FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

exbabilon
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la exbabilon » 20 apr 2013, 22:30

Kad ne zaslužiš sreću, ona te i ne pomiluje. A kad te ne pomiluje, onda je svaki bod dobar.

Večeras je moglo bit hladno 3 razlike za nas, al smo mogli i ostat bez ovog boda, tako da, nije lose. Sto sef kaze, svaki bod je bitan u borbi za titulu. Kad primis onakav go i promasis penal koji moze okrenut utakmicu, onda se mozes samo udarat u guzicu i s ovim bodom. Igra opet nije bila neka, kasnije cu mozda vise nesto pisat. Ipak Tomica moram odmah izdvojit, prvo poluvrijeme kad se igralo normalno, frajer je pojeo sredinu terena, kasnije je bilo izbi-nabi tako da je i njegov manevar bio sužen. Sutra se nadat kiksu Sarajeva pa da ostanemo na finoj razlici.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 20 apr 2013, 22:31

ma ne bi imao srca fkt da nekome prigovorim,pa ni Antolovicu na onoj ne znam ni kako bi nazvao onu gresku,jednostavno desava se.Nama se ove sezone puno toga desava i ja samo molim Boga da je nekako privedemo kraju,pratim Želju odavno i zaista nisam zapamtio ovakav niz pehova kao ove sezone,od povreda,pa evo gledajuci ovu tekmu veceras i milion nekih detalja.Nasa sreca je sto imamo dovoljnu zalihu bodova u odnosu na konkurente koji ne igraju bas nesto bajno.Sto se tice Adilovica znam da je imao zelju,ali je glupo postupio jer da je neko drugi sutao siguran sam da bi pogodio bio je nemiran,i Adi mu poslije psuje majku u usta :D Nego kad sam vec kod prekida,kornera ja mislim da bi mi to trebali izbjegavati pod svaku cijenu,jer jednostavno nemamo u ekipi nikoga da ubaci tu loptu.Tomic i Stanic su nasa strasna pojacanja zaista,samo ne znam sto prije Tomic nije dobio sansu.Posjeta odlicna.

sudija kriminalan ;)
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 20 apr 2013, 22:32

Pacov je napisao/la:
voltron30 je napisao/la:Gore ekipe od ovog Čelika ja svojim očima ne vidjeh. Šteta, stvarno šteta što smo propustili meč loptu za titulu prvaka i dali pitama nadu. Sutra će sigurno s više volje igrati, nego da smo večeras mlatnuli ove invalide iz Zenice i pobjegli im na 9 bodova. Očito je da se mučimo protiv bunkeraša, jer nemamo kreacije u igri, tj. kreatora tipa Zeba koji je jednim potezom rješavao ovakve utakmice.
Vi ste kar'na od ekipe,to vas zaebaje.Lahko je protiv Gradine i Radnika.
Pa sto vi onda ne igrate protiv Gradine i Radnika? Cuj mi **** od ekipe, a niste na gol opalili... :lol: :lol:

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 20 apr 2013, 22:33

Haj' ba šta im se ima odgovarat', razumijem ih, odnijeli su bod s Grbavice, njima je to vjerujem kao nama da se plasiramo u Ligu prvaka. :D Sutra je praznik u Zenici i čimburijada. :D

Medixon
Kontakt:

Post Postao/la Medixon » 20 apr 2013, 22:33

Nakon sto je momak ( stariji ) bukvalno oteo dres Srdjanu prvo je fino zamoljen da vrati dres sto je on odbio nakon cega je dobio fine batina mada mislim da je dobro prosao jer su stariji momci sa juga ubrzo rijesili problem...Da razjasnimo kao prvo ne odobravam klasicno otimanje dresova kojeg igrac mora platiti iz svog dzepa i to jos nakon remija sa Celikom da smo bar pobjedili ili ovjerili titulu , kup il slicno okej dat dres ali nako bezveze ne! Kao drugo nije u redu ni da 20-30 momaka udara jednog....U svakom slucaju totalna glupost....Grbavica puna i svi pjevaju , Manijaci proslavljaju titulu ;)
Zadnja izmjena: Medixon, dana/u 20 apr 2013, 22:34, ukupno mijenjano 1 put.
A ti me pitaš zašto neću u evropu, **** vas Amsterdam duvam skank u bloku!

pinki
Kontakt:

