FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

zamorano
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la zamorano » 20 apr 2013, 23:32

Buu je napisao/la:Do kada cemo mi glumiti barsu ?? Kad ce nasi igraci shvatiti da se ne znaju usetati u gol, da nisu oni sposobni za to ?
Veceras prvi nas sut je zavrsio u gol, znaci PRVI.
Antolovicu i Adilovicu nemam sta prigovoriti, momci su nas puno puta spasavali.
Celik kur.ac od ekipe, nisam ocekivao da ce igrati bunkera.

Jug odlicno popunjen, samo navijanje kur.cu nije valjalo. Ja na jugu cujem sjever kako laje i robijase kako zavijaju. I do kada cemo se mlatiti izmedju sebe ?

@gavrane cestitam vam
A šta ti ocekujes kada imas igraca manje osim bunkera :D Hoces mozda tika-taku :D Pa izbacite jednog igraca i idite u Prijedor,pa ces vidjet hocete li tika-takirati il bunkerat :D Bod nama bod vama,sta hocete vise...da ste sta bolji valjda bi i pobjedili sa igracem vise citavih 40 minuta ;)
::::SAMO ČELIK::::

Oxidenks
Kontakt:

Post Postao/la Oxidenks » 20 apr 2013, 23:35

zamorano je napisao/la:
Buu je napisao/la:Do kada cemo mi glumiti barsu ?? Kad ce nasi igraci shvatiti da se ne znaju usetati u gol, da nisu oni sposobni za to ?

Jug odlicno popunjen, samo navijanje kur.cu nije valjalo. Ja na jugu cujem sjever kako laje i robijase kako zavijaju. I do kada cemo se mlatiti izmedju sebe ?

@gavrane cestitam vam
A šta ti ocekujes kada imas igraca manje osim bunkera :D Hoces mozda tika-taku :D Pa izbacite jednog igraca i idite u Prijedor,pa ces vidjet hocete li tika-takirati il bunkerat :D Bod nama bod vama,sta hocete vise...da ste sta bolji valjda bi i pobjedili sa igracem vise citavih 40 minuta ;)
Pa mi igramo bez sest standardni igraca, skoro pa druga postova na terenu, a vi ne mozete opucati na gol.

johntravolta
Kontakt:

Post Postao/la johntravolta » 20 apr 2013, 23:35

bagrcavi je napisao/la:nema para sve se rastalilo, raspadamo seeeeeeee, Amare odlazi ! gdje su pare od Džeke

raspadamo se, jos smo vise jadni jer mislimo da sarajevo moze uzeti bod u sirokom, a kamoli pobijediti, pa se brinemo oko toga i zato smo ovoliko isfrustrirani ovom utakmicom veceras, da je to za ne povjerovati!!!

ja znam kritikovati igrace i igru, ali tako nam je, kako je, titula je na Grbavici opet!

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 20 apr 2013, 23:36

terabajt je napisao/la:zaboravio sam da pohvalim posjetu,odlicna posjeta ovako bi moralo biti svaku utakmicu.
ako slijedecu bude 2 hiljade u guzicu se trebamo udarati ;)
Željeznicar za život cijeli !

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 20 apr 2013, 23:37

zamorano je napisao/la:

@gavrane cestitam vam
Od prve minute bunkera igrate. Cilj vam je bio bod i uzeli ste ga.
NO PYRO NO PARTY

ganola1
Kontakt:

Post Postao/la ganola1 » 20 apr 2013, 23:38

likusa je napisao/la:
terabajt je napisao/la:zaboravio sam da pohvalim posjetu,odlicna posjeta ovako bi moralo biti svaku utakmicu.
ee ja ne mogu da vjerujem, prvi na tabeli a ne mozes ocekivat posjetu, pa Čelik nema trofej 15 godina, e tu se vidi ko zapravo voli klub uvijek....
Modra boja na bijelom platnu, sest ljiljana vezenih u zlatu to je zastava nasa Bosanska ...

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 20 apr 2013, 23:39

ganola1 je napisao/la:
likusa je napisao/la:
ee ja ne mogu da vjerujem, prvi na tabeli a ne mozes ocekivat posjetu, pa Čelik nema trofej 15 godina, e tu se vidi ko zapravo voli klub uvijek....
pa vidi se bas, protiv zvijezde vas bilo 300
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

bluemania
Kontakt:

Post Postao/la bluemania » 20 apr 2013, 23:39

likusa je napisao/la:
Upravo to htjedoh napisati.

Ne opravdavam male posjete, pogotovu sad kad se borimo za duplu krunu...ali i razumijem donekle.
Raja dođe da vidi demoliranje qrcevog Čelika koji centra ne prelazi citavu tekmu, koji je došao samo sa jednim ciljem - sacuvati svoj gol i pokupati uzeti bod....a vidi poklon golove od našeg golmana i promašene penale :oops: :oops: preloše je to.
Poslije takvih stvari i razumijem donekle minorne posjete.
Zadnja izmjena: bluemania, dana/u 20 apr 2013, 23:40, ukupno mijenjano 1 put.

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 20 apr 2013, 23:40

Nema razloga za brigu, slijedeću kupujemo u Prijedoru, nije nam ofirno jer nije kod kuće.

