AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 19 apr 2013, 00:05

meskalin je napisao/la:Pirlu je upravo umro sin koji je bolovao od raka :/
laz ;)

DonPippo9
Kontakt:

Post Postao/la DonPippo9 » 19 apr 2013, 00:10

UrbyEmanuelson je napisao/la:
laz ;)
Tancredi Palmeri @tancredipalmeri
A VERY IMPORTANT TWEET: please RT: news on Andrea PIRLO's family is UNTRUE. HOAX!
Il club piu titolato al mondo!

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 19 apr 2013, 00:11

DonPippo9 je napisao/la:
UrbyEmanuelson je napisao/la:
laz ;)
Tancredi Palmeri @tancredipalmeri
A VERY IMPORTANT TWEET: please RT: news on Andrea PIRLO's family is UNTRUE. HOAX!

a fkt sad sam vidio, ja ne mogu da vjerujem da ima kretena da se sale na ovaj nacin bas bolesno :S

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 19 apr 2013, 10:27

AjsKjub je napisao/la:
milanist je napisao/la:evo citam blizu smo dovodjena Tim-a Krula, golmana Newcastlea, ima 25 godina... sad dal je istina ili ne vidjet cemo.
Kakvu je ovaj imao sezonu!? Inace znam ovako da je solidan golman.
ma pravo da ti kazem i ne pratim nesto posebno Newcastle, prije sam ih gotivio ali sad raspad sistema :D, znam ovako da je solidan golman, i da je zadobio neku povredu pa je out do kraja sezone. sad sta ce biti i kako ce braniti posle to niko ne zna, mislim da bi trebali dovesti jednog golmana, ako abiati ode a oce onda ce nam svakako i trebati. samo da ameliju ne gledam na golu :D
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 19 apr 2013, 12:09

De Sciglio: "Da piccolo tifavo Juve." 8-)
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

Brajkula
Kontakt:

Post Postao/la Brajkula » 19 apr 2013, 12:15

milanist je napisao/la:
AjsKjub je napisao/la:
milanist je napisao/la:evo citam blizu smo dovodjena Tim-a Krula, golmana Newcastlea, ima 25 godina... sad dal je istina ili ne vidjet cemo.
Kakvu je ovaj imao sezonu!? Inace znam ovako da je solidan golman.
ma pravo da ti kazem i ne pratim nesto posebno Newcastle, prije sam ih gotivio ali sad raspad sistema :D, znam ovako da je solidan golman, i da je zadobio neku povredu pa je out do kraja sezone. sad sta ce biti i kako ce braniti posle to niko ne zna, mislim da bi trebali dovesti jednog golmana, ako abiati ode a oce onda ce nam svakako i trebati. samo da ameliju ne gledam na golu :D
Al si lupio ovde svaka ti čast. Čovek jeste bio povređen, ali se oporavio i evo branio je poslednjih 5 mečeva za Njukasl.
Gledao sam poslednji njihov meč Njukasl-Sanderlend zbog Di Kanija, primio je tri gola, ali imao i par ok intervencija.
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 19 apr 2013, 12:24

nedjelja 20:45, jedan od ciljeva do kraja prvenstva, za mene kao navijača bila bi pobjeda protiv Đubrentusa u Torinu
Undici stelle - ACM 1899

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 19 apr 2013, 12:31

sve je moguce ne garantujem da su moje info tacne ali kad sam zadnji put citao stajelo je da je se povrijedio protiv benfice u revans mecu LE i da je sezona gotova za njega
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.

Brajkula
Kontakt:

Post Postao/la Brajkula » 19 apr 2013, 12:49

milanist je napisao/la:sve je moguce ne garantujem da su moje info tacne ali kad sam zadnji put citao stajelo je da je se povrijedio protiv benfice u revans mecu LE i da je sezona gotova za njega
Čitaš pogrešne stranice, branio čovek, gledao Brajkula
http://int.soccerway.com/matches/2013/0 ... D=PL_MS_09" onclick="window.open(this.href);return false;

i umalo da zaboravim na tom meču se opet povrdio.
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 19 apr 2013, 12:56

Ma ne znam koji klinac trazimo golmane, imamo Gabriela, Abbiati ce produziti na jos jednu sezonu, a cini mi se da bi mogli dovesti i onog Perina (to bi mozda bila najbolja solucija)
Uglavnom je*o golmana, nije da nemamo izbora, nego daj nam kakvog stopera da valja, tu smo skroz tanki.

