Boston Celtics
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
- Paraglajder
- Kontakt:
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Re: Boston Celtics
Ti si baš optimistaParaglajder je napisao/la:Sve ispod 20 razlike je uspjeh.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- adriano_leite
- Kontakt:
Ne znam sta mi je bilo, ali igrao sam na vas dvicu. Igrao dvicu na Boston i na Chicago
.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Ma Chicago i nekako, ali nama i kad igraju Rondo, Pierce, Garnett i Sullinger tu smo negdje s njima. Ovako daj boze da ne bude blowout u 1. cetvrtiniadriano_leite je napisao/la:Ne znam sta mi je bilo, ali igrao sam na vas dvicu. Igrao dvicu na Boston i na Chicago.
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
- Paraglajder
- Kontakt:
Bolju odbranu nismo igrali od nove godine. Dobro je ovo Doc zategno pred plejof.
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
Terry - mrs u Jagomir kretenu jedan. Trpio sam te do sad, ali od sad vise ne mogu. Nista ne moze da pogodi u napadu odbranu ne igra. Sad se vratimo taman na 9 razlike i Allen ga prodje kao malo dijete i jos dobije tehnicku i jos napravi korake u sljedecem napadu. Ja bi ga sad otpustio.
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
Fantasticno, ekscentricno, sublimirajuce, uzbudjujuce....
Nek se i meni jednom isplatilo ostat budan cijelu noc
edit : Zaboravih reci da ovo sve ide ko podmazano kada Terry ne igra
Nek se i meni jednom isplatilo ostat budan cijelu noc
edit : Zaboravih reci da ovo sve ide ko podmazano kada Terry ne igra
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
- Paraglajder
- Kontakt:
- Paraglajder
- Kontakt:
Duel starih rivala, bolje i luđe nije moglo u prvoj rundi.
Naša ekipa bez ikakve euforije počinje ovu seriju, bez pritiska, bez faktički ikakvih očekivanja zbog povrede Ronda te mladog Sullingera koji je dosta puta bio faktor ove sezone. Sa druge strane je pritisak na Knickerbockersima, konačno imaju ekipu za nešto više, imaju prije svega Mela koji je maestralno odigrao ovu sezonu, protok lopte iz snova, šutersko ludilo iz utakmice u utakmicu, ali imaju i svoje mane. Prije svega mislim da previše ovise o Melu, tu i tamo Smith kojeg će Bradley sigurno natjerati na svoje uobičajene predstave sa divljim šutevima. To je ključ ove serije što se tiče naše odbrane, uhapsiti Novaka i ostale igrače koji mogu bez problema zabiti po 5 trica na utakmici i pustiti Mela da igra. Doctor do zna i vjerovatno će tako biti. I oni imaju problema sa povredama, Chandler, Shumpert, Martin, Prigioni, Copeland, svi su roviti, ne znam hoće li igrati ali i to je veoma bitno za Knickse.
Naši su odmorni, KG je odmorio zadnjih skoro mjesec dana u regularnoj sezoni i spreman je da napravi taj vjerovatno posljednji pohod na nešto više. Svi koji su gledali utakmice Celticsa znaju da je i Pierce tempirao formu za PO, uzimao je najmanje šuteva u cijeloj ekipi, glumio Ronda iz utakmice u utakmicu, ganjao triple-double učinke, ali sad je već druga priča. Naš dvojac voli i zna igrati protiv NYK, tu je i iskustvo koje niko ne smije potcijeniti. Imamo timski duh, sposobnost da odigramo odbranu na ubitačnom nivou u PO, kojom moramo zaustaviti protok lopte Knickerbockersa i time im zadati velike probleme, to me raduje i daje mi nadu da možemo dalje. Što se tiče stvari u napadu, pored KG-a i Piercea na nivou, Green mora nastaviti svoje ludilo. Terry... Šta reći za tog čovjeka, igrač koji ove sezone uđe fizički u dvoranu, a psihu i igračke sposobnosti ostavi u svlačionici. Ali ipak, imam neki neopisiv osjećaj da će on igrati veliku ulogu u ovoj seriji i da će konačno proraditi taj šut kojeg prizivamo kompletnu sezonu, on je igrač za velike utakmice, dokazao je to nebrojeno puta.
Manje više, sve se zna. Očekuje nas neizvjesna serija na vrhunskom nivou, zagarantovano uživanje u 7 utakmica starih rivala. Subjektivno predviđam 4:3 za nas. Iako sam u regularnoj sezoni gledao najodvratnije Celticse poslije Jirija Welscha, Mikea Jamesa i Chrisa Mihma, ipak vjerujem u ovu ekipu i našeg Doca Riversa.
!!!
Naša ekipa bez ikakve euforije počinje ovu seriju, bez pritiska, bez faktički ikakvih očekivanja zbog povrede Ronda te mladog Sullingera koji je dosta puta bio faktor ove sezone. Sa druge strane je pritisak na Knickerbockersima, konačno imaju ekipu za nešto više, imaju prije svega Mela koji je maestralno odigrao ovu sezonu, protok lopte iz snova, šutersko ludilo iz utakmice u utakmicu, ali imaju i svoje mane. Prije svega mislim da previše ovise o Melu, tu i tamo Smith kojeg će Bradley sigurno natjerati na svoje uobičajene predstave sa divljim šutevima. To je ključ ove serije što se tiče naše odbrane, uhapsiti Novaka i ostale igrače koji mogu bez problema zabiti po 5 trica na utakmici i pustiti Mela da igra. Doctor do zna i vjerovatno će tako biti. I oni imaju problema sa povredama, Chandler, Shumpert, Martin, Prigioni, Copeland, svi su roviti, ne znam hoće li igrati ali i to je veoma bitno za Knickse.