Post Postao/la pinki » 20 apr 2013, 22:34

old school je napisao/la:ma ne bi imao srca fkt da nekome prigovorim,pa ni Antolovicu na onoj ne znam ni kako bi nazvao onu gresku,jednostavno desava se.Nama se ove sezone puno toga desava i ja samo molim Boga da je nekako privedemo kraju,pratim Želju odavno i zaista nisam zapamtio ovakav niz pehova kao ove sezone,od povreda,pa evo gledajuci ovu tekmu veceras i milion nekih detalja.Nasa sreca je sto imamo dovoljnu zalihu bodova u odnosu na konkurente koji ne igraju bas nesto bajno.Sto se tice Adilovica znam da je imao zelju,ali je glupo postupio jer da je neko drugi sutao siguran sam da bi pogodio bio je nemiran,i Adi mu poslije psuje majku u usta :D Nego kad sam vec kod prekida,kornera ja mislim da bi mi to trebali izbjegavati pod svaku cijenu,jer jednostavno nemamo u ekipi nikoga da ubaci tu loptu.Tomic i Stanic su nasa strasna pojacanja zaista,samo ne znam sto prije Tomic nije dobio sansu.Posjeta odlicna.

sudija kriminalan ;)

Oxidenks
Kontakt:

Post Postao/la Oxidenks » 20 apr 2013, 22:35

DzoleZeljo je napisao/la:
hz033 je napisao/la:
hz033 je napisao/la:Vi samo kući možete kiksati, valjda vam ofirno kupovati domaće tekme! :roll:
Evo da citiram sam sebe od prije par kola, šta reći...! :roll:
Ti ili si klasicni debli ili veze nemas u nogometu, ali fakat, bez uvrede.

Jbg, sranja se dogadaju, mada realno ljudi na gol nisu opalili. Mi smo imali sve, ali opet gostujuci tim remi izvude. Sada sam jos vise ubjeden, da mi nemamo igru za domaceg terena, kada se protivnig brani, dok kada nas napada, tu smo trenutno najbolji...

Treba napomenuti, veliku borbenost nasih, ali to nije to. Neko od igraca ne odraduje sto mu se zadalo. Predpostavljam Adilovic, koji je skoro na svaki nas moguci centar sut prerano ulazio. Penal nije on smio pucati, trebao je Svraka to uzeti i gotovo. Kako god igracima kapa za borbenost, i igra je bila dosta bolja. Najvise bih pohvalio malog Tomica koji je odigrao utakmicu za 10.

Takoder me je posjeta pravo iznenadila, svaka cast svima na ovakvom odazivu... :D

EDIT: Samo me zanima, zasto je onaj KRETEN skinuo Stanicu dres, i da li je isti vracen nasem igracu? Jer kada ga je skoro cijeli jug nagazao, dresu vise traga nije bilo...

@Southboy - veoma dobra analiza... ;)
Pacove i ti napokon izasao iz rupe. Da smo pobjedili rekao bi kako nam stima savez, jelde krele ? Idi gledaj one vase polu amatere sto nisu opucali dva puta na gol. U svoju bastu pocove.

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 20 apr 2013, 22:35

voltron30 je napisao/la:Haj' ba šta im se ima odgovarat', razumijem ih, odnijeli su bod s Grbavice, njima je to vjerujem kao nama da se plasiramo u Ligu prvaka. :D Sutra je praznik u Zenici i čimburijada. :D
nismo bolan mi uzeli bod nego vi :lol: :lol: a utakmica zavrsila vi navijate hocemo pobjedu :lol: :lol: to samo kod vas ima

bluemania
Kontakt:

Post Postao/la bluemania » 20 apr 2013, 22:36

Kad golman pokloni gol i kad se promaši penal - onda bolje nismo ni zaslužili ;)
Smogovci šuta nisu imali za 90 minuta i odnesoše bod ni krivi ni dužni. Proslaviše ga ko da su titulu uzeli :lol: :lol: slikaju se nakon tekme.
Stanić rastrcan i borben, Tomić vrlo dobar + gol....malo me zacudilo što Amar izvadi iz igre Aru :? :shock:

Ništa, idemo dalje po bodove. U gostima mnogo bolje igramo , donosimo više bodova nego sa Grbavice, jer se protivnik otvori. Ocekujem iskupljenje u Prijedoru i nova tri boda.

Adelin
Kontakt:

Post Postao/la Adelin » 20 apr 2013, 22:36

voltron30 je napisao/la:Haj' ba šta im se ima odgovarat', razumijem ih, odnijeli su bod s Grbavice, njima je to vjerujem kao nama da se plasiramo u Ligu prvaka. :D Sutra je praznik u Zenici i čimburijada. :D
Samo Polahko ;)

