Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
evo da vam kazem, najbolji sistem da na ovom forumu budete faca sa ulozima od 100km i vise i tiketima koji stalno prolaze je zapravo : PHOTOSHOP
ma ni 2 minute u photoshopu nema posla
pa zar je stvarno moguce da niko od vas nije skontao ?? vec 100000 puta do sada sam rekao kakvi su moji ulozi na tiketima (od 10 do max 20km do kvote 3, i ispod 10 do kvote 3), kakvih crnih 100km i slicno
zasto sam ovo uradio ? iz jednog razloga ... ljudi, NE VJERUJTE svemu sto vidite na internetu
...
i ne vodite se time koliko je neko na tiket uplatio, nego da li je dobar tiper ili nije
inace da, ovaj tiket jeste prosao i sinoc je bio u temi 'sugestije, prijedlozi', samo sto sam ja stavio 10 km, a ne 100
samo sam dodao 1 nulu kod uloga i dobitka u photoshopu
a da vam nisam rekao, i da sam postavio jos 4 tiketa sa ulozima od 100, 200km itd, i jos uz to da neki prodje pfff poceli bi da me velicate kao sto se vec velicaju pojedinci na ovom forumu, postalo bitnije ko koliko ulaze nego jel pogadja ili ne pogadja ... eeeeeee ... zamazale vam oci pare ... ccc
edit: tikete necu brisati, neka posluze svrsi, a ako nekome smetaju, neka kaze i obrisacu ih
a i da, ako slucajno dodju pojedinci koji su htjeli da se pokazuje ulog u temi za dobitne tikete, evo im razlog zasto ne bi bilo razlike izmedju sadasnjeg stanja ( kad se ne pokazuje ) i tada kad bi se pokazivalo .... meni licno bolje ovako, nema iskrenijih ovdje ljudi od ovih sto 'kriju' ulog i dobitak, pa makar on i 5 maraka bio
jer svako moze uraditi ovo sto sam ja uradio, i kao sto rekoh, ma ni 2 minute posla, dok oni ili 'kriju' (zbog razloga njima poznatih) ili nece da lazu i varaju narod sa tiketima na kojima su dobili hiljade ...... ma kakve hiljade, MILIONE

pa zar je stvarno moguce da niko od vas nije skontao ?? vec 100000 puta do sada sam rekao kakvi su moji ulozi na tiketima (od 10 do max 20km do kvote 3, i ispod 10 do kvote 3), kakvih crnih 100km i slicno

zasto sam ovo uradio ? iz jednog razloga ... ljudi, NE VJERUJTE svemu sto vidite na internetu

i ne vodite se time koliko je neko na tiket uplatio, nego da li je dobar tiper ili nije

inace da, ovaj tiket jeste prosao i sinoc je bio u temi 'sugestije, prijedlozi', samo sto sam ja stavio 10 km, a ne 100

a da vam nisam rekao, i da sam postavio jos 4 tiketa sa ulozima od 100, 200km itd, i jos uz to da neki prodje pfff poceli bi da me velicate kao sto se vec velicaju pojedinci na ovom forumu, postalo bitnije ko koliko ulaze nego jel pogadja ili ne pogadja ... eeeeeee ... zamazale vam oci pare ... ccc

edit: tikete necu brisati, neka posluze svrsi, a ako nekome smetaju, neka kaze i obrisacu ih

