Pomoc u vezi PC-a
Moderator/ica: insider
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Re: "Pomoc u vezi PC-a"
pa nikad ni filmovizija nije ni radila na androidu, zato jer za filmoviziju treba i java
a flash se moze naknadno instalirati, mada ne vidim potrebu
a flash se moze naknadno instalirati, mada ne vidim potrebu
Mogu li kako rijesiti ovaj problem ,sada mi ostalo samo 90 gb ,a nista nisam instaliro?neo je napisao/la:@Adelin
Kao sto sam i pretpostaivo, virus ti "jede" prostor![]()
Sistem ti je u Windows folderu.
Mozes, ali me poslusaj, digni sistem i rijesis se muke otklanjanja virusa 
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Ljudi, nek mi neko pomogne..naime, jaran mi je davno bio napravio image file od "norton ghost" ( http://www.all-internet-security.com/images/pc-copy.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;) i kad god mi se nakupi virusa, da ne bi morao dizati sistem jer dugo traje, samo bi formatirao C drive preko cd za 5 min i rijeseno..e problem je sto sam ja nakon toga dizao sistem i taj "image file" (on bude na local disk D da se ne obrise prilikom formata) se izbrisao..i zna li neko kako da napravim taj image file preko tog cd-a, jer cd imam jos uvijek ? Gledao sam malo na YT tutorijale, al ne mogu da skontam
pa ako jos neko radi ovako nesto, molio bi da mi pomogne..
Hvala
Hvala
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- Evolution87
- Kontakt:
Postoji li mogucnost da stavim pw na browser i da ga koristi samo ko zna pw?
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- The_Target
- Kontakt:
Moze neko pomoc u PP, kad hocu nesto da download ( dokument, program, video ...) izbaci mi ovo skontao sam da je licenca ilegalna al moze li se rijesiti nekako ovaj problem
http://imageshack.us/photo/my-images/54 ... d01ow.jpg/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://imageshack.us/photo/my-images/82 ... d012a.jpg/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://imageshack.us/photo/my-images/54 ... d01ow.jpg/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://imageshack.us/photo/my-images/82 ... d012a.jpg/" onclick="window.open(this.href);return false;
Rođeni brato
izbrisi taj download manager iz control panela 
"It's one of premier league's oldest lessons .
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Re:
Papastathopoulos je napisao/la:Ljudi, nek mi neko pomogne..naime, jaran mi je davno bio napravio image file od "norton ghost" ( http://www.all-internet-security.com/images/pc-copy.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;) i kad god mi se nakupi virusa, da ne bi morao dizati sistem jer dugo traje, samo bi formatirao C drive preko cd za 5 min i rijeseno..e problem je sto sam ja nakon toga dizao sistem i taj "image file" (on bude na local disk D da se ne obrise prilikom formata) se izbrisao..i zna li neko kako da napravim taj image file preko tog cd-a, jer cd imam jos uvijek ? Gledao sam malo na YT tutorijale, al ne mogu da skontampa ako jos neko radi ovako nesto, molio bi da mi pomogne..
Hvala
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Na koji nacin spojiti tv sa pc-em.Treba mi kabal koji ide na scart u tv a na DVI il HDMI izlaz u CPU (vga mi je sa monitorom skopcan)
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Probaj na you tubu naci, tamo imaju objasnjenja kako sta, i ja sam imao taj problem pa sam tamo nasao rjesenjeOtelo je napisao/la:Na koji nacin spojiti tv sa pc-em.Treba mi kabal koji ide na scart u tv a na DVI il HDMI izlaz u CPU (vga mi je sa monitorom skopcan)
Zna li neko rješenje za ovo,ne mogu ga zatvorit

☆ JUVENTUS ☆ 32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ☆
☀ PHOENIX SUNS ☀
☀ PHOENIX SUNS ☀
- BluesForever
- Kontakt:
Posto moram da pređem na Skyipe,kada krenem da ga instaliram pise mi ovo.Prethodna instalacija programa nikada nije dovršena.Morate ponovo da pokrenete računar da biste dovršili instalaciju pre nego što pokrenete Skype instalaciju.Instalacioni program ce se sada zatvoriti.I ja ponovo pokrenem racunar i nema nista,i opet idem na instalaciju opet mi ovo isto izbaci,ako neko zna da pomogne. 
Champions League Winners 2012
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
Skini aMsn
i meni je do danas radio msn i odjednom neće, traži da inst.ono **** skype. aMsn je odlična zamjena, samo ne znam koliko će radit jer će skroz ugasiti msn.
☆ JUVENTUS ☆ 32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ☆
☀ PHOENIX SUNS ☀
☀ PHOENIX SUNS ☀
Kako da vratim tab menu na task manageru ?
- Cautinho
- Kontakt:
Jel se moze na stare TV-ove prikljuciti komp?Imam neki prastari tv ispred kauca,a mislio sam da tako nesto spojim.
Keep walking.
Ne možeš na one s katodnim kutijama i to
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
De ljudi pomozite nekakve divlje boje mi se pojavile na racunaru,ne mogu nista.Koji je klinac ovo ?
Ovako je i na netu.

Ovako je i na netu.

Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Daj pomozite,zgrahno sam.
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
vidi PhotoScape
Da ti nije graficka otisla pa komp. prebacio na onu integrisanu? Provjeri to
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Kako cu to ba provjerit,los sam na ovom podrucju.Bosniacum Lilium je napisao/la:vidi PhotoScapeDa ti nije graficka otisla pa komp. prebacio na onu integrisanu? Provjeri to
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.