Aaaaaa,fkt ne mogu da vjerujem...

Nije mi cudno sto ce otici iz kluba,to se donekle i ocekivalo jer mu je dop.zdilo da "moli Boga" da se neko povrijedi ali tamo da ode...

Svi smo govorili kako voli klub,kako je to dokazao i s onim produzenjem iako je znao kakva ga minutaza ceka,pa onda u zadnje vrijeme kako je dobio sansu postize 2 gola u LP veoma bitna(ovaj drugi vise nego bitan)...i onda hoce u Schalke!

Mislim da je imao boljih opcija,jer ce vjerovatno itekako pasti u ocima navijaca koji su ga izuzetno voljeli i cijenili,i nije ni cudo sto vlada nevjerica medju istim
Kako god,ako zeli nek ide pa makar i tamo,shupacki od njega sto je izabrao bas njih ali ako ga to cini "jacim" nek mu je sa srecom!
Ne sumnjam da ce Doktor izabrati pravu opciju sto se treceg stopera tice,a ova info u vezi Santane ima i dobru stranu-Hummy 99,9% ostaje,iskreno nisam ni sumnjao(kao sto sam i govorio) ali sad je jos manje moguce(ako se i dovodilo u pitanje)
Sto se Madjara tice,mislim da je dobar ali kao DRUGA OPCIJA,nikako ga ne bih volio kao prvog napadaca jer nema taj kvalitet da bi mogao ponijeti tu titulu,to je moje misljenje!S druge strane nije ni Lewa imao,ali mislim da nemamo vremena cekati ga koliko i Lewu i kad vec dovodimo ili mijenjamo napadaca,pa brate nemoj da idemo s konja na magarca,idemo ako ne na veci onda bar isti nivo!Iskreno,sumnjam i da je Doktoru i kompaniji ideja da Szalai bude prvi spic!