FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
- anelbavarac
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Za Rodea su bili zainteresovani i domuzari,ali eto covjek izgleda izabrao bolje naravno 
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ma to ti je vise ono Sammerovo maslo, kradja talenata, ali treba biti realan i priznati da covjek ima nos za takve stvari.anelbavarac je napisao/la:Za Rodea su bili zainteresovani i domuzari,ali eto covjek izgleda izabrao bolje naravno
Rode ukoliko dodje, a eto kako mediji pisu to je vec rijeseno ce imati skoro istu ulogu kao i Tymo, dakle klupa i igranje na kapaljku ali opet s druge strane je to dobra stvar jer ce se u Bayernu puno brze razvijati pa ko zna, mozda na kraju i dobije svoje mjesto pod suncem.
Ja sam ga pratio u onoj tekmi protiv Bayerna i stvarno je dosta dobro odigrao. Ganjao je Riberya cijelo vrijeme.
No, mi zelimo Balea.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Evo i postave za utakmicu sa Hanoverom:
Neuer - Rafinha, van Buyten, Dante, Alaba - Tymo, Gustavo - Müller, Pizarro, Ribéry - Gomez
Trebao je Šaćirija ubaciti umjesto Milera,nekako sabija u zadnje vrijeme.
Neuer - Rafinha, van Buyten, Dante, Alaba - Tymo, Gustavo - Müller, Pizarro, Ribéry - Gomez
Trebao je Šaćirija ubaciti umjesto Milera,nekako sabija u zadnje vrijeme.
Ovi na eurosportu 2 opet prenose BvB
Da, Shaqiri umjesto Mullera je trebalo. Ne vidim svrhu igranja Mullera pred Barcelonu.
Da, Shaqiri umjesto Mullera je trebalo. Ne vidim svrhu igranja Mullera pred Barcelonu.
Zbog Subotića jb im on majku...
Ma i neka prenose,nemamo se šta ljutiti.Mi smo završili sa Bundeskom,sada se vodi borba za drugo mjesto i prenose ono što je interesantnije.
amerosm je u pravu, ovi moji bavarci jok.
dakle, ulinator crne pare lageruje u svici.
kriminalac
i nek mi se neko javi i kaze da ono protiv zenita nije prodato
ulinatoru, lopove, bosanci su uz tebe.
dakle, ulinator crne pare lageruje u svici.
kriminalac
i nek mi se neko javi i kaze da ono protiv zenita nije prodato
ulinatoru, lopove, bosanci su uz tebe.
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
kakvo drugo mjesto, dortmund bježi 8 bodova leverkusenuSemaFCBM je napisao/la:Ma i neka prenose,nemamo se šta ljutiti.Mi smo završili sa Bundeskom,sada se vodi borba za drugo mjesto i prenose ono što je interesantnije.
jel ima kakav sopcast sad prijatelji moji? 
Odustali dolaskom Sahinaanelbavarac je napisao/la:Za Rodea su bili zainteresovani i domuzari,ali eto covjek izgleda izabrao bolje naravno
Sto se tice Eurosporta ne prenose oni Dortmund zbog Subotica...sljedece sezone ce prenositi Bayern kad god budu mogli...hoce to kad uzmes titulu.
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Sueddeutch piše kako bi Guardiola trebao imati na raspolaganju 120 mil eura za pojačanja. Dolazak Rodea je logičan. On će zajedno sa Canom i Höjbjergom zamjeniti Tymu. Za očekivati je dolazak bar 2 zvijezde, a za Bale nemam komentar.Ako Tottenham ne ode u Lp, a sve su prilike onda za njega ne mogu uzeti vise od 42-45 mil eura. Povrede su veliki problem, ali došao bi u klub sa najboljim doktorom na svijetu za sportske povrede. Danas lagano, da se niko ne povrijedi i do pobjede. 
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Ja nikako ne mogu vjerovati da će imati 120 miliona na raspolaganju. Ta cifra mi zvuči preglomazno. Osvojiš prvenstvu, kup, polufinale LP, igraš fantastično i da sada bacaš uveliko pare me ne podsjeća na Bayern. Ovo mi sve zvuči kao signal prema ostalim ekipama kako je Bayern klub koji ima lovu na "bacanje".
Eto, nećemo gledati povrede, ali gdje će igrati Bale ??? Razmišljajmo racionalno, ne budimo kao navijači na baterije koji žele 10 igrača a brukaju se protiv Fulhama i sličnih ekipa.
Ako se Pep-u ne svidi Holger onda će sigurno dovesti nekog stopera. A siguran sam da nam dolazi jedan kreator, jedna čista desetka koja će Tonija poslati na klupu. Ako ode Robben možemo očekivati i jedno čisto desno krilo i to je to. Imaš 3 odlična napadača no Pep je imao i čudnih odluka u Barci sa igračima.
Eto, nećemo gledati povrede, ali gdje će igrati Bale ??? Razmišljajmo racionalno, ne budimo kao navijači na baterije koji žele 10 igrača a brukaju se protiv Fulhama i sličnih ekipa.
Ako se Pep-u ne svidi Holger onda će sigurno dovesti nekog stopera. A siguran sam da nam dolazi jedan kreator, jedna čista desetka koja će Tonija poslati na klupu. Ako ode Robben možemo očekivati i jedno čisto desno krilo i to je to. Imaš 3 odlična napadača no Pep je imao i čudnih odluka u Barci sa igračima.
- Bayern@heart
- Kontakt:
ima li ko kakav dobar link za utakmicu 
ajd pokusaj ovdje http://netraja.net/" onclick="window.open(this.href);return false; idi na sport live i vidjeti ces kanale koji prenoseBayern@heart je napisao/la:ima li ko kakav dobar link za utakmicu
Ja sam upravo procitao vijest da je Bastian upitan za utorak
Zadnja izmjena: Bilall, dana/u 20 apr 2013, 15:38, ukupno mijenjano 1 put.
- anelbavarac
- Kontakt:
http://bhsstv2.****/2013/04/153 ... unich.html" onclick="window.open(this.href);return false;Bayern@heart je napisao/la:ima li ko kakav dobar link za utakmicu
http://www.firstrow1.eu/watch/181956/1/ ... nchen.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://88.80.15.211/b00ha/20130419/vv51 ... 64503.html" onclick="window.open(this.href);return false;
To sa Bastianom su samo psihološke igre 
- anelbavarac
- Kontakt:
evo ga 0:1 autogol cini mi se 
- Bayern@heart
- Kontakt:
Ja šutine Pizzara šteta što neuđe 
Evo ga Bilal 0:2
Kako igramo kad nema pritiska
Evo ga Bilal 0:2
Kako igramo kad nema pritiska
Zadnja izmjena: Bayern@heart, dana/u 20 apr 2013, 15:54, ukupno mijenjano 1 put.
- anelbavarac
- Kontakt:
0:2 Riberyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Naravno, kad se proda par igrača onda je cifra realna (Gomez, mozda i Robben). Ja sam sigurna da će nam Ribery ići u sredinu na poziciju Inieste.Neutral je napisao/la:Ja nikako ne mogu vjerovati da će imati 120 miliona na raspolaganju. Ta cifra mi zvuči preglomazno. Osvojiš prvenstvu, kup, polufinale LP, igraš fantastično i da sada bacaš uveliko pare me ne podsjeća na Bayern. Ovo mi sve zvuči kao signal prema ostalim ekipama kako je Bayern klub koji ima lovu na "bacanje".
Mister x (Bale)------------------------Saqiri
------------------------Ribery-----------------
--------------Sweini------------Martinez
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 3 gosta.