FK Radnički Lukavac

Zoom088
Kontakt:

Re: FK Radnički Lukavac

Post Postao/la Zoom088 » 18 apr 2013, 21:44

Nije poenta u tome. Nama ne trebaju nepostojeći penali. Ali ako je u prošlom kolu bila jedna priča, zašto se iz te priče sada izuzima FK Radnički?

Zašto 4 utakmice kazne za Slomića? Čini mi se da je samo Šišić iz Slobode u ovoj sezoni kažnjen sa toliko utakmica neigranja, zbog šaketanja u Gračanici.

Kladim se da će i Vojvodić uskoro dobiti neku suspenziju, kao što je dobio i trener Branitelja.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 18 apr 2013, 21:59

Po meni je za onu reakciju zasluženo isključenje, da mu se nije onoliko unio u facu ne bi sigurno ni dobio al' ga je ovaj iskusno iskoristio, a nisam vidio je li zbog starta na Slomiću onaj iz Branitelja dobio žuti ? Ako nije, mislim da je trebao. Dalje, za suspenziju previše je 4 utakmice, ko da ga je nokautirao :roll:

ps. ko su pojedinci u NS TK ? Što nisu imenovani ? :?

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 18 apr 2013, 22:02

Zoom088 je napisao/la:Nije poenta u tome. Nama ne trebaju nepostojeći penali. Ali ako je u prošlom kolu bila jedna priča, zašto se iz te priče sada izuzima FK Radnički?

Zašto 4 utakmice kazne za Slomića? Čini mi se da je samo Šišić iz Slobode u ovoj sezoni kažnjen sa toliko utakmica neigranja, zbog šaketanja u Gračanici.

Kladim se da će i Vojvodić uskoro dobiti neku suspenziju, kao što je dobio i trener Branitelja.
Da, četiri su utakmice preeeviše.

A što se tiče suca, sačekajmo samu utakmicu, mada je čudno da je određeno da se ide tim smjerom, a onda se samo vama ne stavlja sudac iz Premijeršipa.
Hayley <3

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 18 apr 2013, 22:30

Zašto se bavite fudbalom u Bosni ako živite u naivnom vjerovanju da će sve biti regularno! Nažalost, uvijek je bilo i uvijek će biti zakulisnih radnji. Digni glavu i idi naprijed, bori se da te drugi nemogu tako lako sjebat. Nema ništa od kukanja po forumu, već ranije se trebala obezbijediti neka zaleđina.

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 18 apr 2013, 22:43

Zoom na Lukavac x ne mogu da uđem nikako, ni ovaj video što je postavljen maloprije ne mogu da pogledam.....:)

lukavac_21
Kontakt:

Post Postao/la lukavac_21 » 18 apr 2013, 23:19

Coraco je napisao/la:Po meni je za onu reakciju zasluženo isključenje, da mu se nije onoliko unio u facu ne bi sigurno ni dobio al' ga je ovaj iskusno iskoristio, a nisam vidio je li zbog starta na Slomiću onaj iz Branitelja dobio žuti ? Ako nije, mislim da je trebao. Dalje, za suspenziju previše je 4 utakmice, ko da ga je nokautirao :roll:

ps. ko su pojedinci u NS TK ? Što nisu imenovani ? :?
[/quote]
Zaboravih reci.
Sto je najgore glavni krivac za to pakovanje je covjek koji svaki dan trci na stadionu u Lukavcu. Zivi u Lukavcu i zivi za slobodu.
Nas i njihov bivsi igrac plus nas bivsi direktor.[/quote]

refree
Kontakt:

Post Postao/la refree » 18 apr 2013, 23:21

u Rodoču na utakmici između Branitelja i Slobode glavni arbitar biti Ermin Sivac, koji će po svim prilikama u narednoj sezoni pravdu dijeliti na terenima i utakmicama Premijer lige BiH. Sivac jos nije sudac Premier lige, a sto se prijateljstva tice sa sucima i Pilav je dobar prijatelj sa gore pomenutom osobom pa slobodi istjera 3 igraca protiv radnickog... Bezveze se lozite mahalskim price...

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 18 apr 2013, 23:31

refree je napisao/la:u Rodoču na utakmici između Branitelja i Slobode glavni arbitar biti Ermin Sivac, koji će po svim prilikama u narednoj sezoni pravdu dijeliti na terenima i utakmicama Premijer lige BiH. Sivac jos nije sudac Premier lige, a sto se prijateljstva tice sa sucima i Pilav je dobar prijatelj sa gore pomenutom osobom pa slobodi istjera 3 igraca protiv radnickog... Bezveze se lozite mahalskim price...
To je bilo druže prije 11 utakmica kad je Sloboda kao klub došla u pitanje dal će više da postoji ili ne, ali sad kad je tu na čelu čovjek sa novcem to dotičnom gospodinu odgovara, odmah je priča drugačija...;)

