I dalje smatram da je nabolji funkcioner u Njemackom fudbalu svih vremena, ali me je ovim stvarno razocarao.
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers

prijevod?Neutral je napisao/la:Mogao bi postati ex-president nakon ovoga.
Sta pise ovo, slab sam s njemackimNeutral je napisao/la:Mogao bi postati ex-president nakon ovoga.
UH sam sebe prijavio policiji zbog utaje poreza...NYKnicks Fan je napisao/la:Sta pise ovo, slab sam s njemackimNeutral je napisao/la:Mogao bi postati ex-president nakon ovoga.
+1effe_sa je napisao/la:Dižete bez ikakve potrebe prašinu oko stvari koja će na kraju ispast totalno bezazlena. On se sam prijavio iz razloga što želi da se ta stvar ispita, s obzirom da se ovde ne radi o klasičnoj utaji poreza
Neko iz adidasa se fura na Inter MilanSaurman je napisao/la:Nisam zadovoljan dresom za CL crno plava kombinacija wtf.
U pitanju je povreda clanka ako je vjerovati TM-u...Bayern@heart je napisao/la:Može li mi neko reći kakvo je stanje povrede Schweinsteigera.Sta je u pitanju sta ga zezaEvo čitam da neki lupaju da možda propusti meč u utorak
U pitanju je problem sa skocnim zglobom,danas sigurno ne igra,ja nisam nasao informaciju da je upitan za utorak ,vjerovatno dezinformacija.Bayern@heart je napisao/la:Može li mi neko reći kakvo je stanje povrede Schweinsteigera.Sta je u pitanju sta ga zezaEvo čitam da neki lupaju da možda propusti meč u utorak

ipak izgleda da če biti ovaj prviOmerbavarac je napisao/la:Pustite ba ljudi Ulija, mora se namaci novca za ovaj transfer![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.