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 20 apr 2013, 22:37

Medixon je napisao/la:Nakon sto je momak ( stariji ) bukvalno oteo dres Srdjanu prvo je fino zamoljen da vrati dres sto je on odbio nakon cega je dobio fine batina mada mislim da je dobro prosao jer su stariji momci sa juga ubrzo rijesili problem...Da razjasnimo kao prvo ne odobravam klasicno otimanje dresova kojeg igrac mora platiti iz svog dzepa i to jos nakon remija sa Celikom da sam bar pobjedili ili ovjerili titulu , kup il slicno okej dat dres ali nako bezveze ne! Kao drugo nije u redu ni da 20-30 momaka udara jednog....U svakom slucaju totalna glupost....Grbavica puna i svi pjevaju , Manijaci proslavljaju titulu ;)
Ono je bezobrazluk, ali klasicni. Ko je on da uskace i skida covjeku dres? Jadni Stanic se prepire sa njim 5 min, ostali gledaju, ukljucujuci igrace i zastitare. Na kraju kada mu je skinuo dres, jadni Stanic ode u svacionicu kao dijete malo, skoro pa rasplakan, a ovaj krenet sav sretan.

Bezobrazluk, cisti..

Ti si posteno rekao, ne valja ni kada ga mlati njih 30, ni kada on otima dres nasim igracima. Ovo je trebala policija srediti i gotova stvar.

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 20 apr 2013, 22:37

Ajde malo pozitive, pitari mogu max. bod uzeti iz listice i opet smo na +6 7 kola prije kraja sto je i vise nego dovoljno za titulu.

tragocari Antolovic i Adilovic, ali nema veze, idemo dalje
FKŽ !

Trequartista
Kontakt:

Post Postao/la Trequartista » 20 apr 2013, 22:37

Ja ću ovaj remi okarakterisati kao splet nesretnih okolnosti i ništa drugo.

Tek nakon što se odigra puno kolo treba suditi da li smo kiksali ili ne, ako ostane +6 ili +7 ne treba toliko žaliti za ovo večeras.

Tomić igrača utakmice, pokazao je da zaslužuje veću minutažu. Adilović sve što je dobro uradio u Lukavici večeras zeznuo. Bit će bolje. Prvi smo na tabeli i nakon ovog kola što je u suštini najbitnije.

Idemo u Prijedor po pobjedu.
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Dominacija je neminovnost!

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 20 apr 2013, 22:38

old school je napisao/la:ma ne bi imao srca fkt da nekome prigovorim,pa ni Antolovicu na onoj ne znam ni kako bi nazvao onu gresku,jednostavno desava se.Nama se ove sezone puno toga desava i ja samo molim Boga da je nekako privedemo kraju,pratim Želju odavno i zaista nisam zapamtio ovakav niz pehova kao ove sezone,od povreda,pa evo gledajuci ovu tekmu veceras i milion nekih detalja.Nasa sreca je sto imamo dovoljnu zalihu bodova u odnosu na konkurente koji ne igraju bas nesto bajno.Sto se tice Adilovica znam da je imao zelju,ali je glupo postupio jer da je neko drugi sutao siguran sam da bi pogodio bio je nemiran,i Adi mu poslije psuje majku u usta :D Nego kad sam vec kod prekida,kornera ja mislim da bi mi to trebali izbjegavati pod svaku cijenu,jer jednostavno nemamo u ekipi nikoga da ubaci tu loptu.Tomic i Stanic su nasa strasna pojacanja zaista,samo ne znam sto prije Tomic nije dobio sansu.Posjeta odlicna.

sudija kriminalan ;)
U potpunosti se slazem s tobom,idemo dalje sada +7 :D
Dole u Prijedoru se potruditi da uzmemo 3 boda i po meni bi najbolje bilo da Adilovic dobije zuti karton dole u Prijedoru sto bi mu bio 3 zuti i odmaro bi protiv Gradine,a poslije te utakmice nam dolaze teze utakmice gdje nam je potreban.

TheGreatest10
Kontakt:

Post Postao/la TheGreatest10 » 20 apr 2013, 22:38

Eh ovako, što se tiče navijanja - slabo, jako slabo!
Jug pun, ali samo stotinjak ljudi navija ostali bolje da su kući ostali i gledali prijenos. Primitivaca, papaka, narkomana nikad dosta! Pa jel mora svaku utakmicu međusobna tuča, svoje lične probleme i komplexe kući prosipajte a ne na tribini!
Što se tiče igre, kud' baš ti Marjane? Ono se ne smije dešavati golmanima iz kantonalne lige, a kamoli Premijer lige. Veliki kiks, ali nadam se da se neće ponoviti, ovo ti je škola Marjane. U odbrani jedino Kerla siguran, ostali samo srljaju i trče glavom u jagode. Vezni red, Tomiću kapa dole, ne zbog gola, prvenstveno zbog igre davao je dobre lopte spriječavao kontre, po meni igrač utakmice. Ostali prosjek. Adilović nije trebao šutati penal, ali sve u svemu dobar sa onakvom taktikom jednog klasičnog napadača ne može bolje.

