FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Kao sto sam i reko bod ko kuca. Dvije zaredom kod kuce ne mozemo da pobjedimo.. Idemo dalje..
Adilovicu vise kao i Dzeko zabraniti da puca penal, pa makar i Antolovic morao pucat!
Adilovicu vise kao i Dzeko zabraniti da puca penal, pa makar i Antolovic morao pucat!
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Gradina ce krenuti ofanzivnije od ovog jadnog Celika
Vise smo mi jadni danas bili sto ne mozemo da ih pobjedimo. Ne sreca Antolovica inace ni bod nebi osvojili. Nisu imali napad kako treba a ko fol "igrace mo ofanzivno"..amko27 je napisao/la:Gradina ce krenuti ofanzivnije od ovog jadnog Celika

- sagitarius
- Kontakt:
Jesil skontao da je Čelik imao igrača manje? Kak možeš očekivati ofanziviju igru ??sajo10 je napisao/la:Vise smo mi jadni danas bili sto ne mozemo da ih pobjedimo. Ne sreca Antolovica inace ni bod nebi osvojili. Nisu imali napad kako treba a ko fol "igrace mo ofanzivno"..amko27 je napisao/la:Gradina ce krenuti ofanzivnije od ovog jadnog Celika
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
Kad igraju bunker a nemas kvalitete da se usetas u go kao Barsa pa sutaj bolan sa 20-25m malo ih razdrmaj.
Sutra ce se valjda jesti pita u Sirokom.
Sutra ce se valjda jesti pita u Sirokom.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Znam ba covjece, razumijem ali ni u prvom neznam da li su/ste imali jednu dobru sansu da ne kazem napad..sagitarius je napisao/la:Jesil skontao da je Čelik imao igrača manje? Kak možeš očekivati ofanziviju igru ??sajo10 je napisao/la:Vise smo mi jadni danas bili sto ne mozemo da ih pobjedimo. Ne sreca Antolovica inace ni bod nebi osvojili. Nisu imali napad kako treba a ko fol "igrace mo ofanzivno"..amko27 je napisao/la:Gradina ce krenuti ofanzivnije od ovog jadnog Celika
Ma mi smo posebna prica, al eto ovaj Tomic me posjetio na Agica, to je nesto pozitivno; ko se sjeca Agica zna i cemu pricam, poslije Dzele mozda najdrazi igrac Zelje poslije rata.sajo10 je napisao/la:Vise smo mi jadni danas bili sto ne mozemo da ih pobjedimo. Ne sreca Antolovica inace ni bod nebi osvojili. Nisu imali napad kako treba a ko fol "igrace mo ofanzivno"..amko27 je napisao/la:Gradina ce krenuti ofanzivnije od ovog jadnog Celika
Cinjenica je da je sudjenje dobro i da ekipe koje igraju kuci igraju ofanzivnije i zato igramo bolje na strani; na grbavici kome ne damo brzo gol imamo problema, jer se uglavnom svi brane; al ovaj Celik ni kod prekida vise od 1-2 igrace ne ide u napad; ne samo poslije crvenog i u prvom poluvremenu je tako bile; Steta za penal, da smo tad dali vjerovatno bi okrenuli;
Ovako ako Sarajevo slucajno "kiksa", kako Kristic rece veceras,onda nema veze, ako pobjedi kako valjda treba da ocekujemo po istom, onda moramo pobjediti u prijedoru, a to nije dobro, opet pritisak.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Opet problemi s bunkerima, Zrinjski pa i ovaj Čelik, a najveći problem su centaršutevi, 50 ubačaka, 48 očišćenih i dva promašaja. A i nafaka nas je napustila.
Pricamo i o prvih 50-60 minuta, jednostavno nisu ozbiljno presli centar, nisu imali suta, kornera, duplog pasa, nista,sagitarius je napisao/la:Jesil skontao da je Čelik imao igrača manje? Kak možeš očekivati ofanziviju igru ??sajo10 je napisao/la:Vise smo mi jadni danas bili sto ne mozemo da ih pobjedimo. Ne sreca Antolovica inace ni bod nebi osvojili. Nisu imali napad kako treba a ko fol "igrace mo ofanzivno"..amko27 je napisao/la:Gradina ce krenuti ofanzivnije od ovog jadnog Celika
Sta ste ocekivali da Celik s igracem manje i sa 0-1 nadigrava se na grbavici..
Sudija ofiran,ajde penal i crveni se moze provaliti ali da nama masu faulova u napadu svira,kornere izmislja,kod onog prekida lik hladno Kajkuta sje.ba pri sutu
Dobro ste prosli,da nije bilo crvenog ne bi vi do sutra gol dali
Sudija ofiran,ajde penal i crveni se moze provaliti ali da nama masu faulova u napadu svira,kornere izmislja,kod onog prekida lik hladno Kajkuta sje.ba pri sutu

