New York Knicks
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: New York Knicks
Ti si dosadan sa svojim pesimizmom,ako ćemo iskreno i na silu se trudiš biti realan.NYK jesu favoriti i vjerovatno će proći,ali ti ne trebaš na svakoj temi pisati to kako ispadate.
Ista je situacija bila kad ti je United igrao s Realom ne znam gdje se nisi pohvalio kako će United ispast.
Ista je situacija bila kad ti je United igrao s Realom ne znam gdje se nisi pohvalio kako će United ispast.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Izvinjavam se što nisam arogantan da najavljujem metlu protiv Knicksa, a ni u tom navedenom slučaju nisam pogriješio, dakle ne znam zašto nekome smeta moja iskrenost i realnost, a arogantnost većine drugih forumaša ne smeta već se cijeniLBJ MVP je napisao/la:Ti si dosadan sa svojim pesimizmom,ako ćemo iskreno i na silu se trudiš biti realan.NYK jesu favoriti i vjerovatno će proći,ali ti ne trebaš na svakoj temi pisati to kako ispadate.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Vjerovatno što niko drugi ne misli da je serija rješena. Znači ne možeš me ni puškom natjerat da otpišem Celticse nakon ovog meča.
Odlicna pobjeda, bilo je vazno dobiti prvu tekmu, ostale ce biti lake.
Imali smo malo vise izgubljenih za nas standard ali smo to vratili sa ukradenim (posebno fenomenalni Kidd i Melo).
Sudjenje nije bilo najidealnije, imalo smo 6 prekrsaja vise, neki su bili smjesni, a nad Melom se mogao svirati jos 1-2 prekrsaja, no dobro manje-vise uobicajeno.
JR po meni odigrao ispodprosjecnu utakmicu, 1-7 za tri, a te trice su vecinom bile otvorene, ali na kraju je odigrao odlicno, mada po meni mora dosta bolje.
K-Mart fenomenalan sa 5 ofanzivnih skokova, odlican u odbrani, Shumpa su sjebale licne.
Melo, Kidd, FELT i K-Mart odlicni, ostali mogu bolje.
Toliko o tome da Knicksi ne igraju odbranu, a kako smo pojacali odbranu, trolovi su se manje-vise povukli u rupe.
@rio ma nije da mi smeta vec isforsirana ti je prica, i vec dosadna, ali ok imas pravo da svaki post pises jedno te isto.
Imali smo malo vise izgubljenih za nas standard ali smo to vratili sa ukradenim (posebno fenomenalni Kidd i Melo).
Sudjenje nije bilo najidealnije, imalo smo 6 prekrsaja vise, neki su bili smjesni, a nad Melom se mogao svirati jos 1-2 prekrsaja, no dobro manje-vise uobicajeno.
JR po meni odigrao ispodprosjecnu utakmicu, 1-7 za tri, a te trice su vecinom bile otvorene, ali na kraju je odigrao odlicno, mada po meni mora dosta bolje.
K-Mart fenomenalan sa 5 ofanzivnih skokova, odlican u odbrani, Shumpa su sjebale licne.
Melo, Kidd, FELT i K-Mart odlicni, ostali mogu bolje.
Toliko o tome da Knicksi ne igraju odbranu, a kako smo pojacali odbranu, trolovi su se manje-vise povukli u rupe.
@rio ma nije da mi smeta vec isforsirana ti je prica, i vec dosadna, ali ok imas pravo da svaki post pises jedno te isto.
Blue is the colour, football is the game
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
Velibor Dunjic 1985-2014
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ni ne trudim se da natjeram nekoga na to, samo sam napisao ono što mislim o svojim Keltima i njihovim šansama u ovoj seriji, a pratim ih više od većine drugih forumaša, pa tako i vas sa ovoga pdf-a i znam koliko Rondo znači za naš tim, a i druga dvojica koji su povrijeđeniDukeOfWellington je napisao/la:Vjerovatno što niko drugi ne misli da je serija rješena. Znači ne možeš me ni puškom natjerat da otpišem Celticse nakon ovog meča.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Paraglajder
- Kontakt:
Shvatam ja tvoju realnost al ne shvatam zašto na svakoj temi na pdfu moraš iznositi tu činjenicu da će Celticsi sigurno ispasti.Ja sam arogantan i predviđam metlu Lakersima,al ne pišem na svakoj temi kako oni nemaju šanse i tako.rio_Ferdy88 je napisao/la:Izvinjavam se što nisam arogantan da najavljujem metlu protiv Knicksa, a ni u tom navedenom slučaju nisam pogriješio, dakle ne znam zašto nekome smeta moja iskrenost i realnost, a arogantnost većine drugih forumaša ne smeta već se cijeniLBJ MVP je napisao/la:Ti si dosadan sa svojim pesimizmom,ako ćemo iskreno i na silu se trudiš biti realan.NYK jesu favoriti i vjerovatno će proći,ali ti ne trebaš na svakoj temi pisati to kako ispadate.
