ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Re: ATP Tour
Diletantska igra Murraya kojom je pokazao da je i dalje krajnje limitiran igrač na šljaci.
C`mon Andy... 

Moras biti Roger pada se neigranjem vratiš na 2. Mjesto 

Boga mi će ga izgleda i Novak poflautati,zaheban Monako
Edit:
Sreća pa se uozbilji na vrijeme.
Ne znam koji se qrac zahebava što ovo paćenje ne prekine .Dobi sutra još Nieminena i idi odmaraj i pripremaj se za ono najvažnije.Svi odmaraju i landaraju po mjesec-dva samo on nešto usrno ...
Edit:
Sreća pa se uozbilji na vrijeme.
Ne znam koji se qrac zahebava što ovo paćenje ne prekine .Dobi sutra još Nieminena i idi odmaraj i pripremaj se za ono najvažnije.Svi odmaraju i landaraju po mjesec-dva samo on nešto usrno ...

Imperija je odlučila da nadogradi softver Endija Mareja. Potrošiće još koju stotinu miliona funti da ažuriraju i nadograde softver svoje najskuplje kreacije, Endija Mareja. Nakon toga pretpostavlja se da će Marej biti u stanju dobiti više od 2 meča na šljaci. Za savršen apdejt nema se pare jer je recesija, a i pitanje je bi li te skupe tehnološke performanse bile kompatibilne sa Marejevim antitalentom.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Nadal nastavlja gdje je stao blizi se 12 GS.Danas nastradao Dimitrov.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Drži se Dimitrov protiv Rafe...
Dobio Rafa lako prvi set, ali u drugom Dimitrov servira za set...
Dobio Rafa lako prvi set, ali u drugom Dimitrov servira za set...
Nastradao nema sta.emir18 je napisao/la:Nadal nastavlja gdje je stao blizi se 12 GS.Danas nastradao Dimitrov.
Jedva Nadal.
Genius, outrageous, the best ever! RF!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Malo je reć jedva. Moglo je ovo komotno otići i na drugu stranu.retro je napisao/la:Jedva Nadal.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Citizen-X
- Kontakt:
+1Monolog je napisao/la:Malo je reć jedva. Moglo je ovo komotno otići i na drugu stranu.retro je napisao/la:Jedva Nadal.
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
- Neutralan88
- Kontakt:
Ma vamos Rafa sutra protiv Tsonge
Da do kraja turnira dobije 2:1 u setovima to mu je dovoljno

Da do kraja turnira dobije 2:1 u setovima to mu je dovoljno

Nije lijepo komentarisat' nešto ako nisi gledao. Moglo se lako desiti da baby Roger pobijedi velikog Rafu u Monte Carlu.emir18 je napisao/la:Nadal nastavlja gdje je stao blizi se 12 GS.Danas nastradao Dimitrov.
-
- Kontakt:
jel ko gledo rafu? jel domitrov odigro dobro bas ili je rafa podbacio? kako je igrao rafa generalno? kretnja, forehand tj njegova dubina...?? ja sam i protiv mstosevica primjetio nesto slabiju kretnju i plitke udarce u par navrata...vjerovatno jos nije 100% spreman. rekao je prije par dana da koljeno jos ne slusa 100% ali da ide ka tome
- Sportfanatik
- Kontakt:
Nije se Rafi dalo igrat, sutra lagano pada Tsonga
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
bugarce je bilo inspirisano... pokazao je kakav talenat ima... s druge strane Rafa pravio neke čudne greškesamosarajvo je napisao/la:jel ko gledo rafu? jel domitrov odigro dobro bas ili je rafa podbacio? kako je igrao rafa generalno? kretnja, forehand tj njegova dubina...?? ja sam i protiv mstosevica primjetio nesto slabiju kretnju i plitke udarce u par navrata...vjerovatno jos nije 100% spreman. rekao je prije par dana da koljeno jos ne slusa 100% ali da ide ka tome
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- DukeOfWellington
- Kontakt:
DANTES je napisao/la:Imperija je odlučila da nadogradi softver Endija Mareja. Potrošiće još koju stotinu miliona funti da ažuriraju i nadograde softver svoje najskuplje kreacije, Endija Mareja. Nakon toga pretpostavlja se da će Marej biti u stanju dobiti više od 2 meča na šljaci. Za savršen apdejt nema se pare jer je recesija, a i pitanje je bi li te skupe tehnološke performanse bile kompatibilne sa Marejevim antitalentom.

preskupo zlato nema šta.... bolje da su kupili rafu kada je bio mali...jeftnije bi prošli, + naravno imali bi već 2 w
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Dimitrov ga je u pojedinim trenucima meča ubijao, nikad nisam vidio Rafu onako bezidejnog. Jednostavno, nije znao šta da uradi u trenucima naleta bugarskog tenisera pa je činio sebi nesvojstvene greške. Daleko od toga da je loše igrao, možda na 65-70% od svojih max. mogućnosti. Kretanje ok, nije loše s obzirom na povredu, nije bio agresivan s forehandom i to je predstavljalo problem, a backhand solidan iako je bilo grešaka na oba udarca. Sve u svemu, bio je jako blizu prvog poraza u MC ali se izvukao i dokazao premoć na šljaci.samosarajvo je napisao/la:jel ko gledo rafu? jel domitrov odigro dobro bas ili je rafa podbacio? kako je igrao rafa generalno? kretnja, forehand tj njegova dubina...?? ja sam i protiv mstosevica primjetio nesto slabiju kretnju i plitke udarce u par navrata...vjerovatno jos nije 100% spreman. rekao je prije par dana da koljeno jos ne slusa 100% ali da ide ka tome
Nego, jeste vidjeli onu strašnu forehand dijagonalu povrijeđenog Grigora na prvu meč loptu Rafe. Strašno, ali bukvalno strašno kakvu je šamarčinu opalio Nadalu na kraju.
Dimitrov ima sve.Malo je i cudno sto vec nije osvojio neki veci turnir.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.