Naši su odmorni, KG je odmorio zadnjih skoro mjesec dana u regularnoj sezoni i spreman je da napravi taj vjerovatno posljednji pohod na nešto više. Svi koji su gledali utakmice Celticsa znaju da je i Pierce tempirao formu za PO, uzimao je najmanje šuteva u cijeloj ekipi, glumio Ronda iz utakmice u utakmicu, ganjao triple-double učinke, ali sad je već druga priča. Naš dvojac voli i zna igrati protiv NYK, tu je i iskustvo koje niko ne smije potcijeniti. Imamo timski duh, sposobnost da odigramo odbranu na ubitačnom nivou u PO, kojom moramo zaustaviti protok lopte Knickerbockersa i time im zadati velike probleme, to me raduje i daje mi nadu da možemo dalje. Što se tiče stvari u napadu, pored KG-a i Piercea na nivou, Green mora nastaviti svoje ludilo. Terry... Šta reći za tog čovjeka, igrač koji ove sezone uđe fizički u dvoranu, a psihu i igračke sposobnosti ostavi u svlačionici. Ali ipak, imam neki neopisiv osjećaj da će on igrati veliku ulogu u ovoj seriji i da će konačno proraditi taj šut kojeg prizivamo kompletnu sezonu, on je igrač za velike utakmice, dokazao je to nebrojeno puta.
Manje više, sve se zna. Očekuje nas neizvjesna serija na vrhunskom nivou, zagarantovano uživanje u 7 utakmica starih rivala. Subjektivno predviđam 4:3 za nas. Iako sam u regularnoj sezoni gledao najodvratnije Celticse poslije Jirija Welscha, Mikea Jamesa i Chrisa Mihma, ipak vjerujem u ovu ekipu i našeg Doca Riversa.
!!!YNWA
PotpisParaglajder je napisao/la:Duel starih rivala, bolje i luđe nije moglo u prvoj rundi.
!!!
Od nase odbrane zavisi serija, za napad cemo lagano, imamo tu dosta potencijala.
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
Veceras ce biti guravo.Ocekujem da Green poludi,ako KG I PP budu na svom nivou mozemo i pobijediti,bice zanimljivo sta ce se desavati sa Jet-om tokom PO serije jer ako bude los lijepo mu se zahvaliti.NY ima dosta dobre sutere iz vana treba se cuvati Copa ako ga krene sut Blakcout nam je neminovan.Baciti KG na Mela pa nek se kolju ako ga zaustavi na neki 20/25 poena,onda imamo velike sanse.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
veceras se navija za "zelene",nadam se da mozete ovu seriju uciniti zanimljivom 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Boston je nedvojbeno kvalitetnija ekipa od Knicksa. Melo je naravno zvijer, ali je ostatak te ekipe čisti prosjek.
U Bostonu je talenat ravnomjernije raspoređen. Potrebno je da generišu energiju na oba kraja parketa, a s obzirom u kojim fazama karijere se nalaze Pierce i Garnett, ne treba sumnjati da će oni biti fokusirani 100%. U napadu treba koristiti Garnetta što više jer će imati mismatche tokom cijele serije i on je po moeni ključni igrač serije i onaj x factor.
U Bostonu je talenat ravnomjernije raspoređen. Potrebno je da generišu energiju na oba kraja parketa, a s obzirom u kojim fazama karijere se nalaze Pierce i Garnett, ne treba sumnjati da će oni biti fokusirani 100%. U napadu treba koristiti Garnetta što više jer će imati mismatche tokom cijele serije i on je po moeni ključni igrač serije i onaj x factor.
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)
Chandler ? J.R Smith ?work je napisao/la:Boston je nedvojbeno kvalitetnija ekipa od Knicksa. Melo je naravno zvijer, ali je ostatak te ekipe čisti prosjek.
- Paraglajder
- Kontakt:
udarajte mela, nema vam drugog nacina, ovako ne ide jer ce vam zabijat 60 po utakmici 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- Paraglajder
- Kontakt:
Nek' trpa on, ostale zatvoriti... Imamo šansu, to je nepobitna činjenica, nejverovatno sa koliko naboja i energije igramo, to se već vidi za nepunu četvrtinu. Biće ovo luda serija.LenBias je napisao/la:udarajte mela, nema vam drugog nacina, ovako ne ide jer ce vam zabijat 60 po utakmici
YNWA
odlicno odradjena prva cetvrtina,pred kraj ste uspjeli i Mela malo usporiti,samo nastavite ovako 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
to stoji ali opet nekada ga treba malo nagaziti sto se kaze, ne mora ulaziti u seriju ako ne treba
mozete vi ovde proci, daleko od toga da nemate sansi kao sto neki zele to prikazati, jos da je tu rondo kao sto nije 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.