NK Bratstvo Gračanica

Moderator/ica: GracanicaAA

RMCF
Kontakt:

Re: NK Bratstvo Gračanica

Post Postao/la RMCF » 18 apr 2013, 19:58

Polufinale opštinskog kupa (Juniori)

NK Mladost Malešići - NK Bratsvo Gračanica 0:2

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 19 apr 2013, 12:27

U subotu od 16:30 protiv Goražda

ja očekujem laganu pobjedu i jednu dobru utakmicu ali moglo bi biti i suprotno...Goražde jeste zadnje ali imaju samo jedan poraz u zadnjih 5 utakmica, tako da...

Neće igrati Diabang i Kadrić, ostali su fit

Mujkaaaaaaa, hoćemoooooo goloveeeeeee
Undici stelle - ACM 1899

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 20 apr 2013, 09:00

Jooj kako sam se zazelio utakmice vec gotovo mjesec
Bratstvo nije igralo u Gracanici jedva cekam ...
vrijeme super jos samo golovi , folovi , porazi prvog trojca :)
i super uzbudenja do kraja ... jos iduce kolo Jedinstvo opaaa
pravi spektakl :) :) :)

7aprildomemoj

Post Postao/la 7aprildomemoj » 20 apr 2013, 18:46

Diabang i Kadrić su igrali, bio si pogrešno informiran :mrgreen: . Poklon bod gradu heroju
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 20 apr 2013, 19:32

Strahovita pogreska golmana Prljace
koji je se kasnije u 2 navrata ispravio...
bezpotreban crveni Pantica i preostro dosuden
jer je sudija prije ovoga imao priliku i trebao
dati crveni gostujucem igracu koji je sa obje nogfe usao
u rebra Kadica al sta je tu je .
Do kraja napadi Bratstva gostii se brane u svojih 35 metara i cekaju
priliku koju eto u 2 navrata nisu uspjeli realizovati...
jos da dodam da ima puno ljudi na utakmicama kojim
nije mjesto i vrijeme da budu tu jer ipak je poljoprivreda
njihovo osnovno zanimanje i bolje da okopaju krompir kao
sto su i navikli nego da budu na stadionima..
do kraja Mujka odlicno asistira a Kadric pogada za konacnih 1:1.

NEXT JEDINSTVO :twisted: :twisted: :twisted:

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 20 apr 2013, 19:53

7aprildomemoj je napisao/la:Diabang i Kadrić su igrali, bio si pogrešno informiran :mrgreen: .
haman jesam, ali čudno mi je da u petak, dakle dan prije utakmice, ljudi u klubu ne znaju ko ima a ko nema pravo da igra!!! :o :oops:

šteta danas propuštene prilike za 3 boda sa kojim bi ostali u borbi za prvo mjesto, ovako, msm da je ta priča i definitivno gotova
Undici stelle - ACM 1899

nino hrastek
Kontakt:

Post Postao/la nino hrastek » 20 apr 2013, 20:10

Pa to je strasno kakav je svijet na stadionu pa ljudi mole boga da bratstvo izgubi ja ono u zivotu nisam ni vidio a jesam dozivio ovdje u gracanici na stadionu,danas 75% igraca podbacilo opet najjaca i najbolja dva igraca danas su kadija i šuša na koje jedino danas ovih strastveni navijaci nisu mogli pronaci neke mane,dobro smo prosli šuša 2-put spasava cisti gol a u napadu smo nedoreceni ali ipak bratstvo je bratstvo i igrat ce opet dobro ali ni ovaj svijet nije zasluzio nista a kamoli da dodju na stadion pa to je ne moguce koja mrznja prema jednom klubu kao sto je bratstvo,pantic bezzz crveni naravno da ga treba kazniti ali ima i odlici odigrani utakmica ne treba ni to zaboravit

7aprildomemoj

Post Postao/la 7aprildomemoj » 20 apr 2013, 20:11

Kad je u pitanju Bratstvo ništa nije čudno. Možda te sportska direktorica pogrešno izvjestila jer su joj usta bila zauzeta brkinim pitonom :lol: Poslije utakmice još 2 sata oko 14-15 navijača seniora ostalo na tribinama i mezetilo. Iskoristili lijepo vrijeme i razrađivali taktiku za Jedinstvo
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]

drinjak36
Kontakt:

Post Postao/la drinjak36 » 20 apr 2013, 20:14

7aprildomemoj je napisao/la:Kad je u pitanju Bratstvo ništa nije čudno. Možda te sportska direktorica pogrešno izvjestila jer su joj usta bila zauzeta brkinim pitonom :lol: Poslije utakmice još 2 sata oko 14-15 navijača seniora ostalo na tribinama i mezetilo. Iskoristili lijepo vrijeme i razrađivali taktiku za Jedinstvo
Molim vas nemojte shvatiti kao da vrijeđam, ali mi sada čovjek javlja da je uprava Bratstva razočarana ovim remijem, i dodaje da pošto sada nemate velike šanse za 1. mjesto - da od sada pa dalje prodajete bodove klubovima pred ispad.

