Sport i TV

The Game
Kontakt:

Re: Sport i TV

Post Postao/la The Game » 19 apr 2013, 12:14

edo07 je napisao/la:veliki minus za SportKlub!! prvo su objavili da su otkupili pravo prijenosa F1 za teritoriju BiH, da bi danas tj jutros zatamnili signal SK..naravno ja sam ih odmah kontaktirao, da bi oni meni rekli da je pravo prijenosa za teritoriju BiH otkupila amaterska televizija ATV!!! sta reci na ovo..ocito i oni vole slagati...tako da mozes svasta ocekivati od SK...sramota od strane SK, jedno reci a na kraju se ispostavi nesto sasvim drugo...
to se desiolo i prosle godine, kada je hayat od 4-5 utrke otkupio prava i poceo prenositi...dosad je na SK-u sve bilo regularno, od sutra opet na rtl znaci :D

darker10
Kontakt:

Post Postao/la darker10 » 19 apr 2013, 12:33

Da mi je znat koji sejtan da ATV-u da kupi prava poslije 3 utrke.

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 19 apr 2013, 12:49

odlicna vijest ako je tacno, mada sam ja mensecini jutros oko 10 sati vidio bolide na sportklubu :roll: ajd utrka sama, al ono mi stavi ebene treninge na sportklub, a na ona druga dva sto nemam stavi neke dobre utakmice
nema potpisa

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 19 apr 2013, 13:52

legenda reala je napisao/la:
Mont0 je napisao/la:Kakve su sanse da ce to ovi majstori uspjeti provaliti? Imamo li barem 20%? :D
Jako teške, uradiće isto kao i Total upariti resivere sa orginalnim karticama i tu ništa ne pomaže, samo da kupiš njihov resiver i karticu. :roll:

Ostali valjda to ne mogu raditi, jer zakon EU to ne dozvoljava.

I SKY UK najavljuje iste mjere, to sam pročitao na nekim forumima, sad koliko je tačno ne znam ;)

Ovo sto najavljuju uparivanje kartica Aljazeera je dobra stvar prije ce se naci rijesenja jer ovako je to samo Total Tv koristio nikog nije zanimalo to rijesavati,a jos jedna stvar Total TV istice ugovor u maju sa ovom firmom koja im radi uaprivanje prema nekim informacijama Total TV imao drastican pad prodaje svojih kartica zbog uparivanja, tako da razmisljaju da odustanu od svega ali vidjet cemo uglavnom svi digitalni operateri iz EU ne smiju raditi tj zabranjeno je uparivanje jer to krsi zakon EU tako da se nista spektakularno nece desiti tako da uzivat cemo jako dugo u CS sigurno :D :D
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 19 apr 2013, 13:56

Yucca je napisao/la: Ovo sto najavljuju uparivanje kartica Aljazeera je dobra stvar prije ce se naci rijesenja jer ovako je to samo Total Tv koristio nikog nije zanimalo to rijesavati,a jos jedna stvar Total TV istice ugovor u maju sa ovom firmom koja im radi uaprivanje prema nekim informacijama Total TV imao drastican pad prodaje svojih kartica zbog uparivanja, tako da razmisljaju da odustanu od svega ali vidjet cemo uglavnom svi digitalni operateri iz EU ne smiju raditi tj zabranjeno je uparivanje jer to krsi zakon EU tako da se nista spektakularno nece desiti tako da uzivat cemo jako dugo u CS sigurno :D :D
Odmah sam i ja to pomislio reko možda je to i dobra stvar sad će i hakerima to postati zanimljivo :P
Ovaj Digi kako ga VIP kupi raste nenormalno 8-) sad još Sport Klub da ubace i super
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 19 apr 2013, 14:02

Yucca je napisao/la: Ovo sto najavljuju uparivanje kartica Aljazeera je dobra stvar prije ce se naci rijesenja jer ovako je to samo Total Tv koristio nikog nije zanimalo to rijesavati,a jos jedna stvar Total TV istice ugovor u maju sa ovom firmom koja im radi uaprivanje prema nekim informacijama Total TV imao drastican pad prodaje svojih kartica zbog uparivanja, tako da razmisljaju da odustanu od svega ali vidjet cemo uglavnom svi digitalni operateri iz EU ne smiju raditi tj zabranjeno je uparivanje jer to krsi zakon EU tako da se nista spektakularno nece desiti tako da uzivat cemo jako dugo u CS sigurno :D :D
Odmah sam i ja to pomislio reko možda je to i dobra stvar sad će i hakerima to postati zanimljivo :P
Ovaj Digi kako ga VIP kupi raste nenormalno 8-) sad još Sport Klub da ubace i super

