FK Sutjeska Foča

TheManiacs
Kontakt:

Re: FK Sutjeska Foča

Post Postao/la TheManiacs » 20 nov 2009, 20:46

TheManiacs je napisao/la:
Adinjo je napisao/la:Koji ste sad mjesto i kako ide??

Nekad kao mali djecak samo visio na stadionu prateci tekme, a nekad se i treniralo pomalo, kod slavka.... :)

pozz

Jesili iz foce

Stari mi je rodom iz foce :D
ja sam iz sarajeva :mrgreen:
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 20 nov 2009, 22:08

Ma nista to. I ti si onda focak, ne stidi se :mrgreen: Pozz
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 20 nov 2009, 22:16

Adinjo je napisao/la:Ma nista to. I ti si onda focak, ne stidi se :mrgreen: Pozz

Hahaha ma ne stidim se ! :!:
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 20 nov 2009, 23:21

I ne trebas ;)

Znam ih puno sto su postali "sarajlije" preko noci. JADNO!!!
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

zorz
Kontakt:

Post Postao/la zorz » 21 nov 2009, 00:28

Mladen je napisao/la:Ni "D" od derbija sinoć na stadionu Sutjeske.Razlog toga su 4 gola u mrezi Famosa.Ponovo smo preuzeli prvo mjesto.Golove su postigli redom:Drakul Dejan,majstorija Muminović Radana,Srndović Miloš i na kraju Mojević Nikola.Bilo je oko 1000 ljudina stadionu.Mislim da smo ovom pobjedom istakli kandidaturu za jesenjeg prvaka.Sledeće kolo gostujemo Romaniji na Palama,nadam se uz direktan prenos na OSM tv sa Pala.
Video izvjestaj pogledajte na http://fksutjeskafoca.com/
JELI OVAJ DEJAN DRAKUL IGRAO ZA VELEZ I MLADU REPREZENTACIJU ,ILI JE DUGI NEKI POSTO KOLIKO ZNAM OVAJ IZ VELEZA JE OTISAO U SLOVACKU I PODRZAVAM VASEG PREDSJEDNIKA JEDAN OD BOLJIH LJUDI IZ ISTOCNE BOSNE

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 21 nov 2009, 16:56

zorz je napisao/la:
Mladen je napisao/la:Ni "D" od derbija sinoć na stadionu Sutjeske.Razlog toga su 4 gola u mrezi Famosa.Ponovo smo preuzeli prvo mjesto.Golove su postigli redom:Drakul Dejan,majstorija Muminović Radana,Srndović Miloš i na kraju Mojević Nikola.Bilo je oko 1000 ljudina stadionu.Mislim da smo ovom pobjedom istakli kandidaturu za jesenjeg prvaka.Sledeće kolo gostujemo Romaniji na Palama,nadam se uz direktan prenos na OSM tv sa Pala.
JELI OVAJ DEJAN DRAKUL IGRAO ZA VELEZ I MLADU REPREZENTACIJU ,ILI JE DUGI NEKI POSTO KOLIKO ZNAM OVAJ IZ VELEZA JE OTISAO U SLOVACKU I PODRZAVAM VASEG PREDSJEDNIKA JEDAN OD BOLJIH LJUDI IZ ISTOCNE BOSNE
Vidio sam i ja da ima i to pise D.Drakul a onaj sto je u Velezu igrao je Dejan Drakul :mrgreen: :mrgreen: to je neki drugi
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

Mladen
Kontakt:

Post Postao/la Mladen » 21 nov 2009, 17:49

zorz je napisao/la:
Ne nije taj Drakul,ovaj je nas domaci :D ,igra na poziciji štopera.A daj Boze da i ovaj nas predje negdje na zapad,zasluzio je decko.

Mladen
Kontakt:

Post Postao/la Mladen » 24 nov 2009, 11:36

Pogledajte neke golove Sutjeske na domacem terenu,tj. sve one koje smo imali snimljene :D ,nedostaje 6 golova iz prvog kola protiv Ljubica,a ubacen je i jedan gol iz utakmice u Gacku.Mozete i glasati.
Usput da javim da je Nikola Mojevic presao u Vojvodinu,jedan od boljih igraca nam je otisao,ali se mi ne predajemo,idemo na prmijer ligu pa sta Bog da :).
Evo link sa golovimahttp://www.fksutjeskafoca.com/index.php ... 1:sutjeska

Mladen
Kontakt:

Post Postao/la Mladen » 05 dec 2009, 17:49

Uprava kluba se bas zagrijala da stvori nesto od Sutjeske.Uskoro i ozvanicenje saradnje sa FK Vojvodina,jes da ce nam oni odvoditi mlade talentovane igrace,al dok placaju redovno nije problem :).Po nekim saznanjima plan uprave je da za dvije godine rekonstruise stadion,koji ce posle radova na njemu imati kapacitet 7000 gledalaca,bez atletske staze,a centralna tribina ce biti pokriverna,u fazonu Bijelog brijega,tako nesto.
Dogodine ce najvjerovatnije na omladinskom turniru nastupati ekipe Verdera,Šalkea,Vojvodine,Austrije,a upucen je i poziv Mancester junajtedu i od njega ocekuju ovih dana odgovor,ma nije bitno i ako ne dodju,bitno je to da neka mala FK Sutjeska iz Foce uopste komunicira sa Mancesterom :D ,a mozda nekad i dodju.
O pojacanjima ce se vise znati krajem mjeseca.Izgleda da ce se napasti premijer liga ukoliko se ukaze sansa,sto znaci ako kiksamo na pocetku,slijedi prodaja bodova onima kojima treba ;) .Evo i link sa sajta
http://fksutjeskafoca.com/index.php?opt ... 1:sutjeska

Mladen
Kontakt:

Post Postao/la Mladen » 11 dec 2009, 19:06

Evo malo i fudbal frendsa sa naseg sajta,vidite ko ce sve dogodine ucestvovati.Jos ako Mancester dodje,ma super. :) http://fksutjeskafoca.com/index.php?opt ... &Itemid=38

Hellas
Kontakt:

Post Postao/la Hellas » 13 jan 2010, 11:23

Imal tih slika stadiona i objekata sto neko obeca. Zivo me zanima.

