napisi i ti status,pa nek' se on pronadje !hoshafka je napisao/la:nije dead metal nego death metal, a SLAYER nije death metal nego čistokrvni thrash metal bend. To mi je zapalo za oko pa sam morao napisat.tribalhardcore je napisao/la:![]()
Facebook (pitanja, problemi...)
Moderator/ica: insider
- schweinsteiger
- Kontakt:
Re: Facebook i ostalo..
#miasanmia
Pa jel moguće sve iz Zavidovića, ko je ovaj lik tačnije... btw koliko nas ovdje ima ? xD
Ovaj ti živi u ABC blokovima ja msm, a ima nas možda 10 inačeZekoo je napisao/la:Pa jel moguće sve iz Zavidovića, ko je ovaj lik tačnije... btw koliko nas ovdje ima ? xD
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Oj pacenika sviju mi .bagrcavi je napisao/la:open in new tab
nastavak komentara na istoj slici![]()
Trend casual oblačenja nije izumro do danas, štaviše, popularniji je nego ikad.
Volim te Željo !
Hajde Laaaaazareee ...
Volim te Željo !
Hajde Laaaaazareee ...
- Goalgetter
- Kontakt:
Moguce da je osoba sa koja je jos komentirala osobu deaktivirala profil, pa zato ovako glupo ispade 
-
gojzerica
- Kontakt:
205 lajkova lol

ova 835 lajkova

1234 lajka

ne kontam kako

ova 835 lajkova

1234 lajka

ne kontam kako
- tyler durden
- Kontakt:
kontas aziz

- IlPrincipe
- Kontakt:
vjerovatno onaj auto-liker koristi .. sto ti lajka sve živo piše da lajkaju neki ljudi iz azije,afrike .. a ustvari ti profili koji ti 'lajkaju' ne postoje ..
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
- Titova-Juga
- Kontakt:
Šta debilan mozak neće izmisliti...
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
imam osjećaj da će ovo bit novi hit, kontaštyler durden je napisao/la:kontas aziz![]()
Pustiću sunce da topi ljubav!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
"Evo upravo snimam klip , prvih 10 koji budu bilo šta komentirali pozdravljam ih u klipu.. 1 2 3 ajmooooooo !!!"
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
-
mambabalkan
- Kontakt:
dobar je ovaj ajs.Bosniacum Lilium je napisao/la:"Evo upravo snimam klip , prvih 10 koji budu bilo šta komentirali pozdravljam ih u klipu.. 1 2 3 ajmooooooo !!!"
[youtube][/youtube]
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ma stara skola, ali to je moj komentar na status nekog fb celeba
koji tip, i ovako sam pun teste, dodji mi da nasamaram takve levate kad ih vidim na ulici. Danas je tesko biti muskarac
-
mambabalkan
- Kontakt:
sta je poceo si test uzimat jel?Bosniacum Lilium je napisao/la:ma stara skola, ali to je moj komentar na status nekog fb celeba![]()
![]()
![]()
koji tip, i ovako sam pun teste, dodji mi da nasamaram takve levate kad ih vidim na ulici. Danas je tesko biti muskarac
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ma jok, sad sam se okrenuo powerlifting vjezbama, bolje i jace se osjecam otkad ih radim. Cucanj nisam radio zbog kicme, ali poceo sam ga ima 20tak dana. Prejaka stvar, 70-80 KG i zadajem se
Zato zaspim ko beba i sanjam neke zene po cijelu noc 
-
mambabalkan
- Kontakt:
ja cucanj ne radim ima 3 godine (radi kicme al jest zakon sto se tice snage) Moj jaran se sad navuko na test, kaze kad mora preparkirat auto vise ni ne ulazi u njega. Za dvije sedmice otiso sa 110 kg na 117 a struk mu se smanjio. Uzima test i cutters u isto vrijeme. I tip jos kaze da ce u junu pocet uzimat ljekove za secer (mislim da se i kod nas insulin kaze).Bosniacum Lilium je napisao/la:ma jok, sad sam se okrenuo powerlifting vjezbama, bolje i jace se osjecam otkad ih radim. Cucanj nisam radio zbog kicme, ali poceo sam ga ima 20tak dana. Prejaka stvar, 70-80 KG i zadajem seZato zaspim ko beba i sanjam neke zene po cijelu noc