Vip zeli da bude konkurentan T-Com tj MAX TV tako da sad sve rade da poboljsaju ponudu tv kanala vidio sam da su za maj najavili neka iznenadenja,ja sam dobio info da je u pitanju Arensport a da za jesen ocekuju Sportklubove ali vidjet cemo uglavnom u narednom preiodu Digi ce drasticno poboljsati svoju ponudu tv kanala :D

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 19 apr 2013, 14:08

Yucca je napisao/la:
Vip zeli da bude konkurentan T-Com tj MAX TV tako da sad sve rade da poboljsaju ponudu tv kanala vidio sam da su za maj najavili neka iznenadenja,ja sam dobio info da je u pitanju Arensport a da za jesen ocekuju Sportklubove ali vidjet cemo uglavnom u narednom preiodu Digi ce drasticno poboljsati svoju ponudu tv kanala :D
VIP u svojoj ponudi ima Sport Klubove i HBO i HBO Comedy, još to da ubace i super ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 19 apr 2013, 14:14

Yucca je napisao/la:
VIP u svojoj ponudi ima Sport Klubove i HBO i HBO Comedy, još to da ubace i super ;)

Znaci vec imaju Sport klubove i HBO to nisam vidio znaci vec su uveliko poceli :D :D

Ja samo sanjam dan kad ce kod nas biti ovakva konkurencija i ponude a ne ovi nasi ebenu kablovski operateri jos u analognom dobu :evil:

edo07
Kontakt:

Post Postao/la edo07 » 19 apr 2013, 15:52

The Game je napisao/la:
edo07 je napisao/la:veliki minus za SportKlub!! prvo su objavili da su otkupili pravo prijenosa F1 za teritoriju BiH, da bi danas tj jutros zatamnili signal SK..naravno ja sam ih odmah kontaktirao, da bi oni meni rekli da je pravo prijenosa za teritoriju BiH otkupila amaterska televizija ATV!!! sta reci na ovo..ocito i oni vole slagati...tako da mozes svasta ocekivati od SK...sramota od strane SK, jedno reci a na kraju se ispostavi nesto sasvim drugo...
to se desiolo i prosle godine, kada je hayat od 4-5 utrke otkupio prava i poceo prenositi...dosad je na SK-u sve bilo regularno, od sutra opet na rtl znaci :D
ovo je vec postao cirkus..nazoves centar totala gdje ti oni obrazloze da je ATV otkupio prava prijenosa F1...kontaktiras ATV, ljudi tvrde da nemaju pravo prijenosa za ovu sezonu...hvala Bogu pa ne ovisim o ovim nasim strucnjacima...lagano Sportska TV ili RTL i to je to...

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 19 apr 2013, 16:21

Yucca je napisao/la:

Znaci vec imaju Sport klubove i HBO to nisam vidio znaci vec su uveliko poceli :D :D

Ja samo sanjam dan kad ce kod nas biti ovakva konkurencija i ponude a ne ovi nasi ebenu kablovski operateri jos u analognom dobu :evil:
http://tvprofil.net/" onclick="window.open(this.href);return false;

Imali su ga uvijek, samo ne znam hoće li ga dodavati i Digiju ovom što mi imamo, a trebali bi ista je to sad firma, nadam se da hoće dobro su počeli već deset kanala dodato 8-)
Ideš na Odaberi(ispod) i izbaci ti sve kablovske i klikneš na koju želiš da vidiš njihovu ponudu ;)

Ma kod nas smeće sve, ali dok ide CS meni u kuću neće kakvi god da su :P

darker10
Kontakt:

Post Postao/la darker10 » 19 apr 2013, 19:15

edo07 je napisao/la:
The Game je napisao/la:
ovo je vec postao cirkus..nazoves centar totala gdje ti oni obrazloze da je ATV otkupio prava prijenosa F1...kontaktiras ATV, ljudi tvrde da nemaju pravo prijenosa za ovu sezonu...hvala Bogu pa ne ovisim o ovim nasim strucnjacima...lagano Sportska TV ili RTL i to je to...
Ja gledam na Sportskoj.Navikao sam se na Ivicu i Nevena jos otkad je F1 bila na HRT.