Zadnja izmjena: mforce, dana/u 18 apr 2013, 18:27, ukupno mijenjano 1 put.
¡Visca el Barça! ¡Visca Catalunya!
-
- Kontakt:
...prava je steta sto ti ne uplacujes velike uloge...mforce je napisao/la:evo da vam kazem, najbolji sistem da na ovom forumu budete faca sa ulozima od 100km i vise i tiketima koji stalno prolaze je zapravo : PHOTOSHOPma ni 2 minute u photoshopu nema posla
![]()
pa zar je stvarno moguce da niko od vas nije skontao ?? vec 100000 puta do sada sam rekao kakvi su moji ulozi na tiketima (od 10 do max 20km do kvote 3, i ispod 10 do kvote 3), kakvih crnih 100km i slicno![]()
zasto sam ovo uradio ? iz jednog razloga ... ljudi, NE VJERUJTE svemu sto vidite na internetu...
inace da, ovaj tiket jeste prosao i sinoc je bio u temi 'sugestije, prijedlozi', samo sto sam ja stavio 10 km, a ne 100samo sam dodao 1 nulu kod uloga i dobitka u photoshopu
![]()
edit: tikete necu brisati, neka posluze svrsi, a ako nekome smetaju, neka kaze i obrisacu iha i da, ako slucajno dodju pojedinci koji su htjeli da se pokazuje ulog u temi za dobitne tikete, evo im razlog zasto ne bi bilo razlike izmedju sadasnjeg stanja ( kad se ne pokazuje ) i tada kad bi se pokazivalo .... meni licno bolje ovako, nema iskrenijih ovdje ljudi od ovih sto kriju ulog i dobitak, pa makar on i 5 maraka bio
jer svako moze uraditi ovo sto sam ja uradio, i kao sto rekoh, ma ni 2 minute posla
kad se zaposlim jednog finog dana, tada cu
za sada, 20km mi je plafon a i to uplatim svaka 2 mjeseca

¡Visca el Barça! ¡Visca Catalunya!
gdje je ata? opet je nestao. jedini je znao pogoditi majke mi... vraćaj se ako vidiš ovo

+1mforce je napisao/la:i da sam postavio jos 4 tiketa sa ulozima od 100, 200km itd, i jos uz to da neki prodje pfff poceli bi da me velicate kao sto se vec velicaju pojedinci na ovom forumu
U desetom selu živi Antuntun!
ovi što uplaćuju tikete od 50 pfeninga se našli uvrijeđeni. nitko ne cijeni njihovo "znanje".
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Jes' ga ovom @socku @ata nekad dobro zacer'o pa ga ovoliko voli i trazi 
sad sumnjam i u @atu da se bavi photoshopom

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Papastathopoulos je napisao/la:Jes' ga ovom @socku @ata nekad dobro zacer'o pa ga ovoliko voli i trazi

- Papastathopoulos
- Kontakt:
Jedini kladionicar uz mozda ovog @mforce (kazem mozda) od kojeg bi prepisao par je @suicidesquad..on nikad nije postavio listic nit uloge pokazivao, neg samo postavi singl..al prolaznost mu je takva da smijem dedu ulozit na taj singl 

dobar je suicidesquad, samo što rijetko postavlja parove. a i onaj amarosim kad ga pođe ne promašuje 10 dana, al isto tako ima i crnih serija.Papastathopoulos je napisao/la:Jedini kladionicar uz mozda ovog @mforce (kazem mozda) od kojeg bi prepisao par je @suicidesquad..on nikad nije postavio listic nit uloge pokazivao, neg samo postavi singl..al prolaznost mu je takva da smijem dedu ulozit na taj singl
vidim da me pojedinci prozivaju pa da odgovorim..mforce je napisao/la:evo da vam kazem, najbolji sistem da na ovom forumu budete faca sa ulozima od 100km i vise i tiketima koji stalno prolaze je zapravo : PHOTOSHOPma ni 2 minute u photoshopu nema posla
![]()
pa zar je stvarno moguce da niko od vas nije skontao ?? vec 100000 puta do sada sam rekao kakvi su moji ulozi na tiketima (od 10 do max 20km do kvote 3, i ispod 10 do kvote 3), kakvih crnih 100km i slicno![]()
zasto sam ovo uradio ? iz jednog razloga ... ljudi, NE VJERUJTE svemu sto vidite na internetu...
inace da, ovaj tiket jeste prosao i sinoc je bio u temi 'sugestije, prijedlozi', samo sto sam ja stavio 10 km, a ne 100samo sam dodao 1 nulu kod uloga i dobitka u photoshopu
![]()
edit: tikete necu brisati, neka posluze svrsi, a ako nekome smetaju, neka kaze i obrisacu iha i da, ako slucajno dodju pojedinci koji su htjeli da se pokazuje ulog u temi za dobitne tikete, evo im razlog zasto ne bi bilo razlike izmedju sadasnjeg stanja ( kad se ne pokazuje ) i tada kad bi se pokazivalo .... meni licno bolje ovako, nema iskrenijih ovdje ljudi od ovih sto 'kriju' ulog i dobitak, pa makar on i 5 maraka bio
jer svako moze uraditi ovo sto sam ja uradio, i kao sto rekoh, ma ni 2 minute posla, dok oni ili 'kriju' (zbog razloga njima poznatih) ili nece da lazu i varaju narod sa tiketima na kojima su dobili hiljade ...... ma kakve hiljade, MILIONE
![]()