I taj Krul se ponovo povrijedio na toj utakmici i out je do kraja sezone.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 19 apr 2013, 13:59

kakvi crni golmani i kakav crni Krul

ne mogu da vjerujem da neki govore kako bi voljeli vidjeti ovog lika u Milanu :o

btw...nešto iz arhive

[youtube][/youtube]

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... zZzPQAp-yM
Undici stelle - ACM 1899

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 19 apr 2013, 14:05

Gabriel je naš budući lider, nema potrebe ni za fantastičnim Perinom nit bilo kime drugim. Kraj priče što se mene tiče.

Nama trebaju 2 štopera, lijevi bek i kreativni ofanzivni vezni (nešto poput Kake) al takav se više nažalost ne rađa..

Vidjet ćemo kakav je Saponara, čitam stalno da daje golove i puno puno asistira. Ko zna .. iii da volio bih Zazu čujem da su krenuli pregovori oko njega ..

Nadam se i da će se Bartosz Salomon razvit u pouzdanog štopera/zadnjeg veznog. Podsjeca me na Bousqetsa.

Bojan,Flamini,Traore,Zaccardo,Yepes - ADIO
Ambrosini - Penzija prijatelju stari ..
Bonera - čovjek doživotno u Milanu yebo majku ja ne znam ko ga drži više u svetinji :lol:
Antoniniju se također zahvaliti..
Nocerina zamijeniti Dzemailijem i Kuckom ..
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 19 apr 2013, 14:10

IlPrincipe@ fakat Bonera i Ambrosini su jedini prezivjeli ovu smijenu generacija moguce da oni cekaju novu smijenu pa da odu :lol: :lol: ;) ;) cak se i pomladio Bonera ;)

Tesko da ce ovi svi otici puno je to igraca koje je tesko prodati mi imamo problem sa Iaquntom vec 3 god kao i sa Martinezom :evil: jednostavno ljudi nece da odu imaju dobre plate i uzivancija
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 19 apr 2013, 14:15

FORZA NIGEL ! 8-)

[youtube][/youtube]

Balotelli is currently in the federal court in Rome with Milan's lawyer, Leandro Cantamessa, for the appeal against his ban.

Criscito hoping for Serie A return - but he knows nothing of links with Milan .. ovo bi bio pravi transfer. On ili Santon odma mi potpiso ..

Probable line-up vs. Juve (4-3-3): Abbiati; Abate-Zapata-Mexes-Constant; Montolivo-Ambrosini-Muntari; Boateng-Pazzini-El Shaarawy.

sonpen
Kontakt:

Post Postao/la sonpen » 19 apr 2013, 16:59

jel igra Balotelli protiv Juveta ? i jeli kazna smanjena,citam po fb da jeste ?!
Saraj'vo će biti,sve drugo ce proći.1946 <3

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 19 apr 2013, 17:03

Balotelliju smanjena kazna sa 3 utakmice na 2!Tako da ce na teren 28 aprila protiv Catanije

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 19 apr 2013, 17:06

sonpen je napisao/la:jel igra Balotelli protiv Juveta ? i jeli kazna smanjena,citam po fb da jeste ?!
niđe veze, pusti FB (dez)informacije

http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=109745" onclick="window.open(this.href);return false;

ovde piše da je kazna smanjena, pa će zaigrati nakon Đubrentusa, protiv Catanije
Undici stelle - ACM 1899

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 19 apr 2013, 18:08

Brajkula je napisao/la:
milanist je napisao/la:sve je moguce ne garantujem da su moje info tacne ali kad sam zadnji put citao stajelo je da je se povrijedio protiv benfice u revans mecu LE i da je sezona gotova za njega
Čitaš pogrešne stranice, branio čovek, gledao Brajkula
http://int.soccerway.com/matches/2013/0 ... D=PL_MS_09" onclick="window.open(this.href);return false;

i umalo da zaboravim na tom meču se opet povrdio.

i sta bi koliko pauzira?

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 19 apr 2013, 22:26

sa 3 kazna je smanjena na 2 utakmice ..

Milan will sign another defender besides Jherson Vergara Amú, according to Sky. Benatia is the primary target followed by Ogbonna.

Galliani: "We haven't contacted any coaches. Allegri will stay at Milan."

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 20 apr 2013, 12:03

evo pise se da smo se ukljucili u trku za Pjanica sa Bayernom. ajd celo dovedi mireta i da je mirna bosna heheh :D

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.