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 18 apr 2013, 23:46

refree je napisao/la:u Rodoču na utakmici između Branitelja i Slobode glavni arbitar biti Ermin Sivac, koji će po svim prilikama u narednoj sezoni pravdu dijeliti na terenima i utakmicama Premijer lige BiH. Sivac jos nije sudac Premier lige, a sto se prijateljstva tice sa sucima i Pilav je dobar prijatelj sa gore pomenutom osobom pa slobodi istjera 3 igraca protiv radnickog... Bezveze se lozite mahalskim price...
U Rodocu ce pored mentora, biti i komisija koja ce pratiti sudjenje Ermina Sivca. Treba li veci razlog da covjek posteno sudi i odradi sve po premijerligaskim standardima?
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 18 apr 2013, 23:51

Zoom088 je napisao/la:
U Rodocu ce pored mentora, biti i komisija koja ce pratiti sudjenje Ermina Sivca. Treba li veci razlog da covjek posteno sudi i odradi sve po premijerligaskim standardima?
I uz fer i pošteno suđenje Sloboda uzima bodove dole, Kazlagić će da odradi Radnički, dok će Pilav pomrsiti račune Vitezu sve izrežirano ko španska serija, na kraju zna se ko profitira.....

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 18 apr 2013, 23:54

Joj o cemu se vi zamarate, ja mislim da necete moci spavati od razmisljanja kako ce vas sudije zaj-ebat.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 18 apr 2013, 23:57

fukara87 je napisao/la:Joj o cemu se vi zamarate, ja mislim da necete moci spavati od razmisljanja kako ce vas sudije zaj-ebat.
I ne mogu jarane iznervirao sam se kao nikad dosad, pogotovo kad gospodin živi u Lukavcu, a radi protiv Radničkog, tad mi je još gore...

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 19 apr 2013, 00:08

lukavac_21 je napisao/la:ps. ko su pojedinci u NS TK ? Što nisu imenovani ? :?
[/quote]
Zaboravih reci.
Sto je najgore glavni krivac za to pakovanje je covjek koji svaki dan trci na stadionu u Lukavcu. Zivi u Lukavcu i zivi za slobodu.
Nas i njihov bivsi igrac plus nas bivsi direktor.[/quote][/quote]

Pa na članku piše pojedinci a ne pojedinac, zato pitam koje su to osobe, jer nisu navedene.

Primili ste se previše na mahalske priče, ispašće sve jedna velika teorija zavjere protiv Radničkog. S razlogom se hvalite da niste izgubili 12 utakmica za redom i sad se odjednom bojite sudija i svi su protiv vas ?
Kazlagić će pomrsit Vitez, koji je pomršen i od Rudara, Troglav, Čapljine i Bosne u ovoj polusezoni ? Koje sudije Viteza u ovim utakmicama pomrsiše ?
Sa ovakvim izjavama čovjek bi pomislio da piše onaj Rusmir Šerpica kojeg je neko snimio :?

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 19 apr 2013, 06:33

Posto nisam bas u toku sa ovom prvom ligom,a da iskren budem najsimpaticniji ste mi klub iz tog ranga (valjda sto ste plavo bijeli i 1921 :D ) interesovlao bi me nekoliko stvari.

1.kolike su realne sanse da udjete u PL i kolko vjerujete u to
2.ako moze slika stadiona
3.da mi napise neko neke uspijehe vaseg kluba u historiji
4.NAJVECI RIVAL ?

et et hvala unaprijed na odgovorima puno srece u nastavku nadam se da cemo iduce godine siouxe gledati na grbavici :D
=\_1921_/=

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 19 apr 2013, 09:26

Isključeni igrači: (klub, ime, prezime, minuta i uzrok), ili incident na utakmici
NK RADNIČKI
br. 17 Semir Slomić (1604348) u 71. min. Udaranje protivničkog igrača glavom u
lice i psovanje majke istom

lukavac_21
Kontakt:

Post Postao/la lukavac_21 » 19 apr 2013, 09:40

invincible1921 je napisao/la:Posto nisam bas u toku sa ovom prvom ligom,a da iskren budem najsimpaticniji ste mi klub iz tog ranga (valjda sto ste plavo bijeli i 1921 :D ) interesovlao bi me nekoliko stvari.

4.NAJVECI RIVAL ?