Šta vi kažete na ovo?
Mora da smo imali 99% utakmice. Onaj drugi 3% nas je koštao utakmice. - Ruud Gullit

NkBratstvoGracanica
Kontakt:

Post Postao/la NkBratstvoGracanica » 20 apr 2013, 20:20

drinjak36 je napisao/la:
7aprildomemoj je napisao/la:Kad je u pitanju Bratstvo ništa nije čudno. Možda te sportska direktorica pogrešno izvjestila jer su joj usta bila zauzeta brkinim pitonom :lol: Poslije utakmice još 2 sata oko 14-15 navijača seniora ostalo na tribinama i mezetilo. Iskoristili lijepo vrijeme i razrađivali taktiku za Jedinstvo
Molim vas nemojte shvatiti kao da vrijeđam, ali mi sada čovjek javlja da je uprava Bratstva razočarana ovim remijem, i dodaje da pošto sada nemate velike šanse za 1. mjesto - da od sada pa dalje prodajete bodove klubovima pred ispad.

Šta vi kažete na ovo?
Ma zasto bi tko placao nama za bodove, kada je moral u ekipi cista nula. Sad bi nas i Gornji Rahic bez problema mogao dobiti -_-'
Mujka razocaro skroz... :/
Zadnja izmjena: NkBratstvoGracanica, dana/u 21 apr 2013, 15:44, ukupno mijenjano 1 put.

7aprildomemoj

Post Postao/la 7aprildomemoj » 20 apr 2013, 20:22

Ne prodajemo za novac već za 3 boda iduće sezone baš kao Željo i Leotar prošle sezone :D

drinjak36
Kontakt:

Post Postao/la drinjak36 » 20 apr 2013, 20:44

7aprildomemoj je napisao/la:Ne prodajemo za novac već za 3 boda iduće sezone baš kao Željo i Leotar prošle sezone :D
Heheh to je osjetljiva tema na ovom forumu. ;)

Mislim da bi i ovi moji bili spremni dati 6 bodova iduće sezone samo da im neko pusti ta 3 ove :)
Mora da smo imali 99% utakmice. Onaj drugi 3% nas je koštao utakmice. - Ruud Gullit

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 20 apr 2013, 21:42

drinjak36 je napisao/la:

Šta vi kažete na ovo?
Ja sam danas cijelu tekmu gledo sa upravom i poslije tekme samo ostao dole nekih pola sata.Nisu ni blizu zadovoljnog, naravno prvo sto su krivili je sudenje koje jest bilo katastrofa ali brate dragi ne mozemo se ni mi vise vadit na to sudenje i drugima se lose sudi pa pobjeduju.Jedina pozitivna stvar je to sto su i Vitez i Radnicki odigrali nerjeseno tako da ostaju kakve takve sanse i od rasprodaje nema nista nego se u svaku utakmicu ulazi sa imperativom pobjede.Mada ove sezone imamo jedan veliki peh a to je da dosta bolje igramo u gostima nego kuci sto je neobicno za ovu ligu. Tako da cak i Jedinstvo ce imati sanse pogotovo ako Bratstvo bude igralo kao danas al ustalom kad vidis kakav smo go primili ima da crknes od smijeha , znaci neki dan je neki tuzlak piso da moli Boga da im vjetar pomogne u Mostaru e danas neko ispucavanje s centra cini mi se je i lopta preskace Prljacu i ulazi u go.Smjeh do suza!!! Al to nas je na kraju i kostalo a Panta je dobio opravdan crveni zbog pljuvanja protivnickog igraca(SRAMOTA!)
Zadnja izmjena: cesc4, dana/u 20 apr 2013, 22:08, ukupno mijenjano 1 put.
www.nkbratstvogracanica.com

drinjak36
Kontakt:

Post Postao/la drinjak36 » 20 apr 2013, 22:02

Vjerujem da suđenje nije bilo na nivou. Ja sam pisao prošle sedmice da je suđenje u Goraždu bilo previše nama naklonjeno što mi se nije uopšte svidjelo. Dođem da gledam utakmicu i onda se osjećam kao debil kad sudija počne neke smiješne odluke da dodnosi.