Ponašaš se kao kakva attention whore jer misliš da niko osim tebe nije realan na forumu.
Moja kritika se na ovo odnosi,a ja se slažem s tobom što se tiče šansi Kelta.svaki post pises jedno te isto.
Ako trolaš onda te treba banovat svakako
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Valjda imam pravo iznijeti svoje mišljenje na pdf-u Kelta koje simpatišem i Knicksa protiv kojih igramo, i čestitati im na odličnoj igri i prolazu daljeLBJ MVP je napisao/la:Shvatam ja tvoju realnost al ne shvatam zašto na svakoj temi na pdfu moraš iznositi tu činjenicu da će Celticsi sigurno ispasti.Ja sam arogantan i predviđam metlu Lakersima,al ne pišem na svakoj temi kako oni nemaju šanse i tako.
Ti ne pišeš o Lakersima zato što oni nisu tvoja momčad, i ne bi bilo baš fer da im ti kao mamuza ne daješ nikakve šanse, a ja govorim o svom timu kojeg poznajem malo bolje od većine drugih forumaša
Izvinjavam se još jednom ako sam koga uvrijedio ili ako se neko pronašao u mom postuLBJ MVP je napisao/la:Ponašaš se kao kakva attention whore jer misliš da niko osim tebe nije realan na forumu.
Izvinjavam se i Knicksima i njihovim fanovima na ovom off-u, ali kad me napadaju sa svih strana moram se branitiLBJ MVP je napisao/la:Ako trolaš onda te treba banovat svakako
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Ne znam samo kako moze biti cinjenica nesto sto se nije jos ni desilo.LBJ MVP je napisao/la:Shvatam ja tvoju realnost al ne shvatam zašto na svakoj temi na pdfu moraš iznositi tu činjenicu da će Celticsi sigurno ispasti.Ja sam arogantan i predviđam metlu Lakersima,al ne pišem na svakoj temi kako oni nemaju šanse i tako.rio_Ferdy88 je napisao/la:Izvinjavam se što nisam arogantan da najavljujem metlu protiv Knicksa, a ni u tom navedenom slučaju nisam pogriješio, dakle ne znam zašto nekome smeta moja iskrenost i realnost, a arogantnost većine drugih forumaša ne smeta već se cijeniLBJ MVP je napisao/la:Ti si dosadan sa svojim pesimizmom,ako ćemo iskreno i na silu se trudiš biti realan.NYK jesu favoriti i vjerovatno će proći,ali ti ne trebaš na svakoj temi pisati to kako ispadate.
Ponašaš se kao kakva attention whore jer misliš da niko osim tebe nije realan na forumu.Moja kritika se na ovo odnosi,a ja se slažem s tobom što se tiče šansi Kelta.svaki post pises jedno te isto.
Ako trolaš onda te treba banovat svakako
Postovanje treba zaraditi.
Usput, biraćemo 24. na draftu. Pick druge runde nemamo jer je otišao u sign & tradeu Chandlera.
Iskreno, ne razumijem se u koledž košaku, nit je pratim. Uglavnom, kažu da bi mogli nekoga od ovih momaka draftovati:
Nate Wolters
Tony Mitchell
Jeff Withey
Reggie Bullock
Russ Smith
Giannis Adetokunbo (International)
Iskreno, ne razumijem se u koledž košaku, nit je pratim. Uglavnom, kažu da bi mogli nekoga od ovih momaka draftovati:
Nate Wolters
Tony Mitchell
Jeff Withey
Reggie Bullock
Russ Smith
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- adriano_leite
- Kontakt:
Imate pick druge runde od Thundera iz trejda Brewera, samo ne znam da li je ova ili sljedeca sezona. Kako god, od ovih je Mitchell dobar, moze igrati 3 i 4, njega sam gledao, a ovaj Giannis je ludjak. Lik je visok 207 a moze igrati sve od keca do cetvorke. Istina je da je nejac, ali moze se to doraditi za NBA rezimom treninga. Igrac koji bi mogao vas interesovati je Noguiera, jer ste tanki na centru, a on bi se mogao razviti dobro zbog fizickih predispozicija. Prognoziraju mu da bude pick prve runde, neka sredina od 25-30.Carlo je napisao/la:Usput, biraćemo 24. na draftu. Pick druge runde nemamo jer je otišao u sign & tradeu Chandlera.
