Ja se i jesam obracao onima koji ga velicaju na taj nivo.storm_raider je napisao/la:Za Mirzine standarde igre u NBA ligi u ovoj rookie sezoni, 14 poena i 6 skokova je i vise nego odlicno. Za Jamesa i All star igrace to jeste lose, ali za sve igrace koji igraju u "garbage" vremenu ovo je i vise nego odlicno. Solidno bi recimo bilo da je dao 6-7 poena. Cisto da postavimo neka mjerila. Za rookie igraca, 14 poena jeste odlicno.AjsKjub je napisao/la:Double/Triple double, 25+ poena, dominacija u odbrani (+5 blokova/ukradenih) i sl. se nazivaju odlicnim utakmicama. Ne tekme u kojima zabijes 14, a ostalo staji "prazno". Mora se nekada biti i objektivan, znam da je pojedincima tesko ali probajte malo gledati sa druge perspektive. U suprotnom pisete besmislene postove. Solidan je ove 2 tekme bio ali nista vise od toga. Nista vrijedno uzbudjenja.
Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
da li je neko (osim onog sretnika kojem je cura kupila) uspio nekako u BiH nabaviti original dres Mirzin, na koji nacin, koliko novca ga je to sve izaslo i ostale bitne stvari? 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
U EU dres jos uvijek nije moguce dobiti. Jedini nacin je online mada mi se cini da je u BiH problem kartica (Visa, American, ...). Licno bih mogao pomoci ako nekog bude zanimala opcija pred pocetak nove sezone. Oko Nove godine sam dlucio sacekati sa kupovinom u slucaju da promijeni klub. Ako se desi, dvije muhe jednim udarecm. Imam mogucnost direktne kupovine u USA i slanja u Europu, malo jeftinije dodje ...
Momak ti si izgleda previse zaokupiran igricama. Kakva ba objektivnost, o kavoj objektivnosti ti pricas (jesli li svjestan da rjec objektivnost ne postoji) Ti dajes svoje subjektivno misljenje i nista drugo, i mislis da se sa tim svi trebaju da sloze.AjsKjub je napisao/la:Double/Triple double, 25+ poena, dominacija u odbrani (+5 blokova/ukradenih) i sl. se nazivaju odlicnim utakmicama. Ne tekme u kojima zabijes 14, a ostalo staji "prazno". Mora se nekada biti i objektivan, znam da je pojedincima tesko ali probajte malo gledati sa druge perspektive. U suprotnom pisete besmislene postove. Solidan je ove 2 tekme bio ali nista vise od toga. Nista vrijedno uzbudjenja.
Prvo das Lebronu, Chris Paulu i drugim igracima 10-15 minuta i trazis ovo sve sto trazis od Teletovica. Hoces li da ti odgovorim sta bi dobio? Javi.
Drugo, u poslijednje 2 utakmice je Teletovic igrao FANTASTICNO,a ne solidno, hoces da ti kazem i zasto. Pa izvuci statistiku iz 36min, njegov ucinak, pa ces dobiti odgovor.
Lahko je Lebronu, Chris Paulu, Bryantu , kad igraju citave utakmice, u prosjeku gotovo po 40 minuta provedu na parketu, bez pritiska ikakvog. Ti trazis od Teletovica da ubaci 25+ u 10-15 minuta, i onda se vodis objektivnoscu?
Vrtio bi se i Teletovic na 25 + koseva da igra cijele utakmice,a on jos niti jedne nije odigrao.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Pitam se zasto.Vrtio bi se i Teletovic na 25 + koseva da igra cijele utakmice,a on jos niti jedne nije odigrao.
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
- storm_raider
- Kontakt:
Ko je uopste i mogao ocekivati da igra u rookie sezoni 40+ minuta???
Sport je lijek za tijelo i duh.
Da pratis NBA, koliko zelis prikazati se ovdje, znao bi zasto.AjsKjub je napisao/la:Pitam se zasto.Vrtio bi se i Teletovic na 25 + koseva da igra cijele utakmice,a on jos niti jedne nije odigrao.
Za igraca koji je po statistikama bio jedan od najboljih igraca Evrope, kako u Euroligi, tako i EP je kvalitet neosporan. Nisu Amerikanci vanzemaljci, pa da se Evropljani ne mogu nametnuti.Stvar nije u kvalitetu, sto Mirza ne dobija vise minuta, nego u vremenu. Dokaza milion, od Nowitzkog do Parkera.
Ustvari odgovor ti je dao @Storm_Raider
Ajs Kjub nemas ti pojma!!!Nemoj pisati na ovoj temi bolje je !!Neznas sta je kosarka i svaki tvoj kmonetar o Mirzi je negativan .Fala bogu pa nismo svi ovakvi kao ti !!
Game 1: CHI at BKN | Saturday, April 20 8:00 PM ET
Game 2: CHI at BKN | Monday, April 22 8:00 PM ET
Game 3: BKN at CHI | Thursday, April 25 8:30 PM ET
Game 4: BKN at CHI | Saturday, April 27 2:00 PM ET
po nasem vremenu ?emir79 je napisao/la:Game 1: CHI at BKN | Saturday, April 20 8:00 PM ET