Suđenje išlo više u korist Čeliku, posebno u zadnjih najbitnijih 10-tak minuta. Penal je morao svirati jer naravno i jeste bio očigledan, crveni takođe opravdano.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO - Forza la juve ale' , E' bianconera la bella signora

U Bosni ništa novo, Željo ponovo prvak! Grbavica puna i svi pjevaju, Manijaci proslavljaju titulu ... !!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 20 apr 2013, 22:39

Na sudije se ne treba vaditi kakav god rezultat bio, da smo bili sretniji i spretniji pobjedili bi.Na sudije se vade samo oni koji su očajno odigrali, a mi kakvi god da smo, odigrali smo bolje od Čelika večeras.Oni idu kući sa ogromnim bodom, jer su se borili i to je to.
DRUG NEBI TI PUNCA

CyberGhost
Kontakt:

Post Postao/la CyberGhost » 20 apr 2013, 22:40

DzoleZeljo je napisao/la:
Medixon je napisao/la:Nakon sto je momak ( stariji ) bukvalno oteo dres Srdjanu prvo je fino zamoljen da vrati dres sto je on odbio nakon cega je dobio fine batina mada mislim da je dobro prosao jer su stariji momci sa juga ubrzo rijesili problem...Da razjasnimo kao prvo ne odobravam klasicno otimanje dresova kojeg igrac mora platiti iz svog dzepa i to jos nakon remija sa Celikom da sam bar pobjedili ili ovjerili titulu , kup il slicno okej dat dres ali nako bezveze ne! Kao drugo nije u redu ni da 20-30 momaka udara jednog....U svakom slucaju totalna glupost....Grbavica puna i svi pjevaju , Manijaci proslavljaju titulu ;)
Ono je bezobrazluk, ali klasicni. Ko je on da uskace i skida covjeku dres? Jadni Stanic se prepire sa njim 5 min, ostali gledaju, ukljucujuci igrace i zastitare. Na kraju kada mu je skinuo dres, jadni Stanic ode u svacionicu kao dijete malo, skoro pa rasplakan, a ovaj krenet sav sretan.

Bezobrazluk, cisti..

Ti si posteno rekao, ne valja ni kada ga mlati njih 30, ni kada on otima dres nasim igracima. Ovo je trebala policija srediti i gotova stvar.
MA TREBALO JE JOŠ VISE RAZBITI KRETENA
Ja volim Želju ,za Njega sveeeee ,OOOooooo naprijed Željo do pobjedeeeee, u boj kad krenemoooo, sve pred sobom rušimoooo, Željo mi Te volimooooo, kako god završioooooo..... .....ooooo....

alan ford 26
Kontakt:

Post Postao/la alan ford 26 » 20 apr 2013, 22:42

Katastrofa ****, realno vise nismo ni zasluzli, fkt ako uzmemo titulu sa ovim igracima onda Amaru definitivno treba dic bistu na stadionu. U ovoj ekipi nema ko izvest ni penal, o slobodnjaku da i ne pricamo. Tanki smo samo tako, celik nije opucao po golu al vala nismo ni mi kako treba. Po meni je ovo jako lose, nadat se da ce pitari kiksat na gostovanjima i nek nam je Bog na pomoci u evropi. Posjeta fina al ko zna kad ce ponovo bit ovako, raja razocarana kako igrom tako i ponovnim sranjima na tribini, nekoliko retardiranih balavaca ce otjerat po ko zna koji put nekoliko hiljada ljudi sa stadiona.
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"

MinjonKocka
Kontakt:

Post Postao/la MinjonKocka » 20 apr 2013, 22:43

Gora ekipa od Celika ovu sezonu nije gostovala na Grbavici. Ocekivala sam puno vise od ekipe koja se kao bori za Evropu. Nas sreca nije mazila, ali nadoknadit cemo mi ove bodove. Podrska Marijanu, desava se. Podrska svim igracima, trudili su se do zadnje sekunde. Onom moronu sto je Stanicu uzeo dres-malo su te prebili, trebali su te jos. Poruka klosarima sto su se pobili na jugu- ne docekali sljedecu utakmicu na Grbavici.
Manijače izdrži!

Zolotić Nermin

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 20 apr 2013, 22:44

treba se reci ko je kreten da ko god hoce moze da ga nadje i polomi
a jesul ga dovoljno polomili, nisu cim je stajao na nogama poslije

opet su upalili baklje i otkinuli 2000
ah da... i oni seljaci sto su se u prvom poluvremenu tukli... nadam se da necete krocit na grbavicu vise

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: ristagrad, TheTruth34 i 43 gosta.