team through playoffs? Mike Woodson: "I like him around me. I like Rasheed..." #Knicks
Frank Isola @FisolaNYDN 1h
Officially for out vs Atlanta: Atlanta: Anthony, Camby, Chandler, Kidd, Martin, Smith, Stoudemire.
Atlanta je u sastavu:NY_KnicksPR @NY_KnicksPR 42m
Change: Starters for tonight versus Atlanta: Prigioni, Shumpert, White, Copeland, Barron
Željezničar & Manchester United (ovo dvoje je prioritet)Carlo je napisao/la: Pored Rangers i Yankeesa, de mi reci šta još pratiš?![]()
Mislim da je i nama vrijeme da idemo spavat, kako je krenulo ni mi nismo sigurniCarlo je napisao/la:Evo i sudija se povrijedi...
Baš takoDukeOfWellington je napisao/la:Mislim da je i nama vrijeme da idemo spavat, kako je krenulo ni mi nismo sigurniCarlo je napisao/la:Evo i sudija se povrijedi...

Amar'e Stoudemire @Amareisreal
Congrats on a great season !! Time to start the 2nd season. @carmeloanthony Scoring Champ @TheRealJRSmith 6th man. The Knicks are Back!
Tina Cervasio @TinaCervasio
Mike Woodson says Pablo Prigioni is day-to-day w an ankle sprain. #Knicks will hold practice tomorrow. More info then.
Ne, bio je povredjen prvi dio sezonu, tj. prvu utakmicu je odigrao u Londonu protiv Detroita 17 januara.Samsonov je napisao/la:Eh ovako veliki sam fan Knicksa, pa me zanima da li je Shumpert povrijedjen ??
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.