Al haj, barem sam se pošteno ismijao ovom komentatoru na BHT1
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
-
FOURTHOFFICIAL
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
Re: Arsenal
Oj ekipe i kur.ca
Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea
Rekao bih SRAMOTA , ali ta rijec (pa napisana i velikim slovima) ne opisuje ovo sto smo vidjeli ....
Bolje ne pricati dalje ,.... i koliko ce ajfelov toranj dobiti suspenzije zbog crvenog - jer na tom mjestu u narednim utakmicama ocekujemo Panzera
Bolje ne pricati dalje ,.... i koliko ce ajfelov toranj dobiti suspenzije zbog crvenog - jer na tom mjestu u narednim utakmicama ocekujemo Panzera
Pojedinci su ****, ne svi.
Novog veznjaka i napadača krilnog, recept za uspjeh.
Novog veznjaka i napadača krilnog, recept za uspjeh.
- Marsal
- Kontakt:
3 tekme suspenzije vjerovatnoPistol je napisao/la:Rekao bih SRAMOTA , ali ta rijec (pa napisana i velikim slovima) ne opisuje ovo sto smo vidjeli ....
Znači bilo mi godra kad je dobio crveni karton, da ga više ne gledam. Igra preloša, preloša, preloša. Jedva nekako pobjeda. Nećemo joj gledat u zube. Utakmicaa je bila toliko loša da ne vrijedi ni pisat o njoj, uzeli smo bodove i hvala nebesima da jesmo. Okrećemo se Unitedu sad, ne msijemo im dopustiti da uzmu titulu na našem terenu kao što smo mi to uradili na Old Kokosinjcu u sezoni 01/02.
Sad je pritisak na Židovima i Rusima
COYG!
Zadnja izmjena: Marsal, dana/u 20 apr 2013, 17:59, ukupno mijenjano 1 put.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- Rockefeller
- Kontakt:
Ma mene veseli odbrana. Zadnje vrijeme je igramo jako dobto. Nije ni ovo vrh al' je fantasticno kad je upitanju Arsenal.
Napad i napadanje... iskreno htio sam jedan gol i da se onda samo dodavaju. Iznenadi me Per jer sam mislio da nece dati u prvom poluvremenu.
Szczesny brani dobro. Konacno.
Vazna pobjeda.
Napad i napadanje... iskreno htio sam jedan gol i da se onda samo dodavaju. Iznenadi me Per jer sam mislio da nece dati u prvom poluvremenu.
Szczesny brani dobro. Konacno.
Vazna pobjeda.
-
FOURTHOFFICIAL
- Kontakt:
Tri utakmice za Lukasa ondaMarsal je napisao/la:3 tekme suspenzije vjerovatnoPistol je napisao/la:Rekao bih SRAMOTA , ali ta rijec (pa napisana i velikim slovima) ne opisuje ovo sto smo vidjeli ....
Znači bilo mi godra kad je dobio crveni karton, da ga više ne gledam. Igra preloša, preloša, preloša. Jedva nekako pobjeda. Nećemo joj gledat u zube. Utakmicaa je bila toliko loša da ne vrijedi ni pisat o njoj, uzeli smo bodove i hvala nebesima da jesmo. Okrećemo se Unitedu sad, ne msijemo im dopustiti da uzmu titulu na našem terenu kao što smo mi to uradili na Old Kokosinjcu u sezoni 01/02.
Sad je pritisak na Židovima i Rusima
COYG!
Valjda ce sutra CSKA ili kokosham izgubiti neke bodove , racunajuci njihovu medjusobnu utakmicu - trebalo bi biti dovoljno za ligu prvaka , mozda cak i kao treci pa da se ne zezamo u kvalifikacijama
Velska ubleha najgora od sve djece,hajd i Walcot je tu,bara/bara..
Iskreno,prizeljkivao sam gol Fulhama samo da ckepi skontaju koliko su jadni sa onim jadnim dodavanjima i bez ikakve zelje da se uradi sta konkrentno naprijed,Fulham je bio blizu remija,na svu srecu mali ofsajd je primjecen tako da je katastrofalna reakcija Sceznog ostala bez kazne..