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
02:00delko je napisao/la:po nasem vremenu ?emir79 je napisao/la:Game 1: CHI at BKN | Saturday, April 20 8:00 PM ET
02:00
02:30
20:00

Ameri nam uvijek bjeze 6 satidelko je napisao/la:po nasem vremenu ?emir79 je napisao/la:Game 1: CHI at BKN | Saturday, April 20 8:00 PM ET

Znaci sutra docekujemo prvi okrsaj

- storm_raider
- Kontakt:
sumnjam da ce ici iz kluba, 90% sam siguran da nece, ako ne nabavim u medjuvremenu dres slobodno me mozes racunati kada ti budes kupovaosamson je napisao/la:U EU dres jos uvijek nije moguce dobiti. Jedini nacin je online mada mi se cini da je u BiH problem kartica (Visa, American, ...). Licno bih mogao pomoci ako nekog bude zanimala opcija pred pocetak nove sezone. Oko Nove godine sam dlucio sacekati sa kupovinom u slucaju da promijeni klub. Ako se desi, dvije muhe jednim udarecm. Imam mogucnost direktne kupovine u USA i slanja u Europu, malo jeftinije dodje ...

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
veceras.... bullsi vode 20 razlike..pocinje 4/4 ,ulazi Mirza..daje 12p do kraja i brooklyn pobijedi...

+6 sati *storm_raider je napisao/la:
-6 sati.
vi svašta vjerujete čuj bježe nam 6 sahata
pa ja imam rođaka u ameriki i kad god ga nazovem on radi znači ko i kodnas je sahata daje tako oni bi prije pogodli kladijonicu i kodnas bi tek bilo kasnije a kako bi mi to znali koji je rezultat ako je počelo eventualno je desetak minuti razmak ostalo nemoguće,mirza je večeras rezerva ali dadnuće jedno 10 koš pojena i koji skok.

FKS,senijad ibrićić i brus lee...
Sto se tice kupovine dresa Mirze Teletovica, ja vam mogu poruciti preko mog rodjaka iz USA, platite cijenu dresa i postarinu. E sad, ima tu jedna "caka", meni npr. kad god rodjak posalje neke patike i sl. namjerno skine etikete nike,adidas i sl. i ubaci npr. carape u patike, kao da su koristene, i tada na BH granici vam ne naplacuju neku carinu i porez, kao sto bi vam naplatili na novu robu.
Kazu da osim pdv-a, ima neka obavezna taksa 10 km, ali ako stavite kao gift, mozete procit veoma jeftino, s tim da ne smijete imati originalnu etiketu na patikama, dresu i sl.
Sto se tice Mirzine igre, ja sam manje vise zadovoljan. SJetimo se samo onih utakmica kada mu je davao priliku, pa i nije se bas toliko pokazao, ali zar "ruki" sezonu to je dobro. Nets-i ,ma koliko mi to zeljeli da ispadnu, vjerujte da mogu proci bullse ali Miami sigurno nece.
I Bavcic postigao 33 poena, to me jedino brine

Kazu da osim pdv-a, ima neka obavezna taksa 10 km, ali ako stavite kao gift, mozete procit veoma jeftino, s tim da ne smijete imati originalnu etiketu na patikama, dresu i sl.
Sto se tice Mirzine igre, ja sam manje vise zadovoljan. SJetimo se samo onih utakmica kada mu je davao priliku, pa i nije se bas toliko pokazao, ali zar "ruki" sezonu to je dobro. Nets-i ,ma koliko mi to zeljeli da ispadnu, vjerujte da mogu proci bullse ali Miami sigurno nece.
I Bavcic postigao 33 poena, to me jedino brine

Kindže, kindže...
Dobar li si?bruslee je napisao/la:vi svašta vjerujete čuj bježe nam 6 sahatapa ja imam rođaka u ameriki i kad god ga nazovem on radi znači ko i kodnas je sahata daje tako oni bi prije pogodli kladijonicu i kodnas bi tek bilo kasnije a kako bi mi to znali koji je rezultat ako je počelo eventualno je desetak minuti razmak ostalo nemoguće,mirza je večeras rezerva ali dadnuće jedno 10 koš pojena i koji skok.
Brrrm je napisao/la:Dobar li si?bruslee je napisao/la:vi svašta vjerujete čuj bježe nam 6 sahatapa ja imam rođaka u ameriki i kad god ga nazovem on radi znači ko i kodnas je sahata daje tako oni bi prije pogodli kladijonicu i kodnas bi tek bilo kasnije a kako bi mi to znali koji je rezultat ako je počelo eventualno je desetak minuti razmak ostalo nemoguće,mirza je večeras rezerva ali dadnuće jedno 10 koš pojena i koji skok.

Trenutno korisnika/ca: Semrush [Bot] i 2 gosta.