Pa sta ga okolisas.Reci brate sta te muci/buni.Nije problem.Niko tebi nije ukrao/zaboravio gool vec se jos nije spoilo.A to ce se desiti 10,9.8.7.6.5.4.3.2.1 SADAAAAAAAViper je napisao/la:Pa ja imam 10 golova, a ne 7 i + nisam u Kockarima nego u Backspaceu i + nisam u 3. vec u 2. ligi
SportSport.ba liga
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Re: SportSport.ba liga
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
A drug moj ucinilo mi se posto nema defendera da niste uopste radili listu strijelaca123456 je napisao/la:Pa sta ga okolisas.Reci brate sta te muci/buni.Nije problem.Niko tebi nije ukrao/zaboravio gool vec se jos nije spoilo.A to ce se desiti 10,9.8.7.6.5.4.3.2.1 SADAAAAAAAViper je napisao/la:Pa ja imam 10 golova, a ne 7 i + nisam u Kockarima nego u Backspaceu i + nisam u 3. vec u 2. ligi
SAMO ČELIK !
Eh da ljudi bar malo gledaju sta pise.A pise ovo:Viper je napisao/la:A drug moj ucinilo mi se posto nema defendera da niste uopste radili listu strijelaca123456 je napisao/la:Pa sta ga okolisas.Reci brate sta te muci/buni.Nije problem.Niko tebi nije ukrao/zaboravio gool vec se jos nije spoilo.A to ce se desiti 10,9.8.7.6.5.4.3.2.1 SADAAAAAAAViper je napisao/la:Pa ja imam 10 golova, a ne 7 i + nisam u Kockarima nego u Backspaceu i + nisam u 3. vec u 2. ligi![]()
Lista strijelaca SportSport.ba lige, 9. sezona
(poslije 14. kola)
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
deyo je napisao/la:Nesta gledam ove izostanke i vidim da na toj temi pise zuti i crveni kartoni a onda precackam pravila kad tamo mi uopste nemamo kartonea bilo bi dobro a i korisno uvesti npr da igrac koji propusti jednu tekmu dobija zuti karton,drugu zaredom automatski crveni pa tako nebi mogaoni trecu odigrat i kapiten ga sa cejfom moze odstraniti jer nije odigrao 3 tekme,a ako odigra poslije zutog jos par pa opet cisto da se uklopi u ono pravilo 6 tekmi da ga ne izbace ,onda uvesti da svaki 3 zuti znaci crveni i izostanak,a tako se nama kapitenima daje mogucnost da neredovne odstranimo a igraci ce morat da se uozbilje ili neigraju, ovo je trebalo u startu uvest
® GONGASHI POWERHOUSE ® Founder & Capitano ©
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
deyo je napisao/la:deyo je napisao/la:Nesta gledam ove izostanke i vidim da na toj temi pise zuti i crveni kartoni a onda precackam pravila kad tamo mi uopste nemamo kartonea bilo bi dobro a i korisno uvesti npr da igrac koji propusti jednu tekmu dobija zuti karton,drugu zaredom automatski crveni pa tako nebi mogaoni trecu odigrat i kapiten ga sa cejfom moze odstraniti jer nije odigrao 3 tekme,a ako odigra poslije zutog jos par pa opet cisto da se uklopi u ono pravilo 6 tekmi da ga ne izbace ,onda uvesti da svaki 3 zuti znaci crveni i izostanak,a tako se nama kapitenima daje mogucnost da neredovne odstranimo a igraci ce morat da se uozbilje ili neigraju, ovo je trebalo u startu uvest
Izmedju dvije sezone se mogu mijenjati pravila.Savez je za sve prijedloge otvoren.Molim te uradi clan pravilnika kako bi trebalo da glasi i to kao prijedlog objavi ovdje kada se sezona zavrsi.
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Izgleda da su Pjetlovi pobijedili Gongashe za zelenim stolom. @deyo i @*p!p!t@* imaju na 3 utakmice identične rezultate. Hvala Bogu, ipak ima nade za titulu.