Alucard
Kontakt:

Post Postao/la Alucard » 19 apr 2013, 23:31

darker10 je napisao/la: Ja gledam na Sportskoj.Navikao sam se na Ivicu i Nevena jos otkad je F1 bila na HRT.
Kako gledaš tu Sportsku TV? Pretpostavljam da si na nekoj kablovskoj pa ako nije problem da kažeš na kojoj? Ja patim za njihovim prenosima, Blažičko i Novak su legende što se tiče F1 prenosa! :)

filip13

Post Postao/la filip13 » 25 apr 2013, 18:16

http://telemach.ba/upload/document/obav ... 090540.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;

Poštovani korisnici,
Na osnovu pisanog zahtjeva, koji možete pogledati na navedenom linku, dužni smo zatamniti direktan prijenos nogometnih utakmica Basel – Chelsea i Fenerbahce – Benfica na kanalima RTS, HRT2, MKTV i RTCG.
Ljubazno vas molimo za razumijevanje.

darker10
Kontakt:

Post Postao/la darker10 » 25 apr 2013, 18:18

Alucard je napisao/la:
darker10 je napisao/la: Ja gledam na Sportskoj.Navikao sam se na Ivicu i Nevena jos otkad je F1 bila na HRT.
Kako gledaš tu Sportsku TV? Pretpostavljam da si na nekoj kablovskoj pa ako nije problem da kažeš na kojoj? Ja patim za njihovim prenosima, Blažičko i Novak su legende što se tiče F1 prenosa! :)
Imam onaj obicni resiver koji hvata te hrvatske kanale,a i total,pa mijenjam izmedju sportkluba i sportske :D

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 17 maj 2013, 15:52

Ekskluzivno na FACE-u gledatelji će moći pratiti direktne prijenose mečeva sa teniskog turnira Roland Garros 2013.Drugi Grand Slam sezone igra se od 26. maja do 9. juna u Parizu. Nagradni fond ovogodišnje prestižnog teniskog turnira iznosi 22 miliona eura. Ovo je ujedno i jedini Grand Slam turnir koji Novak Đoković, prvi reket svijeta, nije uspio osvojiti. Ovogodišnje izdanje Roland Garrosa je za Đokovića najveći prioritet.Sedmerostruki osvajač pariškog turnira je Španac Rafael Nadal, ali se tituli nadaju Federer i Andy Murray te Tsonga i del Potro.U ženskoj konkurenciji titulu brani Maria Sharapova, ali titulu na Roland Garrosu nakon 11 godina ponovo želi osvojiti Serena Williams. Ko će se na kraju najviše radovati možete pratiti od 29. maja do 6. juna ove godine ekskluzivno na FACE tv-u.
8-)

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 17 maj 2013, 17:28

filip13 je napisao/la:http://telemach.ba/upload/document/obav ... 090540.pdf

Poštovani korisnici,
Na osnovu pisanog zahtjeva, koji možete pogledati na navedenom linku, dužni smo zatamniti direktan prijenos nogometnih utakmica Basel – Chelsea i Fenerbahce – Benfica na kanalima RTS, HRT2, MKTV i RTCG.
Ljubazno vas molimo za razumijevanje.
Republike Bosne i Hercegovine....Kako je ovo fino procitati... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

cipiripi
Kontakt:

Post Postao/la cipiripi » 17 maj 2013, 23:16

Zna li iko od Mostaraca hoće li se uskoro moći koristiti Telemach i na istočnoj strani.Time bismo dobili brojne sportske kanale
''Neka me mrze samo da me se boje''

filip13

Post Postao/la filip13 » 18 maj 2013, 09:32

cipiripi je napisao/la:Zna li iko od Mostaraca hoće li se uskoro moći koristiti Telemach i na istočnoj strani.Time bismo dobili brojne sportske kanale

svašta,kao da smo u 1997. godini

cipiripi
Kontakt:

Post Postao/la cipiripi » 18 maj 2013, 11:10

Nije svašta nego je tako jer telemach ne postavlja po čitavom gradu
''Neka me mrze samo da me se boje''

filip13

Post Postao/la filip13 » 18 maj 2013, 12:33

cipiripi je napisao/la:Nije svašta nego je tako jer telemach ne postavlja po čitavom gradu

pa baš zato i kažem kao da smo u 1997. godini,podjela na istočni i zapadni mostar

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.