Iskreno,prizeljkivao sam gol Fulhama samo da ckepi skontaju koliko su jadni sa onim jadnim dodavanjima i bez ikakve zelje da se uradi sta konkrentno naprijed,Fulham je bio blizu remija,na svu srecu mali ofsajd je primjecen tako da je katastrofalna reakcija Sceznog ostala bez kazne..
-
FOURTHOFFICIAL
- Kontakt:
chily u svom stilu
dobro je brani Šćežnji nemoj tako, zadeverat ćeš ga.
ja fakat ne kontam kako njima polazi za rukom da igraju onako.. pa danas je bilo lakše stvoriti šansu nego ne stvoriti, al džaba.
Protiv Uniteda u vrh napada turnut Poldija, Gervinho mora igrati, yebo li mu Walcott nanu ušljivu, garant mu daje da je zigu po stare dane, zato on igra u prvoj. Cazorla lijevo krilo..
Ramsey je danas u prvom poluvremenu bio kriminalan jer su ga ovi iz Fulhama puštali da prima loptu i nešto pokušava jer znaju da veze s vezom nema u napadu kad je.. U drugom poluvremenu nije ni dolazio nešto pretjerano u kontakt s loptom, tako da se donekle popravio, al slabo je to u overallu.
Ja ga ne bi stavljao protiv Uniteda, al ce ga stavit Wenger 100%.
Ja bi ovako da igraju protiv Uniteda :
--------------Szc---------------
-----Sagna - Mert - Kos - Nacho
--------------Coquelin
------------Jack - Rosicky
Gervinho - Cazorla
------------ Poldi-------------
Al pošto je onaj bijeli mazlum tvrdoglav i nece da promjeni formaciju nikad, to ce izgledati ovako vjerovatno :
----Szc
--Sagna -- Mert - Kos - Gibbs
-------Arteta ---- Ramsey-----
-----------Jack/Rosicky ----------
Walnutt--------------Cazorla
---------Poldi/Gervais-------
dobro je brani Šćežnji nemoj tako, zadeverat ćeš ga.
ja fakat ne kontam kako njima polazi za rukom da igraju onako.. pa danas je bilo lakše stvoriti šansu nego ne stvoriti, al džaba.
Protiv Uniteda u vrh napada turnut Poldija, Gervinho mora igrati, yebo li mu Walcott nanu ušljivu, garant mu daje da je zigu po stare dane, zato on igra u prvoj. Cazorla lijevo krilo..
Ramsey je danas u prvom poluvremenu bio kriminalan jer su ga ovi iz Fulhama puštali da prima loptu i nešto pokušava jer znaju da veze s vezom nema u napadu kad je.. U drugom poluvremenu nije ni dolazio nešto pretjerano u kontakt s loptom, tako da se donekle popravio, al slabo je to u overallu.
--------------Coquelin
Gervinho - Cazorla
Al pošto je onaj bijeli mazlum tvrdoglav i nece da promjeni formaciju nikad, to ce izgledati ovako vjerovatno :
----Szc
Sad kad je Giroud dobio crveni imamo neke sanse protiv United-a 
jel' neko ima link da skinem tekmu , i da li ce negdje biti repriza posto nisam gledao ?
** ARSENAL **
.. limVo likČe !!
.. limVo likČe !!
- Rockefeller
- Kontakt:
Da al' izgubit jer si ost'o bez jedinog napadaca koji nesto valja.VGS je napisao/la:Sad kad je Giroud dobio crveni imamo neke sanse protiv United-a
-
BigBigBang
- Kontakt:
Gledao sam zadnjih 15 minuta ove mediokritetstke igre koju smo igrali, ne znam kako je branio Sczeczny tokom meca ali koji vrag on kad odbrani loptu umjesto u stranu izbija ravno da neko natrci? Ramsey je i u zadnjim minutama pokazao kakav je klooc a mogu misliti kakvi su on i Walnut bili tokom meca, garant su briljirali.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
-
FOURTHOFFICIAL
- Kontakt:
Ja ba, dobro nas podsjeti Paja na onaj promašaj s kraja meča, hahahahahahaha oj kad sam vidio da je Ramsey sam pred golom, pa reko što baš on, najhumaniji igrač današnjice.
