LA Lakers

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

Mitar
Kontakt:

Re: LA Lakers

Post Postao/la Mitar » 18 apr 2013, 08:19

Evo jos jedan kompleks boy se javlja... Znam da boli sto Lakersi ni u svojoj horor sezoni nisu lottery ekipa, ali sta ces zivot ide dalje. Okrenite se svojim klubovima i uzivajte sezonzu-dvije-tri, i onda opet na dno.
SI AMO CONte!!!

YaSSaL
Kontakt:

Post Postao/la YaSSaL » 18 apr 2013, 09:45

Pozdrav Jezerasima kao nasim narednim protivnicima i cestitke na izborenom Playoffu...

Sretno u borbi s nama i nadam se da cemo imati sta vidjeti u ovoj seriji...

"Vidimo se" u nedjelju na otvaranju... :ugeek:

Mitar
Kontakt:

Post Postao/la Mitar » 18 apr 2013, 10:15

Kako volim prave sportske navijace, vaspitane i normalno nastrojene... Pozdrav i vama, nadam se da cemo svi uzivati u ovom povoljnom terminu u nedjelju, pa neka dobije i na kraju ide dalje. Zivjeli
SI AMO CONte!!!

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 18 apr 2013, 11:43

Mitar je napisao/la:Jel tebe stid javljat se vise ovdje. Otresli smo ti ekipu ko slinu i to bez dva startera... Pod smo s vama obrisali. Zavuci se u misju rupu i placi, lijeci komplekse i uzivaj. pusa
Covjek bi reko da su ih pukli 40 razlike, a u stvarnosti produzeci bili :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

cunga
Kontakt:

Post Postao/la cunga » 18 apr 2013, 12:03

Drago mi je sto smo izbjegli Oklahomu i kao uvijek kao navijac Lakersa nadam se prolasku San Antonia , koji je vec u godinama sto se tice igraca , i pono bolja opcija nego Oklahoma ...

Go LA , lets do this !

XConTroL7
Kontakt:

Post Postao/la XConTroL7 » 18 apr 2013, 12:59

awwww kako je slatko gledat ove ostale forumase sto se javljaju ovdje :D idemo ugazit san antonio sad 8-)
hit you with so many rights you gonna beg for a left

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 18 apr 2013, 13:05

Mitar je napisao/la:Jel tebe stid javljat se vise ovdje. Otresli smo ti ekipu ko slinu i to bez dva startera... Pod smo s vama obrisali. Zavuci se u misju rupu i placi, lijeci komplekse i uzivaj. pusa
:mrgreen: Daj ba mitre rani se.....

Nadjite mi I jednu NBA tekmu (a da nisu Lakersi u pitanju) da je jedan tim presao limit faula u 9-oj minuti do kraja tekme, a da drugi tim nije imao NI JEDNOG timskog faula do tad...

Normalno da mi je komplex kad mi tim izgubi na ovakav nacin.....

Ne znam kako se neko k'o imalo ima sportskog duha I relanosti moze sladati ovakvim pobjedima, ali dobro navijate za LA pa ste navikli na to....

Mitar
Kontakt:

Post Postao/la Mitar » 18 apr 2013, 14:54

Javlja se navijac Rocketsa koji u svojoj ekipi imaju igraca koji odglumi i isforsira najvise faula u cijeloj ligi. Kako ga je samo Howard u par navrata naucio pameti, otme mu loptu dok se ovaj baca i prenemaze... Da nije Parsons pogodio s 10 metara ne bi se igrali produzeci. A isto tako da kazem da je nama ova pobjeda od 3 razlike bez Kobija, kao 30 razlike u normalnim okolnostima. Realno ovi Lakersi i ovakvi su mnogo bolja ekipa od Rocketsa i slicnih, e jos da je tu kompletan trener a ne samo za napad...
SI AMO CONte!!!

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 18 apr 2013, 15:04

Mitar što se toliko palis? Meni je drago što smo osmi, nebi valjalo da Tracy igra protiv svojih Rocketsa, doce on vama, sad mogu s uzivancijom da pratim Spurse i Rocketse :

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 18 apr 2013, 15:15

Pobjeda i PO je tu, mada mi se ne svidja kako smo sinoc igrali...Mislim da smo previse divljali kada je u pitanju sut za tri poena i htjeli smo na taj nacin dobiti utakmicu, no sta je tu je. Sinoc su svi odigrali fenomenalnu utakmicu, a najvise bih izdvojio trojac Blake-Gasol-Howard.

Nakon utakmice Bryant je na svom Twitter profilu napisao da Gasol-a podhitno treba trade-ovati aludirajuci na neke komentare tokom sezone. Isto tako Kupchak je nakon utakmice izjavio da ce D`Antoni i naredne sezone biti trener Lakersa - mada je licno vjerujem da on samo zeli smiriti tenzije, a javna je tajna u LA-u da ce Howard odabrati narednog trenera.

PS: Takodjer jedan veoma zanimljiv podatak...
West standings last 40 games(2nd half of the season):

1-DEN (33/7)
2-LAL (28/12)
3-MEM (28/12)
4-SAS (27/13)
5-OKC (27/13)
6-HOU (24/16)
7-DAL (23/17)
8-LAC (23/17)
Dakle u drugom dijelu sezone od nas samo Denver i Miami imaju bolji omjer.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 18 apr 2013, 15:37

http://sportsport.ba/ino_kosarka/danton ... oni/102994" onclick="window.open(this.href);return false;

Mescini da ipak ostaje trener

cunga
Kontakt:

Post Postao/la cunga » 18 apr 2013, 15:42

Kupchak je istakao kako je rukovodstvo Lakersa zadovoljno učinkom D'Antonija ove sezone, te da je obavio dosta dobar posao otkako je preuzeo tim u novembru prošle godine.

