igra na poziciji 3Zekoo je napisao/la:dobi mirza 10 minuta veceras, ajmo iskoristi ovo do kraja

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
igra na poziciji 3Zekoo je napisao/la:dobi mirza 10 minuta veceras, ajmo iskoristi ovo do kraja
ILI PO 8 poena za 1 min aa?dziza_23 je napisao/la:Spasi ih s ovom odbranom i blokadom, al' ostace zapamcen vise po onom cirkusu na slobodnom. Nas je, ali je smijesno, treba priznat
Ipak po cirkusu na slobodnom.mirzaaaaa je napisao/la:ILI PO 8 poena za 1 min aa?dziza_23 je napisao/la:Spasi ih s ovom odbranom i blokadom, al' ostace zapamcen vise po onom cirkusu na slobodnom. Nas je, ali je smijesno, treba priznat
Stvarno se nema šta prigovorit na sinoćnjo dodavanje Mirzi mogo je uzet i više od od tih 7 jer je dva-tri puta napravio gluposti kad je imo otvoren sut, 6 je uzeo u drugoj cetvrtini a samo jedan u zadnjoj cetvrtini.autogol je napisao/la:gledam ovo mirzino vezanje pertle i nije mi ni smijesno ni zalosno,svakom se moze desiti,medjutim to je ono sto sam ja govorio NBA je nesto drugo,njihov mentalitet je nama tesko shvatljiv i zato se nemojte lozit,kome je smijesno nek se smije...Mene samo interesuje podatak da je on uzeo 7 suteva u 11 minuta i zbog toga sam jako zadovoljan
Kakva situacija? Imas li video?LloriS je napisao/la:Nek su svi odmah primjetili situaciju koja se desila na slobodnom, a to sto je Mirza za 60 sekundi postigao 8 poena i pogodio 3 vezana napada, to se zaboravlja, sto nisu napravili za to video... seljaci odmah sprdaju covjeka fuj...
Joj ovih Americkih komentatora, najmanje o utakmici pricaju.dziza_23 je napisao/la:
Za kraj, za sve koji nisu vidjeli, poeni i blokada na kraju:
[youtube][/youtube]
Upravo. Poenima odveo Netse na +13, blokadom spriječio da Pistonsi dođu na -2, praktično im sačuvao pobjedu tom blokadom.nele-BHF je napisao/la:Ne treba ti IQ veći od 40-ak (iako je prosjek od 90-110 otprilike) da bi shvatio da je Mirza sinoć "iskoristio" minute i odradio ih sasvim solidno. Ako i dalje ne mogu da shvate onda su ti isti opasni po okolinu i štete planeti Zemlji.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.