Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
to je solidna cijena i nek ne ide previse gore jer moglo bi se desiti da bude preskup pa nece smjeti igrati za repku kao ni Ronaldo to nam netreba,,,,,nikakve koristi onda od njega!!!!!!!!!!!!!!!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Relevantnog izvora ... relevantnije su cijene na FIFA/Football menadzeru ...BIHfan je napisao/la:Evo na transfermarketu nove cjene dijamant kosta 25 milki.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Evo i Misketu su cjenu povecali na 14,5 milka
Cudi me da jos Mireta nisu poceli "gotivit"
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
Genghis je napisao/la:Relevantnog izvora ... relevantnije su cijene na FIFA/Football menadzeru ...BIHfan je napisao/la:Evo na transfermarketu nove cjene dijamant kosta 25 milki.
ps. seha evo i Salihovicu je porasla sad je 7.5 milki napreduje se
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Hoces da kazes da su to neke relevantne cijene majketi ... pa koliko je tebi godina onda pobogu brate ...BIHfan je napisao/la:Genghis je napisao/la:Relevantnog izvora ... relevantnije su cijene na FIFA/Football menadzeru ...BIHfan je napisao/la:Evo na transfermarketu nove cjene dijamant kosta 25 milki.
no comment,samo mi je jedno u glavi kolko je tebi godina.
A nisam bash bio siguran kolika mu je bila prije, ( btw Salihovic bi trbo bit skuplji od Vede zato sto se ja mislim gleda i vrijednost ugovora, a znamo da je Sejo najplaceni igrac Hoffenhaima ) imal jos igraca kojima je narasla cjena ?BIHfan je napisao/la:Genghis je napisao/la:Relevantnog izvora ... relevantnije su cijene na FIFA/Football menadzeru ...BIHfan je napisao/la:Evo na transfermarketu nove cjene dijamant kosta 25 milki.
seha je napisao/la:A nisam bash bio siguran kolika mu je bila prije, ( btw Salihovic bi trbo bit skuplji od Vede zato sto se ja mislim gleda i vrijednost ugovora, a znamo da je Sejo najplaceni igrac Hoffenhaima ) imal jos igraca kojima je narasla cjena ?BIHfan je napisao/la:Genghis je napisao/la: Relevantnog izvora ... relevantnije su cijene na FIFA/Football menadzeru ...
Nema ,evo sta su samo promjenili:
Dzeko 18 milki - 25 milki
Miske 13 milki - 14.5 milki
Salihovic 6 milki - 7.5 milki
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Pa ako se citav fudbalski svijet poziva na cjene sa transfermarketa vjerovatno su relevantne 
Nije bas da se poziva "citav fudbalski svijet" na iste, evo recimo konkretan primjer ti je Dzeko, njegova cijena na transfermarketu je trenutno 25mil, a prije toga je bila i niza, iako je Milan nudio oko 30mil za njega a do transfera nije doslo. Jednostavno, uzimati takve cijene "zdrave za gotovo" nema neke velike logike ... eto uzet cemo trenutna cijena Ibricica je 3.6 miliona, a kad ode negdje uporediti tu cijenu i ovu sto pise na transfermarketu i varijacije ce biti mozda cak i do 50%. Niko na svijetu ne moze odrediti tacnu vrijednost odredjenog igraca, sve zavisi od ugovora koji isti ima sa timom, njegove zelje da predje u drugi tim, stava kluba o prodaji igraca, kolika je visina odstete - otkup ugovora, i mnogo drugih faktora. Te cijene smo mogli i mi na forumu ovdje dati i bile bi slicne ako ne u nekim slucajevima i tacnije od tih koje su postavili na transfermarketu ... laicki : "Dzeko vrijedi cirka 25-30 miliona ... Salihaga, dobar je salihaga on je nekih 7-8 miliona, Miske je nas glavni igrac cirka 15 miliona itd ..."seha je napisao/la:Pa ako se citav fudbalski svijet poziva na cjene sa transfermarketa vjerovatno su relevantne
A koji su njihovi kriteriji pri istom, slicni nasim vjerovatno ... u zavisnosti od ugovora kazes? Znaci Dzekina cijena prije nego sto je produzio ugovor je trebala biti par miliona, a sada mozda nekih 20 miliona ?