Walcott i on su najgori bili danas, možemo im dodati tu i Cazorlu, al on je opet nešto i pokušavao, al je bio loš skroz.
Walcott i on su najgori bili danas, možemo im dodati tu i Cazorlu, al on je opet nešto i pokušavao, al je bio loš skroz.
-
BigBigBang
- Kontakt:
genijalac Cazorla spanski velemajstor i najbolji igrac ove ekipe na sredini terena trza igrace oklijeva da doda laznjake baca svaku tekmu i onda ima sansu u zadnjim minutama i igrac mu se baci pod noge i on umjesto tu da uradi taj svoj laznjak glupan iz prve suta i onaj ga blokira...FOURTHOFFICIAL je napisao/la:Ja ba, dobro nas podsjeti Paja na onaj promašaj s kraja meča, hahahahahahaha oj kad sam vidio da je Ramsey sam pred golom, pa reko što baš on, najhumaniji igrač današnjice.![]()
Wenger moze imati kritike na odabir nekih igraca ali treba mu skinuti kapu ako sa ovim kladama bude treci a vala i cetvrti, pa Mourinho bi sa ovim letvama bio u rangu Swansea.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
- Marsal
- Kontakt:
Ali lajk za Wengera jer vadi danas jedinog rastrčanog i razigranog igrača (Rosickyog) a uvodi nedovoljno oporavljenog Wilsherea na njegovu poziciju, dok Santija koji se vuče kao mačka ostavlja na terenu do 93 minute.
Sjajno, sjajno, sjajno!
Sjajno, sjajno, sjajno!
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
-
FOURTHOFFICIAL
- Kontakt:
Prije par sati.FOURTHOFFICIAL je napisao/la:Šuko :''Walcott šuta direktno u gol...Hvata to Švarcer, malo mu je i sunce smetalo, vjerovatno je Walcott i na to računao.'' ahahahhahahahaha![]()
![]()
![]()
![]()
Čuj Walcott da razmišlja. Čime?
Ramsey i Walcott najgori.
- Rockefeller
- Kontakt:
Ako mene pitate:
#1 Walcott
#2Cazorla
#3Rosicky
#4Monreal
#5Sagna
#6Arteta
#7Giroud
#8Ramsey
#9Koscielny
#10Szczesny
#11Mertesacker
Prvi najgori, zadnji najbolji. Zadnji ocijenjen sa 6 od 10.
#1 Walcott
#2Cazorla
#3Rosicky
#4Monreal
#5Sagna
#6Arteta
#7Giroud
#8Ramsey
#9Koscielny
#10Szczesny
#11Mertesacker
Prvi najgori, zadnji najbolji. Zadnji ocijenjen sa 6 od 10.
Ne bi me cudilo da Walnutta gurne naprijed a da Gervaisa na kriloFOURTHOFFICIAL je napisao/la:chily u svom stilu![]()
dobro je brani Šćežnji nemoj tako, zadeverat ćeš ga.![]()
ja fakat ne kontam kako njima polazi za rukom da igraju onako.. pa danas je bilo lakše stvoriti šansu nego ne stvoriti, al džaba.![]()
--------------Coquelin
Gervinho - Cazorla
----Szc
-
FOURTHOFFICIAL
- Kontakt:
@arnele po čemu ti je Monreal bio gori od Ramseya ?
Jbg sad.
@durden Ja ba. Ima i ta varijanta, ne treba nas iznenaditi ni to ako se desi. Ipak je Walcott u pitanju. Wengerov mezimac.
Jbg sad.
@durden Ja ba. Ima i ta varijanta, ne treba nas iznenaditi ni to ako se desi. Ipak je Walcott u pitanju. Wengerov mezimac.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.