"Da, on će biti trener i naredne godine. Mislim da je uradio odličan posao ove sezone. Napravio je neke izmjene u ekipi, igrači ga poštuju kao i on igrače, te je veoma dobra osoba za saradnju. Dosta smo napredovali s njim", rekao je Kupchak.

D'Antoni je preuzeo Lakerse nakon sedam utakmica u novoj NBA sezoni od Mikea Browna, te ih je uz dosta muke uveo u play-off, gdje će u prvom krugu igrati protiv velikih rivala San Antonio Spursa.

SHIT !

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 18 apr 2013, 15:48

amerosm je napisao/la: Dakle u drugom dijelu sezone od nas samo Denver i Miami imaju bolji omjer.
Pa logicno da ces imati pobjedu ili dvije vise od ostalih kad ti kobe igra 48 minuta, ostali starteri po 40min, dok ostali timovi maksimalno odmaraju igrace. Zalosno je sto ispade sad kao dobar omjer zahvaljujuci D'Antoniju.
ser del barça es el millor que hi ha !

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 18 apr 2013, 16:28

amerosm je napisao/la:Pobjeda i PO je tu, mada mi se ne svidja kako smo sinoc igrali...Mislim da smo previse divljali kada je u pitanju sut za tri poena i htjeli smo na taj nacin dobiti utakmicu, no sta je tu je. Sinoc su svi odigrali fenomenalnu utakmicu, a najvise bih izdvojio trojac Blake-Gasol-Howard.

Nakon utakmice Bryant je na svom Twitter profilu napisao da Gasol-a podhitno treba trade-ovati aludirajuci na neke komentare tokom sezone. Isto tako Kupchak je nakon utakmice izjavio da ce D`Antoni i naredne sezone biti trener Lakersa - mada je licno vjerujem da on samo zeli smiriti tenzije, a javna je tajna u LA-u da ce Howard odabrati narednog trenera.

PS: Takodjer jedan veoma zanimljiv podatak...
West standings last 40 games(2nd half of the season):

1-DEN (33/7)
2-LAL (28/12)
3-MEM (28/12)
4-SAS (27/13)
5-OKC (27/13)
6-HOU (24/16)
7-DAL (23/17)
8-LAC (23/17)
Dakle u drugom dijelu sezone od nas samo Denver i Miami imaju bolji omjer.

Znaci 28-12 i opet nisi zadovoljan :?: Mike je odradio odlican posao,preuzeo je pola mrtvu ekipu.Znam, sada ce napadi ne igra odbranu,bla,bla ..Ali ,bolje Lakersi brane napade protivnika,nego taj tvoj na Avataru(shala mala)

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 18 apr 2013, 17:25

@Mitre
Puko ga pritom laktom u glavu, zato se "valjo" a prije toga po ruci, gdje je Howardu pripisan block, najmanje 3-4 faula od Howarda nad Hardenom su bila, koje sudije nisu zvale. Opet ti kazem nadji mi i jednu nba tekmu da je ekipa preslalimit faula u 9-oj minutu do kraja tekme a da drugi tim nije imao nijednog timskog faula do tad... Da he barem upala sve bilo regularno Parsonova trica uopste nebi ni trebala. U tranziciji smo vas unisitili..

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 18 apr 2013, 17:38

amerosm je napisao/la: Nakon utakmice Bryant je na svom Twitter profilu napisao da Gasol-a podhitno treba trade-ovati aludirajuci na neke komentare tokom sezone. Isto tako Kupchak je nakon utakmice izjavio da ce D`Antoni i naredne sezone biti trener Lakersa - mada je licno vjerujem da on samo zeli smiriti tenzije, a javna je tajna u LA-u da ce Howard odabrati narednog trenera.
Nije bas to napisao.

"Can the talk of trading Pau Gasol come to a cease now?"
http://www.latimes.com/sports/basketbal ... 3978.story" onclick="window.open(this.href);return false;

Ti stvarno mislis da Dwight Howard ima pravo da nesto kaze u Lakersima dok je Kobe tu?

Nije samo da Kobe odlucuje o trenerima, on odlucuje kada ce da igra... Cesto se desi kada izadje iz igre da se odjednom se ustane i kaze "Sada je vrijeme je da udjem." To je radio i kod Phila, Rudya, Browna i sada D'Antonia.

http://jimrome.com/2013/04/16/mitch-kup ... F8.twitter" onclick="window.open(this.href);return false;
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 18 apr 2013, 18:29

Pa Kobisa je bas ironicno napisao
kome pada na pamet trejdovati "triple double" igraca , nakon sto je konacno dobio pravu ulogu(i minute u kontinuitetu).
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 18 apr 2013, 20:10

Raul_64 je napisao/la: kome pada na pamet trejdovati "triple double" igraca , nakon sto je konacno dobio pravu ulogu(i minute u kontinuitetu).
Memphisu :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 18 apr 2013, 20:15

rio_Ferdy88 je napisao/la:
Raul_64 je napisao/la: kome pada na pamet trejdovati "triple double" igraca , nakon sto je konacno dobio pravu ulogu(i minute u kontinuitetu).
Memphisu :mrgreen:
Izadao ih logo , izdao ih brat
Zadnja izmjena: Raul_64, dana/u 18 apr 2013, 21:42, ukupno mijenjano 1 put.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 18 apr 2013, 21:40

slika
Jel ova dobra?
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Odgovori

Natrag na “LA Lakers”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.