mforce.. ako je ovo uradjeno u photoshopu, onda svaka cast.. dobro ga koristis..
ako si postavio ovo ranije u "prijedlozima, sugestijama".. takodjer svaka cast, jer se neko okoristio tome..
ali djecace.. ata, je uvijek svoje listice postavlj'o prije pocetka, sa ulogom koji pise da jeste..
dobivao, i objavljivao te iste listice..
sine, ja nemam nikakve koristi od toga sto cu ovdje biti neka mega zvijezda.. il' sta vec.. pa x njih mi je trazilo fb, broj, msn.. bilo sta, samo da smo u kontaktu, pa nisam zelio podijeliti to, jer smo ovdje svi da uzmemo lovu..
nit' sam se kad kurcio kako ja uzimam, a vi ne.. vec sam dijelio te tikete..
tvoja ljubomora, zavist, bolest.. tebe i takvih poput tebe pojede kralju moj..
vec danima sam tu, samo posmatram.. samo lajete..

igram, ali ne objavljujem, dobijam al' ne objavljujem..
cak ni na pp ne odgovaram jer zelim da vidim dokle ide ta glupa nasa zavist..
photoshop & ata u istoj recenici, meni je presmijesno.. ali tebi ocito ja zaokupljam previse paznje pa si cak i posvetio se photoshopu da dokazes da se moze to uraditi.. (ako uopste moze)..
djecacicu.. ako te smeta moja nakurcenost, koja se zna pojaviti povremeno, onda sine ne pocinjite sa provkacijama, i zavistnim sranjima.. jer cu vas udariti gdje najvise boli.. a to je da cu vas uciniti ljubomornim.. jedes se sad aa ?!

koji si ti.. da se ne izrazavam..
p.s. ak' si zainteresovan.. naci cemo se i pokazat cu ti da nije u pitanju photoshop..
naravno.. ak' imas dovoljno velika muda.. da se nadjes sa mnom !

- Papastathopoulos
- Kontakt:
Da da, samo mu ne valja to sto postavi jedan par mjesecno..al et..ja stvarno ne znam sta cu s ovom kladionicom, ha' ja sam odigram, ha' prepisem, padnem
svejedno mi je, pare svakako samo idu, ne dolaze 

hajde da kazemo da nije bitno jel stvarno ono ulag'o 100 km ili 10km prolaznost mu je dobra bila osim nba tu je fkt los bio(nemoj sta zamjeriti)
adebayor i overii samo naprijed
adebayor i overii samo naprijed