ma hajd sta ces..treba biti zadovoljan sto se uopste bod izvukao...apsolutno im je bio los dan..onakav gol primiti a zatim promasiti penal...da se razumijemo Antolovic je htio najbolje al nazalost lopta mu odskoci...sve u svemu dobro je zavrsilo..bit ce bolje abd u Prijedoru..Tomic je veceras bio odlican...momak je bas znao povuci loptu naprijed...
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
ja sam razocaran... ovo je sramota... dodju gosti i igraju bunker... pa yebemu misa... ja se cudim na kraju kako ista mozemo pobjediti... nije ni cudo sto bolje igramo u gostima... sad je valjda jasno... imamo srecom jos 3 domace utakmice... a o penalu nemam sta da mislim... yebote i ponos porodicni i inat... eldine... nije tvoje da pucas penal... 

https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Evo da citiram sam sebe od prije par kola, šta reći...!hz033 je napisao/la:Vi samo kući možete kiksati, valjda vam ofirno kupovati domaće tekme!

U novi boj ...
Treba se okrenuti Rudaru i pobjediti u Prijedoru. Nadam se da ce Svraka (i Bekric) biti u prvoj postavi. Takodjer nadam se da ce Amar nastaviti da igra Tomica u prvoj postavi jer momak zna lopte. Cak se i nadam da ce ostat kod nas posle isteka ugovora (2014).
Igra je bila super do gola,gol nas je presjekao malo ali sve ok,kasnije je ponovo igra bila na dobrom nivou.Ni bod nije los,vidicemo kako ce Sarajevo odigrati ali bez obzira sve je u nasim rukama.Opet mi je upalo u oci psovke sa jugoistoka,pogotovo posle celikovog gola jednostavno reakcija i huk na svaku gresku,pa imaju prednost od 6 bodova ozljede i sve to stvarno nema smisla,kad cemo im svi dati podrsku ako necemo sad...
SLOBODA NAVIJAČIMA
hz033 je napisao/la:Evo da citiram sam sebe od prije par kola, šta reći...!hz033 je napisao/la:Vi samo kući možete kiksati, valjda vam ofirno kupovati domaće tekme!

Tako si reagovo kad je Antolović poklonio loptu,jel ??sajo10 je napisao/la:hz033 je napisao/la:Evo da citiram sam sebe od prije par kola, šta reći...!hz033 je napisao/la:Vi samo kući možete kiksati, valjda vam ofirno kupovati domaće tekme!

U novi boj ...
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Zato je gol Čelika plod genijalne akcije. I na prazan gol ste jedva ugurali.chily-rz je napisao/la:Sta ste ocekivali da Celik s igracem manje i sa 0-1 nadigrava se na grbavici..
Sudija ofiran,ajde penal i crveni se moze provaliti ali da nama masu faulova u napadu svira,kornere izmislja,kod onog prekida lik hladno Kajkuta sje.ba pri sutu![]()
+7 i vi gostujete u Sirokom Brijegu. To se ti jos i nadas necemu ili ti satisfakciju ustvari predstavlja kiks prvaka koji se i nece previse osjetiti?hz033 je napisao/la:Evo da citiram sam sebe od prije par kola, šta reći...!hz033 je napisao/la:Vi samo kući možete kiksati, valjda vam ofirno kupovati domaće tekme!

R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
- samoposteno
- Kontakt:
ko vam je kriv kad imate dobrog golmanaDukeOfWellington je napisao/la:Zato je gol Čelika plod genijalne akcije. I na prazan gol ste jedva ugurali.chily-rz je napisao/la:Sta ste ocekivali da Celik s igracem manje i sa 0-1 nadigrava se na grbavici..
Sudija ofiran,ajde penal i crveni se moze provaliti ali da nama masu faulova u napadu svira,kornere izmislja,kod onog prekida lik hladno Kajkuta sje.ba pri sutu![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.