Ipak, žao mi je što se sve ovako završilo.
deyo
Parovi za domacine:
Sunderland-Everton 0:2
Marseille-Brest 2:0
Genoa-Atalanta 1:1
Frankfurt-Schalke 1:2
Dortmund-Mainz 3:0
Real Madrid-Betis 3:0
Bonus par:
Norwich-Reading 1:1
*p!p!t@*
Parovi za domacine:
Sunderland-Everton 1:3
Frankfurt-Schalke 2:2
Real Madrid-Betis 4:1
Bonus par:
Norwich-Reading 0:1
deyo
Parovi za domacine:
Sunderland-Everton 0:2
Frankfurt-Schalke 1:2
Real Madrid-Betis 3:0
Bonus par:
Norwich-Reading 1:1
*p!p!t@*
Parovi za domacine:
Sunderland-Everton 1:3
Frankfurt-Schalke 2:2
Real Madrid-Betis 4:1
Bonus par:
Norwich-Reading 0:1
- __Liedson__
- Kontakt:
Opet mutni poslovi u završnici sezone 
Jbg, šta ću im ja. Sami su krivi, a ovaj poraz njima ne ide u prilog više nego nama jer mogu ispast' iz lige. Hvala nadležnim na brzoj evidenciji. Pozdrav.
P.S.
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
- Evolution87
- Kontakt:
Da hocu docekati kolo da svi tipujemo 
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
e to sam cekao,uradit cu ja to na kraju sezone123456 je napisao/la:deyo je napisao/la:deyo je napisao/la:Nesta gledam ove izostanke i vidim da na toj temi pise zuti i crveni kartoni a onda precackam pravila kad tamo mi uopste nemamo kartonea bilo bi dobro a i korisno uvesti npr da igrac koji propusti jednu tekmu dobija zuti karton,drugu zaredom automatski crveni pa tako nebi mogaoni trecu odigrat i kapiten ga sa cejfom moze odstraniti jer nije odigrao 3 tekme,a ako odigra poslije zutog jos par pa opet cisto da se uklopi u ono pravilo 6 tekmi da ga ne izbace ,onda uvesti da svaki 3 zuti znaci crveni i izostanak,a tako se nama kapitenima daje mogucnost da neredovne odstranimo a igraci ce morat da se uozbilje ili neigraju, ovo je trebalo u startu uvest
Izmedju dvije sezone se mogu mijenjati pravila.Savez je za sve prijedloge otvoren.Molim te uradi clan pravilnika kako bi trebalo da glasi i to kao prijedlog objavi ovdje kada se sezona zavrsi.
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
Konačno da i ja pogodim nešto. 
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
III liga je neminovnost
.
- Evolution87
- Kontakt:
Eh da je ovu prednost zadrzati do kraja, pa da se vratimo u borbu za prvu poziciju 
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
Zakuhalo se sad na vrhu. Prema mojoj nekoj kalkulaciji:
1. Topnici 27
2. Delfin 26
3. Pjetlovi 25
S tim da Delfin sljedeću gostuje, a druga dva tima igraju kući. Biće ovdje još svašta, taman kad se činilo da neće biti napete završnice.
1. Topnici 27
2. Delfin 26
3. Pjetlovi 25
S tim da Delfin sljedeću gostuje, a druga dva tima igraju kući. Biće ovdje još svašta, taman kad se činilo da neće biti napete završnice.
U odlicnoj smo serijii, skoro titulu nisam ni zamisljao da mozemo osvojiti a sad je sve moguce.

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Prekinuše nam niz
I to ovi Greivisovi prijatelji

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
mi umjesto da udjemo u prvu ligu onaj krivaja genijalac kopira moje parove u svoj post i gubimo sluzbeno, prosto nevjerovatno

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.