Mladen
Kontakt:

Post Postao/la Mladen » 15 jan 2010, 17:46

Hellas je napisao/la:Imal tih slika stadiona i objekata sto neko obeca. Zivo me zanima.
Ja sam obecao da ce biti slike stadiona i objekata,ali nije do mene,cekam da slike budu postavljene na sajtu Sutjeske pa da ih linkujem,oni su obecali da ce ih postavioti u okviru prezentacije, ja da ih slikam nemam vremena,a niti zelim,ti vjerovao ne vjerovao libo me,ali ja sto sam napisao to i stoji.
Danas su pocele pripreme Sutjeske,prozivci prisustvovalo 22 igraca,od ekipe iz prvog dijela nedostaje samo Nikola Mojovic,koji je presao u Vojvodinu,a od pojacanja stigao je za sad Veselko Njegus,igrac sredine terena ,koji je inace proslog ljeta presao u Slaviju,ali se nije nametnuo,tako da je stigao na 6-to mjesecnu pozajmicu.Uprava je planirala da dovede i jednog napadaca i jednog veznog igraca.E vo i link sa sajtahttp://fksutjeskafoca.com/index.php?opt ... 1:sutjeska

Mladen
Kontakt:

Post Postao/la Mladen » 21 jan 2010, 19:09

Stiglo prvo pojacanje u Sutjesku.Rijec je o napadacu Romanije sa Pala Nemanji Knezevicu.Kako u upravi pricaju na putu za Focu je i bivsi golman Borca Marčetic a trazi se i jedan igrac sredine terena.Evo i link sa sajta sa izjavom trenera Darka Vojvodica i Nemanje Knezevicahttp://fksutjeskafoca.com/index.php?opt ... 1:sutjeska

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 22 jan 2010, 14:18

Mladen je napisao/la:Stiglo prvo pojacanje u Sutjesku.Rijec je o napadacu Romanije sa Pala Nemanji Knezevicu.Kako u upravi pricaju na putu za Focu je i bivsi golman Borca Marčetic a trazi se i jedan igrac sredine terena.Evo i link sa sajta sa izjavom trenera Darka Vojvodica i Nemanje Knezevicahttp://fksutjeskafoca.com/index.php?opt ... 1:sutjeska
A zar se nije vratio i onaj Njegus iz Slavije

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 22 jan 2010, 14:26

Mladen je napisao/la:Stiglo prvo pojacanje u Sutjesku.Rijec je o napadacu Romanije sa Pala Nemanji Knezevicu.Kako u upravi pricaju na putu za Focu je i bivsi golman Borca Marčetic a trazi se i jedan igrac sredine terena.Evo i link sa sajta sa izjavom trenera Darka Vojvodica i Nemanje Knezevicahttp://fksutjeskafoca.com/index.php?opt ... 1:sutjeska
Zar ovaj Knezevic nije potpisao jos letos ugovor sa nekim iz Norveske lige mislim Vikingom i da je samo cekao zimsku pauzu pa da ode tamo
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Mladen
Kontakt:

Post Postao/la Mladen » 22 jan 2010, 18:22

FK Sarajevo je napisao/la:
A dobro,ja Njegusa smatram domacim igracem,jes da nije igrao polusezonu kod nas,al ga smatram nekako domacim igracem :) ,posto je Focak, i u pravu si onda moja greska, drugo pojacanje :D .
A ne bih znao za Knezevica,jedino ako je mislio da je Foca u Svedskoj ;) ,mada kako ovaj nas nacelnik prica nekad se i ja zapitam gdje zivim,od ovolikog napretka i ljepote :lol:

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 23 jan 2010, 10:28

Mladen je napisao/la:
FK Sarajevo je napisao/la:
A dobro,ja Njegusa smatram domacim igracem,jes da nije igrao polusezonu kod nas,al ga smatram nekako domacim igracem :) ,posto je Focak, i u pravu si onda moja greska, drugo pojacanje :D .
A ne bih znao za Knezevica,jedino ako je mislio da je Foca u Svedskoj ;) ,mada kako ovaj nas nacelnik prica nekad se i ja zapitam gdje zivim,od ovolikog napretka i ljepote :lol:
Pa opet je pojacanje :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Mladen
Kontakt:

Post Postao/la Mladen » 26 jan 2010, 17:03

Danas je za Sutjesku potpisao i bivsi golman Slavije i Glasinca,Babovic.
Izgleda da je bivsi golman Borca Marcetic malo vise novca trazio,pa se zato odustalo od potpisa sa njim.
Nadam se da ce ovaj golman opravdati ocekivanja,mada ja ne bih mjenjao sadasnjeg golmana nizasta. :)

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 30 jan 2010, 09:27

Samo nastavite uci cete u Premijer ligu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ,a mozes li mi reci gdje se je Sutjeska prije rata takmicila u kojoj ligi bivse SFRJ

Odgovori

Natrag na “Prva liga RS”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.