I stvarno jel neko misli da ce prije recimo (cisti primjer) nego sto Dzeko potpise za Man Utd, Ferguson reci: E stanite ljudi da malo vidim sta kaze na transfermarketu ... aa kaze 25 miliona, znaci puno je da mi damo 35 miliona (cisti primjer) ...
Eto to bi bilo po meni zasto transfermarket nije nimalo relevantan.
Jbga nije ni FIFIn manager relevantan, u globalu transfermarket se koristi vise i popularnij je od ostalih. Fazon je u tome sto ti zelis da budes kontra od raje
Ma kakav FIFA manager lol ... to sam uzeo kao sarkastican primjer ... nece nam valjda igrica biti relevantna , nismo djecaseha je napisao/la:Jbga nije ni FIFIn manager relevantan, u globalu transfermarket se koristi vise i popularnij je od ostalih. Fazon je u tome sto ti zelis da budes kontra od raje
Znam da se transfermarket ponajvise koristi, a pogotovo je "zazivio" na nasem forumu, i u tome nema nista lose, nego samo nekad imam osjecaj da taj "skok cijene" koji se desi na transfermarketu, neki ovdje dozivljavaju kao da je kvalitet naseg igraca instantno skocio za taj novcani pomak ...
- Principatus
- Kontakt:
Dobro to kazes Genghis, iako je TM nekada interesantna database gdje se moze vidjeti otprilike cijena igraca, nije bas i najbolji. Transfermarkt i diskusije tamo su mi najstrasnije kada se radi o najboljem playmakeru Bundeslige i sire, Misimovicu. Covjek vec 1 1/2 sezone dere guze drugim ekipama sa asistencijama i sada jos i sa mnogo pogodaka, svi mu se dive i velicaju ga, a oni bi njega postavili malo vise iznad 10 milliona. Mislim da su mu tek sad malo digli cijenu. Pa prvak Njemacki bi se srusio bez Misimovica, ako to nije nesto vrijedno, sta onda?
Kao oni se samo orientisu na realnim cjenama i ponudama klubova, dakle ako ne ponudi neki klub pare za jednog igraca, on ih nije ni vrijedan, makar bio jedan od najboljih u Bundesligi.
A na drugu stranu Milani ponudi silne pare za Dzeku, a i Dzeku su vukli duze oko nekih 18 mio.
Kao oni se samo orientisu na realnim cjenama i ponudama klubova, dakle ako ne ponudi neki klub pare za jednog igraca, on ih nije ni vrijedan, makar bio jedan od najboljih u Bundesligi.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Joj dvije 1000% sanse za Dzeku u intervalu od 60 sekundi i promasi gol i jedan i drugi put.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
ma i on kad promasi...sijecamo se proslog kola...to vec nije da ga neide gol kad masis takve sanse u 1 min...Pauk je napisao/la:Joj dvije 1000% sanse za Dzeku u intervalu od 60 sekundi i promasi gol i jedan i drugi put.
-
zeko_na_titaniku
- Kontakt:
S Dzekom ness nije uredu...sad u jednoj minuti imao dvije 100% sanse i fuli citav go..a imao oba puta samog grafonju 
Evo opet sad ogromna sansa za Dzeku ali ovaj put preko gola.fabio je napisao/la:ma i on kad promasi...sijecamo se proslog kola...to vec nije da ga neide gol kad masis takve sanse u 1 min...Pauk je napisao/la:Joj dvije 1000% sanse za Dzeku u intervalu od 60 sekundi i promasi gol i jedan i drugi put.
bacili su crnu magiju na njega

Ma Martins ce sigurno uci za Dzeku u ovoj tekmi, ja sam samo gledao zadnjih 10 minuta i Dzeko je promasio 3 sanse ali one 100% sanse.
- NoName
- Kontakt:
Nije normalno šta fula. Stari Džeko bi u ovoj utakmici do sada imao 3 gola na kontu. A još što je sebičaaaannn....
Ovo je kod nas izgleda totalni raspad sistema.
Ovo je kod nas izgleda totalni raspad sistema.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
- Principatus
- Kontakt:
Fino od Dzeke, nesebicno pripremio gol. A prije toga ga je sudija dobro zeznuo za offside.
Edit: Wolfsburgova odbrana ce ih pokopati. 1:2 za Nürnberg.
Edit: Wolfsburgova odbrana ce ih pokopati. 1:2 za Nürnberg.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, Edincapitano, Goalgetter, Majestic-12 [Bot], RacioEmocionalan i 11 gostiju.