lazmeskalin je napisao/la:Pirlu je upravo umro sin koji je bolovao od raka :/

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
lazmeskalin je napisao/la:Pirlu je upravo umro sin koji je bolovao od raka :/
UrbyEmanuelson je napisao/la:lazmeskalin je napisao/la:Pirlu je upravo umro sin koji je bolovao od raka :/
Tancredi Palmeri @tancredipalmeri
A VERY IMPORTANT TWEET: please RT: news on Andrea PIRLO's family is UNTRUE. HOAX!
DonPippo9 je napisao/la:UrbyEmanuelson je napisao/la:lazmeskalin je napisao/la:Pirlu je upravo umro sin koji je bolovao od raka :/Tancredi Palmeri @tancredipalmeri
A VERY IMPORTANT TWEET: please RT: news on Andrea PIRLO's family is UNTRUE. HOAX!
ma pravo da ti kazem i ne pratim nesto posebno Newcastle, prije sam ih gotivio ali sad raspad sistemaAjsKjub je napisao/la:Kakvu je ovaj imao sezonu!? Inace znam ovako da je solidan golman.milanist je napisao/la:evo citam blizu smo dovodjena Tim-a Krula, golmana Newcastlea, ima 25 godina... sad dal je istina ili ne vidjet cemo.
Al si lupio ovde svaka ti čast. Čovek jeste bio povređen, ali se oporavio i evo branio je poslednjih 5 mečeva za Njukasl.milanist je napisao/la:ma pravo da ti kazem i ne pratim nesto posebno Newcastle, prije sam ih gotivio ali sad raspad sistemaAjsKjub je napisao/la:Kakvu je ovaj imao sezonu!? Inace znam ovako da je solidan golman.milanist je napisao/la:evo citam blizu smo dovodjena Tim-a Krula, golmana Newcastlea, ima 25 godina... sad dal je istina ili ne vidjet cemo., znam ovako da je solidan golman, i da je zadobio neku povredu pa je out do kraja sezone. sad sta ce biti i kako ce braniti posle to niko ne zna, mislim da bi trebali dovesti jednog golmana, ako abiati ode a oce onda ce nam svakako i trebati. samo da ameliju ne gledam na golu
Čitaš pogrešne stranice, branio čovek, gledao Brajkulamilanist je napisao/la:sve je moguce ne garantujem da su moje info tacne ali kad sam zadnji put citao stajelo je da je se povrijedio protiv benfice u revans mecu LE i da je sezona gotova za njega
niđe veze, pusti FB (dez)informacijesonpen je napisao/la:jel igra Balotelli protiv Juveta ? i jeli kazna smanjena,citam po fb da jeste ?!
Brajkula je napisao/la:Čitaš pogrešne stranice, branio čovek, gledao Brajkulamilanist je napisao/la:sve je moguce ne garantujem da su moje info tacne ali kad sam zadnji put citao stajelo je da je se povrijedio protiv benfice u revans mecu LE i da je sezona gotova za njega
http://int.soccerway.com/matches/2013/0 ... D=PL_MS_09" onclick="window.open(this.href);return false;
i umalo da zaboravim na tom meču se opet povrdio.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.