Nate Wolters
Tony Mitchell
Jeff Withey
Reggie Bullock
Russ Smith
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Dobili smo pick 2. runde za 2014.adriano_leite je napisao/la:Imate pick druge runde od Thundera iz trejda Brewera, samo ne znam da li je ova ili sljedeca sezona. Kako god, od ovih je Mitchell dobar, moze igrati 3 i 4, njega sam gledao, a ovaj Giannis je ludjak. Lik je visok 207 a moze igrati sve od keca do cetvorke. Istina je da je nejac, ali moze se to doraditi za NBA rezimom treninga. Igrac koji bi mogao vas interesovati je Noguiera, jer ste tanki na centru, a on bi se mogao razviti dobro zbog fizickih predispozicija. Prognoziraju mu da bude pick prve runde, neka sredina od 25-30.Carlo je napisao/la:Usput, biraćemo 24. na draftu. Pick druge runde nemamo jer je otišao u sign & tradeu Chandlera.
Nate Wolters
Tony Mitchell
Jeff Withey
Reggie Bullock
Russ Smith
Ko da gledam da ćemo draftovati tog Giannisa, uvijek smo draftovali neke internacionalce, a vjerovatno ćemo i sad.
Giannis je Grk kao i Papanikolau (za mene nikad prezaljen
) i Printezis cija smo prava trejdovali, samo sto je Giannis crnac.
Njega bih volio najvise, ako bi imali priliku da ga uzmemo.
Njega bih volio najvise, ako bi imali priliku da ga uzmemo.
Blue is the colour, football is the game
Velibor Dunjic 1985-2014
Velibor Dunjic 1985-2014
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Vodja navijaca sminkera

________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Joj kraljario_Ferdy88 je napisao/la:Vodja navijaca sminkera![]()
McEnroe kralj
[youtube][/youtube]
J-Kidd je jedan od najpametnijih umova u ligi, sigurno.
Usput, torrent za onoga ko nije gledao ili želi ponovo pogledati:
http://www72.zippyshare.com/v/53997001/file.html" onclick="window.open(this.href);return false;
2.43 gb
[youtube][/youtube]
J-Kidd je jedan od najpametnijih umova u ligi, sigurno.
Usput, torrent za onoga ko nije gledao ili želi ponovo pogledati:
http://www72.zippyshare.com/v/53997001/file.html" onclick="window.open(this.href);return false;
2.43 gb
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Carlo je napisao/la:Usput, biraćemo 24. na draftu. Pick druge runde nemamo jer je otišao u sign & tradeu Chandlera.
Nate Wolters
Tony Mitchell
Jeff Withey
Reggie Bullock
Russ Smith
Dobro si rekao da se ne razumijes
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
JR 6. igrač godine.
Svaka čast JRu, svaka čast Woodyju jer je ovo nagrada koju je faktički on osvojio obzirom da JR više ne izgleda divlji kao u prvoj sezoni.
Svaka čast JRu, svaka čast Woodyju jer je ovo nagrada koju je faktički on osvojio obzirom da JR više ne izgleda divlji kao u prvoj sezoni.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Cestitke,njega sam i odabrao kao svog 6. igraca godine na temi NBA awards.Carlo je napisao/la:JR 6. igrač godine.
Čovjek je procvjetao u drugom djelu sezone, ali na stranu sve to. Šta je reći za ovo:
Free agent je ovo ljeto. Trenutno zarađuje 2.8 miliona, a mi mu možemo ponuditi 5.2 jer imamo bird rights na njega samo do tih pet miliona.

Babo i sinovi
" onclick="window.open(this.href);return false;Ian Begley @IanBegley 11m
J.R. Smith on @SportsCenter says, "I would love to retire a Knick."
Free agent je ovo ljeto. Trenutno zarađuje 2.8 miliona, a mi mu možemo ponuditi 5.2 jer imamo bird rights na njega samo do tih pet miliona.

Babo i sinovi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.