http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 3&start=20" onclick="window.open(this.href);return false;Postoje dvije vrste muzike:
1. rokenrol
2. ostalo
Pod rokenrol spada sve što je dobro, od volfganga amadesua mocarta do ramba amadeusa. Sve što ne valja spada pod ostalo!
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
ebo te žanr, kakav žanr? očigledno nisi čitao moju kolumnu, pa da je samopromovišem:
NAPRIJED NARODE!
Čekamo novu kolumnu kad si već spomenuo.
Inače jedna djevojka mora misliti o meni kao o prepotentnom i sebičnom zajebantu jer voli takve,ali normalno da nju ne povrijedim.Imal ko kakav prijedlog?
Inače jedna djevojka mora misliti o meni kao o prepotentnom i sebičnom zajebantu jer voli takve,ali normalno da nju ne povrijedim.Imal ko kakav prijedlog?
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- legenda reala
- Kontakt:
Zdeneče nemaš ti blage veze
misliš ako znaš svirati gitaru da si svu pamet svijeta popio, tko si ti da određuješ šta valja, a šta ne valja

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Za tebe je Firerlegenda reala je napisao/la:Zdeneče nemaš ti blage vezemisliš ako znaš svirati gitaru da si svu pamet svijeta popio, tko si ti da određuješ šta valja, a šta ne valja
![]()
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- legenda reala
- Kontakt:
Joj kad se ova djeca upetljaju i prepadnu Spilka, koji onda pobjegne s temeLBJ MVP je napisao/la:Za tebe je Firerlegenda reala je napisao/la:Zdeneče nemaš ti blage vezemisliš ako znaš svirati gitaru da si svu pamet svijeta popio, tko si ti da određuješ šta valja, a šta ne valja
![]()
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Nisam čitao tvoju kolumnu,halali 
Mislim da je on bio tu dok ti nisi došaolegenda reala je napisao/la:Joj kad se ova djeca upetljaju i prepadnu Spilka, koji onda pobjegne s temeLBJ MVP je napisao/la:Za tebe je Firerlegenda reala je napisao/la:Zdeneče nemaš ti blage vezemisliš ako znaš svirati gitaru da si svu pamet svijeta popio, tko si ti da određuješ šta valja, a šta ne valja
![]()
tu sam, tu sam... moram malo pažnje posvetiti i pichokama koje me salijeću svake sekunde
inače, ovaj forum svakim danom sve više propada, da nema @legende ne bih ga ni posjećivao
inače, ovaj forum svakim danom sve više propada, da nema @legende ne bih ga ni posjećivao
NAPRIJED NARODE!
- legenda reala
- Kontakt:
Imal za nas šta, tamo kod vaskeZeman je napisao/la:tu sam, tu sam... moram malo pažnje posvetiti i pichokama koje me salijeću svake sekunde![]()
To poštujem
Vidim ja neke slike, s nekim Džehenemama se i ti špetljaš
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
od domaceg roka samo ZP (stare pjesme, stara druzina). Ostalo su samo kopije americkih/britanskih bendova
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Michael Jackson, sam njegove pjesme slusam i jos od Metallice 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- legenda reala
- Kontakt:
Ma da vam pravo kažem, ne slušam ništa 
Leđenda voli da sluša zvuk binga i ruleta. 
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
Slušaš reisa.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
pa ti i jesi za nistalegenda reala je napisao/la:Ma da vam pravo kažem, ne slušam ništa
Ma on ce prokockat i djecu kako je krenuo
- legenda reala
- Kontakt:
Majku im ukinuše Bingo, nemam sad nikakvog hobijaLjumanM95 je napisao/la:Leđenda voli da sluša zvuk binga i ruleta.
Znamo ko glumi, zajebanog momka, a ustvari je sušta suprotnost ne silazi sa kožiceLBJ MVP je napisao/la:Slušaš reisa.
-
FOURTHOFFICIAL
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
Šalabajzeri. Da se tuspasim samo.
bagrcavi hahahahhhahhahaahahah senny belaj boy hahahahahahahahhahahahahahahahaha

bagrcavi hahahahhhahhahaahahah senny belaj boy hahahahahahahahhahahahahahahahaha
Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:

edit : Umro sin od Pirla.
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
- Marsal
- Kontakt:
Koji sam ja hajvan, u 3 sata ujutru gledam namještaj po PIK-u.
Imam jedan extra podrumčić, nekad davno bila kafana, pa sad gledam kako da uz minimalna ulaganja osposobim sebi prostor u kojem bi s rajom mogao boravit preko ljeta.
Podrum mi se sastoji od 2 sobe, jao jbt kako bi ga za milju maraka spicko
trenutno imam tek da ga okrečim
http://www.****/artikal/5728056/kauc-na-razvlacenje/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.****/artikal/5287687/komoda-extra-zenica/" onclick="window.open(this.href);return false;
Uz ovo bih uzeo jedan TV sebi, DVD i neki radio. Već kod sebe imam nekih tepiha, zavjesa, imam trosjed i fotelju koja nikom ne treba. Imam zanimljivih polica koje takodjer nikom ne trebaju, imam čak neki stari frižider koji radi.
Dakle kauč i komoda 200 maraka, i za 300 bih taman mogao uzeti dvd, tv i radio. Jbt za 5 stoja skoro pa samostalan.
Moram opet počet kladionicu aktivnije ganjat.
Imam jedan extra podrumčić, nekad davno bila kafana, pa sad gledam kako da uz minimalna ulaganja osposobim sebi prostor u kojem bi s rajom mogao boravit preko ljeta.
Podrum mi se sastoji od 2 sobe, jao jbt kako bi ga za milju maraka spicko
trenutno imam tek da ga okrečim
http://www.****/artikal/5728056/kauc-na-razvlacenje/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.****/artikal/5287687/komoda-extra-zenica/" onclick="window.open(this.href);return false;
Uz ovo bih uzeo jedan TV sebi, DVD i neki radio. Već kod sebe imam nekih tepiha, zavjesa, imam trosjed i fotelju koja nikom ne treba. Imam zanimljivih polica koje takodjer nikom ne trebaju, imam čak neki stari frižider koji radi.
Dakle kauč i komoda 200 maraka, i za 300 bih taman mogao uzeti dvd, tv i radio. Jbt za 5 stoja skoro pa samostalan.
Moram opet počet kladionicu aktivnije ganjat.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Wilshere10 i 6 gostiju.