MinjonKocka
Kontakt:

Post Postao/la MinjonKocka » 20 apr 2013, 23:40

Zasto se raspravljate sa njima? Pustite ljude, slave bod protiv sampiona, to je jedino što su dobili ovu sezonu. Do sljedece se vidimo, vozdrica

Fino je bilo na polulvremenu kad je Adis dao mikrofon Kvesicu i Zoli da se obrate navijacima. Srce ko Grbavica!
Manijače izdrži!

Zolotić Nermin

Anonimac
Kontakt:

Post Postao/la Anonimac » 20 apr 2013, 23:41

Željezničar 1 - 1 Čelik | Golovi | 20.04.2013
[youtube][/youtube]
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 20 apr 2013, 23:42

I opet smo dobru posjetu uspjeli prokockat na terenu. Protiv Travnika igrom, a veceras rezultatom. Samo iza mene 2 lika su rekla necu vise nikad doc, gubljenje zivaca, tamo-vamo. Da se razumijemo, takvi nam i ne trabaju, al da je ljepse vidjet pun jug nego samo sektor C, vala jest. Nadam se da se necemo imat priliku hvatat za glavu zbog gubljenja bodova na Grbavici, ne bi nam smijelo prec u naviku. ;)
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

zamorano
Kontakt:

Post Postao/la zamorano » 20 apr 2013, 23:44

@gavrane cestitam vam[/quote]
A šta ti ocekujes kada imas igraca manje osim bunkera :D Hoces mozda tika-taku :D Pa izbacite jednog igraca i idite u Prijedor,pa ces vidjet hocete li tika-takirati il bunkerat :D Bod nama bod vama,sta hocete vise...da ste sta bolji valjda bi i pobjedili sa igracem vise citavih 40 minuta ;)[/quote]

Od prve minute bunkera igrate. Cilj vam je bio bod i uzeli ste ga.[/quote]
Pa znamo mi da vama fali 6 igraca to niko ne osporava...Pa @buu mi prije kada smo igrali za pobjedu vazda smo fasivali( i petarde smo primali) a danas od prve minute na bod,i uspjeli smo...necu vise da davim ;) odoh
::::SAMO ČELIK::::

MinjonKocka
Kontakt:

Post Postao/la MinjonKocka » 20 apr 2013, 23:45

Anonimac je napisao/la:Željezničar 1 - 1 Čelik | Golovi | 20.04.2013
[youtube][/youtube]
Tomicu puna podrska. Lijepo ga je vidjeti kako ljubi grb, bice to jako koristan igrac u buducnosti. Bravo!
Manijače izdrži!

Zolotić Nermin

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 20 apr 2013, 23:45

vala neka i ne dolaze. tim rezonom ni realu ne bi trebao niko doći na stadion jer su godinama iza jedinog pravog rivala u španiji. a liverpul bi se ugasio ovo zadnjih pet godina...

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 20 apr 2013, 23:46

Neka te s' rajom...

Izdurati do kraja nekako, uzeti titulu, a ako Bog da i kup, i onda na ljeto vidjeti šta i kako dalje.Valjda neće biti novih povreda :?
DRUG NEBI TI PUNCA

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 20 apr 2013, 23:47

zamorano je napisao/la:@gavrane cestitam vam
A šta ti ocekujes kada imas igraca manje osim bunkera :D Hoces mozda tika-taku :D Pa izbacite jednog igraca i idite u Prijedor,pa ces vidjet hocete li tika-takirati il bunkerat :D Bod nama bod vama,sta hocete vise...da ste sta bolji valjda bi i pobjedili sa igracem vise citavih 40 minuta ;)[/quote]

Od prve minute bunkera igrate. Cilj vam je bio bod i uzeli ste ga.[/quote]
Pa znamo mi da vama fali 6 igraca to niko ne osporava...Pa @buu mi prije kada smo igrali za pobjedu vazda smo fasivali( i petarde smo primali) a danas od prve minute na bod,i uspjeli smo...necu vise da davim ;) odoh[/quote]

zato i kazem da ste kura.c od ekipe. Jedino Siroki dodje da se nadigravamo i zato ih i postujemo toliko
NO PYRO NO PARTY

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 20 apr 2013, 23:47

lijepi sektor d protiv gradine, moje mjesto me ceka, nece biti debila koji ne znaju pjesme, koji psuju igraču, imao loptu il nemao, il napravio dobar potez ili ne, hvala bogu, nikad više nek ne dođu, nema sretnijeg od mene

ps. drago mi je sto su kosti polomili onom maloumniku sa dresom
Zadnja izmjena: fedeltafrotta, dana/u 20 apr 2013, 23:52, ukupno mijenjano 1 put.
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

Trequartista
Kontakt:

Post Postao/la Trequartista » 20 apr 2013, 23:49

Došao sam na forum i niko i ne razmišlja da spomene onaj Čelikov prvi gol. Vidite li vi ovo, to je sasvim normalna fudbalska greška, međutim kada Ara u Bijeljini zabije gol i lopta prođe pored golmana, to je po pitarskom automatizmu namještena i kupljenja utakmica.

Sad mi je drago na neki način što smo primili onakav gol čisto da vide da se samo glupiraju sa silnim teorijama zavjere.
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Dominacija je neminovnost!

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 20 apr 2013, 23:50

prodao antolović jer je zafalilo poslije kupovine u bijeljini 8-)

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.