NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: NFL

„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
Broncosi i Ravensi otvaraju novu sezonu...Velika steta, jer sam zelio Broncose u prvom kolu u Foxboro-u. Nadam se onda da cemo igrati protiv Srecka ili cirkusa u prvom kolu, no sve cemo detaljno saznati u 2 h iza ponoci po nasem vremenu.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Hajde bar mi se jedna zelja ispunila...
Not official until 8pm, but two **** tell us #Patriots at #Ravens on #MNF, likely week 2, on #WCVB. Likely banner raising for BAL
Evo NFL je izbacila raspored utakmica za narednu sezonu...
http://www.nfl.com/schedules
Sto se tice naseg rasporeda isti je obicno sra.nje i ja nisam nikako zadovoljan - ne znam za ostale navijace Patriotsa.
http://www.nfl.com/schedules/2013/REG/PATRIOTS
U prva dva kola u cetiri dana dvije utakmice, jos ako nam ne budu svi igraci spremni...
Sto se tice naseg rasporeda isti je obicno sra.nje i ja nisam nikako zadovoljan - ne znam za ostale navijace Patriotsa.
U prva dva kola u cetiri dana dvije utakmice, jos ako nam ne budu svi igraci spremni...
- randy_moss
- Kontakt:
W1) AT Bills
W2) Jets
W3) Buccaneers
W4) AT Falcons
W5) AT Bengals
W6) Saints
W7) AT Jets
W8) Dolphins
W9) Steelers
W10) BYE WEEK
W11) AT Panthers
W12) Broncos
W13) AT Texans
W14) Browns
W15) AT Dolphins
W16) AT Ravens
W17) Bills
Let's go 2013/14 season. #Lombardi
W2) Jets
W3) Buccaneers
W4) AT Falcons
W5) AT Bengals
W6) Saints
W7) AT Jets
W8) Dolphins
W9) Steelers
W10) BYE WEEK
W11) AT Panthers
W12) Broncos
W13) AT Texans
W14) Browns
W15) AT Dolphins
W16) AT Ravens
W17) Bills
SuperBowl Champions 2001, 2003, 2004, 2014
EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."
Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.
EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."
- randy_moss
- Kontakt:
Ma ne fali mu nista, moras nekad igrati TNF, najbolje je odigrati ga odmah, week 1 ili week 2.amerosm je napisao/la:Evo NFL je izbacila raspored utakmica za narednu sezonu...
A i protivnici su nam jaki k'o zemlja, jadni Billsi i cirkus zvani Jetsi.
@ randy
vrijeme je da promjenis potpis
. Moja trenutna prognoza je da cemo opet biti na omjeru 12-4 ili 13-3 i da cemo izgubiti utakmicu protiv Brownsa, jer uvijek odigramo u sezoni jednu utakmicu za kladionca.
Htio sam Ravense na samom pocetku sezone zbog njihove neuigranosti, no eto nazalost izjave nekih izvora nisu se pokazale tacnim.
vrijeme je da promjenis potpis
Htio sam Ravense na samom pocetku sezone zbog njihove neuigranosti, no eto nazalost izjave nekih izvora nisu se pokazale tacnim.
W1: vs Bengals
W2: vs Vikings
W3: at Steelers
W4: at Lions
W5: vs Saints
W6: vs Giants
W7: at Redskins
W8: bye
W9: at maleni
W10: vs Lions
W11: vs Ravens
W12: at Rams
W13: at Vikings
W14: vs Cowgirls
W15: at Browns
W16: at Eagles
W17: vs maleni
Konačno.
Od W3 do W9 yebal smo ježa blago rečeno.
9:7 ili 10:6 na kraju. @salty sta kažeš
ps: 4 prime time utakmice ...
Konačno.
Od W3 do W9 yebal smo ježa blago rečeno.
„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- Sportfanatik
- Kontakt:
Nije los raspored, ja ocekujem 13-3 ili u najgorem slucaju 12-4 jer uvijek nekako usporeno pocnemo. Uigrat ce to BB i produzena njegova ruka na terenu Tomica. A koji je to u @randya potpis? Preko moba sam pa ne vidim
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
Da su Welker i Lloyd igracine, a isti su nas napustili...Sportfanatik je napisao/la:Nije los raspored, ja ocekujem 13-3 ili u najgorem slucaju 12-4 jer uvijek nekako usporeno pocnemo. Uigrat ce to BB i produzena njegova ruka na terenu Tomica. A koji je to u @randya potpis? Preko moba sam pa ne vidim
Od jucer kod nas je na probi bivsi LB Ninersa Larry Grant...Nadam se da ce i Abraham uskoro donijeti odluku i da ce potpisati za nas, jer bi onda u prvom krugu mogli uzeti WR-a, a u trecem CB-a i tako konacno rijesili igracku krizaljku.
LLoyd-a su Patriotsi "napustili"amerosm je napisao/la:Da su Welker i Lloyd igracine, a isti su nas napustili...Sportfanatik je napisao/la:Nije los raspored, ja ocekujem 13-3 ili u najgorem slucaju 12-4 jer uvijek nekako usporeno pocnemo. Uigrat ce to BB i produzena njegova ruka na terenu Tomica. A koji je to u @randya potpis? Preko moba sam pa ne vidim
Od jucer kod nas je na probi bivsi LB Ninersa Larry Grant...Nadam se da ce i Abraham uskoro donijeti odluku i da ce potpisati za nas, jer bi onda u prvom krugu mogli uzeti WR-a, a u trecem CB-a i tako konacno rijesili igracku krizaljku.
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Je.ben raspored:Rodman je napisao/la:W1: vs Bengals
Konačno.
Od W3 do W9 yebal smo ježa blago rečeno.9:7 ili 10:6 na kraju. @salty sta kažeš
![]()