i ti ga brate pretjerao sa ovim sine,djecace jer to je vrijedjanja i sto sebe sam proziv i zoves Ata vako nako...znas onu ne zivi od stare slave sta se imas pravdati furaj svoj fazon ako mozes ostani imun na to na postavljas te tikete mozes i na ovo stalno se ista prica vrtiata je napisao/la:vidim da me pojedinci prozivaju pa da odgovorim..mforce je napisao/la:evo da vam kazem, najbolji sistem da na ovom forumu budete faca sa ulozima od 100km i vise i tiketima koji stalno prolaze je zapravo : PHOTOSHOPma ni 2 minute u photoshopu nema posla
![]()
![]()
edit: tikete necu brisati, neka posluze svrsi, a ako nekome smetaju, neka kaze i obrisacu iha i da, ako slucajno dodju pojedinci koji su htjeli da se pokazuje ulog u temi za dobitne tikete, evo im razlog zasto ne bi bilo razlike izmedju sadasnjeg stanja ( kad se ne pokazuje ) i tada kad bi se pokazivalo .... meni licno bolje ovako, nema iskrenijih ovdje ljudi od ovih sto 'kriju' ulog i dobitak, pa makar on i 5 maraka bio
![]()
![]()
mforce.. ako je ovo uradjeno u photoshopu, onda svaka cast.. dobro ga koristis..
ako si postavio ovo ranije u "prijedlozima, sugestijama".. takodjer svaka cast, jer se neko okoristio tome..
ali djecace.. ata, je uvijek svoje listice postavlj'o prije pocetka, sa ulogom koji pise da jeste..
dobivao, i objavljivao te iste listice..
sine, ja nemam nikakve koristi od toga sto cu ovdje biti neka mega zvijezda.. il' sta vec.. pa x njih mi je trazilo fb, broj, msn.. bilo sta, samo da smo u kontaktu, pa nisam zelio podijeliti to, jer smo ovdje svi da uzmemo lovu..
nit' sam se kad kurcio kako ja uzimam, a vi ne.. vec sam dijelio te tikete..
tvoja ljubomora, zavist, bolest.. tebe i takvih poput tebe pojede kralju moj..
vec danima sam tu, samo posmatram.. samo lajete..![]()
igram, ali ne objavljujem, dobijam al' ne objavljujem..
cak ni na pp ne odgovaram jer zelim da vidim dokle ide ta glupa nasa zavist..
photoshop & ata u istoj recenici, meni je presmijesno.. ali tebi ocito ja zaokupljam previse paznje pa si cak i posvetio se photoshopu da dokazes da se moze to uraditi.. (ako uopste moze)..
djecacicu.. ako te smeta moja nakurcenost, koja se zna pojaviti povremeno, onda sine ne pocinjite sa provkacijama, i zavistnim sranjima.. jer cu vas udariti gdje najvise boli.. a to je da cu vas uciniti ljubomornim.. jedes se sad aa ?!![]()
koji si ti.. da se ne izrazavam..
p.s. ak' si zainteresovan.. naci cemo se i pokazat cu ti da nije u pitanju photoshop..
naravno.. ak' imas dovoljno velika muda.. da se nadjes sa mnom !

- Consigliere
- Kontakt:
Treba zabraniti prikazivanje uloga i to je to! Nek se raja sa kvotama kurchi, a ne stanjem u novcaniku. Imam 2-3 lika na fejsu sto se bave kladionicom i onda lik izbacuje sliku pun kuhinjski stol para! Ma, mars u p.m., mozda ti je to kredit od stare pa mi to ovdje prosipas suplju. 

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
ne vrijedjam ga iako zasluzuje, jer on je ovo uradio da bi posl'o svima poruku da ata mozda radi u photoshopu svoje listice..
mislim, nema veze.. mozda i radim.. i ne dobijam, vec samo laprdam bezveze..
ali to posaljes meni na pp.. aa ne ovak na forumu me prozivas.. jer ja njega nikada nisam..
dopustio sam sam sebi da se spustim na njegov nivo.. i svjestan sam toga.. ali ovo nije oke..
ako misli da lazem, ponudio sam mu da dodje i sam se uvjeri..

mislim, nema veze.. mozda i radim.. i ne dobijam, vec samo laprdam bezveze..
ali to posaljes meni na pp.. aa ne ovak na forumu me prozivas.. jer ja njega nikada nisam..
dopustio sam sam sebi da se spustim na njegov nivo.. i svjestan sam toga.. ali ovo nije oke..
ako misli da lazem, ponudio sam mu da dodje i sam se uvjeri..

U desetom selu živi Antuntun!
Sta je s Wangom prvi set 0:5 Bože.....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.