Za crveni karton - drago mi je da se slažemo da nema potrebe za takvim ponašanjem. Mi navijači smo najodgovorniji da učinimo sve kako bi naše pulene upozorili da nam se ne sviđaju takve gluposti na terenu.

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 20 apr 2013, 22:12

drinjak36 je napisao/la:Vjerujem da suđenje nije bilo na nivou. Ja sam pisao prošle sedmice da je suđenje u Goraždu bilo previše nama naklonjeno što mi se nije uopšte svidjelo. Dođem da gledam utakmicu i onda se osjećam kao debil kad sudija počne neke smiješne odluke da dodnosi.

Za crveni karton - drago mi je da se slažemo da nema potrebe za takvim ponašanjem. Mi navijači smo najodgovorniji da učinimo sve kako bi naše pulene upozorili da nam se ne sviđaju takve gluposti na terenu.
Ma brate dragi sudenje nije bilo ni blizu nivoa , al necu da ulazim u to dal je sudac dobio kovertu iz Gorazda il ne , iako sam cuo puno prica izmedu igraca Bratstva i Gorazda koji se poznaju.Da si bio na utakmici tek bi se ismijo jer je bilo toliko nelogicnih odluka suca znaci daje zuti karton nasem igracu zbog prekida akcije a onda igrac Gorazda radi to isto i nista.Onda igrac gorazda sa brojem 2 udara Kadiju donom u rebra i to momacki Bogami , pred ocima pomocnog i prolazi bez zutog kartona :/ Ali ne moze se protiv sudaca.Kazem za go smo sami krivi , za to sto nismo mogli dat gola i to smo sami krivi jer svi napadi su zavrsavali na 25 metara od gola gdje nismo imali ideje sta i kako dalje.Gorazde imalo jos 3 4 dobre sanse iz kontri al Maha ne zna pogodit gola.

A to za crveni , takvim stvarima nije mjesto na terenu i ako je to uradio zasluzio je crveni karton i kaznu od 2 utakmice (najmanje) i jos da ga klub dobro udari po dzepu radi takvih gluposti ;) :D

drinjak36
Kontakt:

Post Postao/la drinjak36 » 20 apr 2013, 22:21

Trener FK Goražde je stvarno defanzivan lik. Tako da mi nije iznenađenje da niste mogli neku igru da razvijete. Prošlu utakmicu u početnoj formaciji imao jednog napadača - igramo kući i zadnji smo na tabeli gdje nas očajno trebaju bodove i lik opet nekaku defanzivnu igru postavi.

Sretno u idućoj utakmici.

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 20 apr 2013, 22:28

drinjak36 je napisao/la:Trener FK Goražde je stvarno defanzivan lik. Tako da mi nije iznenađenje da niste mogli neku igru da razvijete. Prošlu utakmicu u početnoj formaciji imao jednog napadača - igramo kući i zadnji smo na tabeli gdje nas očajno trebaju bodove i lik opet nekaku defanzivnu igru postavi.

Sretno u idućoj utakmici.
Ma vjeruj niste vi igrali toliko defanzivno imali ste vi dobrih napada na startu a Bogami i kasnije dobrih kontri.Al ima i ono niste vi toliko dobri koliko smo mi bili losi ;) sve u svemu nekako je bod najrealniji bio.Sretno i vama :D

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 20 apr 2013, 22:49

Evo vam video, da se ne svadjate :)

http://lukavac-x.ba/video/nk-bratstvo-f ... e-1-1.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

MirzaLukavac
Kontakt:

Post Postao/la MirzaLukavac » 20 apr 2013, 23:27

Gračanlije kakva je ovo frka na kraju utakmice? :shock: :shock: :shock:

Domaći igrač se hoće tuć sa domaćim navijačima :o :o :o

drinjak36
Kontakt:

Post Postao/la drinjak36 » 20 apr 2013, 23:45

Prema snimku, izgleda da smo imali nekoliko 100% šansi da zabijemo još jedan go.

Ne znam šta se desilo na kraju pa vaš igrač ovako reaguje?!? :)

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 4 gosta.