Postovanje treba zaraditi.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Solidan raspored za nas, što se mene tiče, u prvih par tekmi jedino Atlanta se izdvaja kao derbi, a nakon toga Saintsi gdje je očekivati bruku poena i sa jedne i sa druge strane, s obzirom na kvalitet odbrana
, poslije Steelersi kući, i tu ako ne bude povreda očekujem osvetu za onaj nedavni poraz, a nakon toga od jačih dolaze Peyton u SNF-u, te gostovanje Texansima i Ravensima do kraja, gdje bi moglo biti sve riješeno što se tiče PO do te predzadnje tekme, tako da bi se moglo i odmoriti koga

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Preejeben nam raspored ginemo ocami hahahaja
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SheldonCooper
- Kontakt:
Raspored Giantsa:

Veoma težak raspored. Od 8 domaćih utakmica čak 5 je protiv ekipa koje su prošle godine igrale PO. Druga sedmica i veliki derbi braće Payton.
Kad ovako malo bolje sagledam, omjer bi mogao biti od najboljih 11-5 do najlošiji 9-7

Veoma težak raspored. Od 8 domaćih utakmica čak 5 je protiv ekipa koje su prošle godine igrale PO. Druga sedmica i veliki derbi braće Payton.
Kad ovako malo bolje sagledam, omjer bi mogao biti od najboljih 11-5 do najlošiji 9-7
I'm not insane, my mother had me tested!
A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".
A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".
Zaboravio sam postaviti najvazniji raspored sezone...
Comedy Tour 2013
Inace manager Tebow-a danas mrtav hladan izjavio da su njegovog klijenta sabotirali i u Denveru i u Jetsima i da nije mogao da pokaze potencijal koji posjeduje.

Comedy Tour 2013
Inace manager Tebow-a danas mrtav hladan izjavio da su njegovog klijenta sabotirali i u Denveru i u Jetsima i da nije mogao da pokaze potencijal koji posjeduje.
- randy_moss
- Kontakt:
Mi ciljamo na 16-0, pa gdje kihnemo, kihnemo. 12,13,14 pobjeda se ocekuje.
Debituje potpis.
Debituje potpis.
"totalni kreten" .... ta ti je pravo dobrarandy_moss je napisao/la:.....
Debituje potpis.
Denver ima super schedule ... ako se Manning ne porvrijedi eto njih opet na 1 ili 2amerosm je napisao/la:Zaboravio sam postaviti najvazniji raspored sezone...
Comedy Tour 2013
Inace manager Tebow-a danas mrtav hladan izjavio da su njegovog klijenta sabotirali i u Denveru i u Jetsima i da nije mogao da pokaze potencijal koji posjeduje.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.