et et hvala unaprijed na odgovorima puno srece u nastavku nadam se da cemo iduce godine siouxe gledati na grbavici :D
1. iako to nije bio plan na pocetku sezone sticajem okolnosti i dolaskom D. Vojvodica vezalo se dosta dobrih rezultata sad se otvorila sansa za PL. Koliko je to realno ne znam pogotovo ako se krene sa ovim igricama izvan terena jer smo mi tu donji.
2.http://www.google.com/search?q=stadion+ ... 93&bih=493" onclick="window.open(this.href);return false; (ovako je najbolje)
3. Kao i svaki klub koji je prije rata bio u nizim ligama tada su uspjesi bili ulazak u neke vece rangove ( do republicke lige). Poslije rata klub je 4 godine proveo u tzv PL ( iako se tada nije zvala tako) i prve godine bili 2. ( celik pobjegao za bod) druge godine 4. poslije je krenuo pad je pa onda u 4. sezoni tadasnji F.K Lukavac ispao u nizi rang. Sam ovaj uspjeh u prvim sezonama realno nije nikakav relevantan uspjeh jer je nakon rata sve stvarano ispocetka kod vecine ekipa dok je par klubova ( celik sloboda lukavac gradina zmaj) tokom rata ipak odrzavalo kakav takav trenazni proces pa se to odrazilo i na rezultate. Nakon toga krece sunovrat do druge lige fBiH pa smo se vratili ove sezone gdje nam je otprilike i mjesto zasad.
4. e sad ko je najveci rival? svako u gradu ce ti reci da je to Sloboda iako se nas klub ni po velicini ni uspjesima ne moze mjeriti sa takvim imenom. Ali zbog blizine Tuzle ( 15km) i zbog nasih bosanskih opstepoznatih rivaliteta vezanih za sve osim za sport ja cu ti reci da je to Sloboda. Zbog cega je sve to tako je duga prica. Jedno ti mogu reci kompleks nize vrijednosti sigurno nije, jer je lukavacki mentalitet nekakav cudan da ih niko ne interesuje ali bilo je dosta nepravdi u proslosti.

MirzaLukavac
Kontakt:

Post Postao/la MirzaLukavac » 19 apr 2013, 10:17

invincible1921 je napisao/la:Posto nisam bas u toku sa ovom prvom ligom,a da iskren budem najsimpaticniji ste mi klub iz tog ranga (valjda sto ste plavo bijeli i 1921 :D ) interesovlao bi me nekoliko stvari.

4.NAJVECI RIVAL ?

Pozdrav za Grbavicu, drago nam je što smo simpatični, valjda ostane tako i kada uđemo u PL! :D

Ova priča oko Radničkog je prava sportska bajka, grad se zaželio fudbala jer je radnički nekoliko godina bio u drugoj federalnoj ligi :oops: Bitno je naglasiti da je sve pokrenuto na inicijativu građana, SIOUX-i su se počeli okupljati i bodriti ekipu u toj šaban ligi, zahtijevali su promjene u upravi, i od tada se počinju kockice lagano slagati u našu korist... Ukoliko se ove godine plasiramo u PL, bit će to iz treće u prvu ligu za godinu dana :D

1- Šanse su realne, čak smo optimisti ukoliko ne bude prljavih poslova od strane saveza, a evo bolje informisani od mene već počinju piskarati o tome tako da :( Imamo super ekipu, imamo finu atmosferu u i oko ekipe, nemamo dugovanja, imamo uslovan stadion koji bi uz minimalna ulaganja ispunjavao sve potrebne uslove ( a uz malo veca sredstva cak i euro norme- mlada repka je prije desetak godina igrala utakmicu u Lukavcu)

2- na facebooku možeš nać stranicu FK Radnički, tamo imaš sijaset slika i videa sa stadiona.

3- Najveći uspjeh radničkog je vicešampion BIH 90 i neke, Polufinale kupa BiH ( Željo bio koban :D )

4-Radnički-Sloboda je najveći kantonalni derbi!

Ukoliko uđemo, morat ćete oslobodit jug, jer siouxi će sigurno i redovno gostovati u sarajevu :ugeek:

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 19 apr 2013, 15:52

Sutra svi u inat dušmanima od ljudi iz Lukavca, pa preko saveza TK, do Federacije, po pobjedu u Kakanj i tri boda za Premier ligu, iz ovoga svega samo možemo biti još jači, uz veliku podršku sa tribina i vjerujem lavovsku borbu na terenu svih 90 minuta pozitivan rezultat za nas neće izostati, naprijed Radnički ljubavi moja...... :D

plavobijeli
Kontakt:

Post Postao/la plavobijeli » 19 apr 2013, 18:26

Moje mišljenje je da Radnički najbolje igra u drugom djelu i da ćemo počekat da im neko skine skalp-mislim i sutra da Radnički nosi bog kući,ako ne i 3-to treba javno reći i to je ralnost.Kakanj je isto tako dobra ekipa ali.Po mom mišljenjuutakmicu Radničkog i Slobode bi trebala prenositi televizija,jer to je puno bolje nego ovo šta gledamo od premijere.

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 19 apr 2013, 23:07

plavobijeli je napisao/la:Moje mišljenje je da Radnički najbolje igra u drugom djelu i da ćemo počekat da im neko skine skalp-mislim i sutra da Radnički nosi bog kući,ako ne i 3-to treba javno reći i to je ralnost.Kakanj je isto tako dobra ekipa ali.Po mom mišljenjuutakmicu Radničkog i Slobode bi trebala prenositi televizija,jer to je puno bolje nego ovo šta gledamo od premijere.
Slazem se stobom, bice spektakl na tribinama
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.