+1QUARESMA 18<<< je napisao/la:ja imam naviku kad pijem kolu da prvo malo promuckam ustima i onda progutam
Naše čudne sitnice
Moderator/ica: insider
Re: Naše čudne sitnice
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Ja imam naviku da ne pijem gazirana pića
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ja recimo vodu kad pijem iz case nema sanse po malo, mora na eks 
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Prije nego sto izadjem iz hale hraknem u kadu i posle se sam sebi smijem . 
Trend casual oblačenja nije izumro do danas, štaviše, popularniji je nego ikad.
Volim te Željo !
Hajde Laaaaazareee ...
Volim te Željo !
Hajde Laaaaazareee ...
- Donnie Darko
- Kontakt:
Volim jesti sirovu piletinu.
Preporučujem ti da piješ po malo, negdje sam čitao da šteti jetri kada se "ispija na eks" bilo šta..Sarajlijc@ je napisao/la:Ja recimo vodu kad pijem iz case nema sanse po malo, mora na eks
Znači da ne eksiram više votku, pelin i takohilmo je napisao/la:Preporučujem ti da piješ po malo, negdje sam čitao da šteti jetri kada se "ispija na eks" bilo šta..Sarajlijc@ je napisao/la:Ja recimo vodu kad pijem iz case nema sanse po malo, mora na eks![]()
Dex je napisao/la: Znači da ne eksiram više votku, pelin i tako
Mrzim kada jedem sa nekim vani, a on ne zna pravilno držati nož i vilicu. Sreća to nije često jer takve ljude izbjegavam...
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Ja se ne znam koristit escajgomsock56 je napisao/la:Mrzim kada jedem sa nekim vani, a on ne zna pravilno držati nož i vilicu. Sreća to nije često jer takve ljude izbjegavam...
🎶 Sixty million down the drain, Kai Havertz scores again! 🎶
Ha ja, ruke nego šta, ja čak i s djevojkom kad sam na večeri, rukama havljamFaraon iz Visokog je napisao/la:Ja se ne znam koristit escajgomsock56 je napisao/la:Mrzim kada jedem sa nekim vani, a on ne zna pravilno držati nož i vilicu. Sreća to nije često jer takve ljude izbjegavam...rukama je zakon
Mene nanervira kad vidim da neko jede ćevape, picu, pitu escajgom, odmah bih ga poželio zaklat
dobro kod kuće, ali u restoranu je nekulturno i seljački. ćevapi se ni ne mogu jest sa nožem i vilicom, ali kad netko u pizzeriji uzme pizzu rukama
ili vilicu drži ko lopatu... Ajde što sebe sramoti, nego i sve oko sebe.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
daj bola', kako cu drugacije jesti pizzu ako necu rukama jbtsock56 je napisao/la:dobro kod kuće, ali u restoranu je nekulturno i seljački. ćevapi se ni ne mogu jest sa nožem i vilicom, ali kad netko u pizzeriji uzme pizzu rukamaili vilicu drži ko lopatu... Ajde što sebe sramoti, nego i sve oko sebe.
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
uzmeš nož u desnu ruku, a vilicu u lijevu i jedeš... nije nikakva nuklearna fizika.Papastathopoulos je napisao/la:daj bola', kako cu drugacije jesti pizzu ako necu rukama jbtsock56 je napisao/la:dobro kod kuće, ali u restoranu je nekulturno i seljački. ćevapi se ni ne mogu jest sa nožem i vilicom, ali kad netko u pizzeriji uzme pizzu rukamaili vilicu drži ko lopatu... Ajde što sebe sramoti, nego i sve oko sebe.
" onclick="window.open(this.href);return false;
naravno ovo od 1:18
- Papastathopoulos
- Kontakt:
kad narucim sarmu il' neko meso, radu cu uzet noz i "vilicu", al' pizza je za ruke 
da je za ruke ne bi ti servirali uz nju nož i vilicu.Papastathopoulos je napisao/la:kad narucim sarmu il' neko meso, radu cu uzet noz i "vilicu", al' pizza je za ruke
dođi negdje u europu i jedi rukama izgledat ćeš ko najveća seljačina i svi će buljiti u tebe.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
A jarane, gdje ces porediti bosnu i europu
ovdje mozes nogama kidat, niko te nece pogledati 
Papastathopoulos je napisao/la:A jarane, gdje ces porediti bosnu i europuovdje mozes nogama kidat, niko te nece pogledati
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.