NBA Playoffs
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
- Paraglajder
- Kontakt:
- Titova-Juga
- Kontakt:
Re: NBA Playoffs
Paraglajder je napisao/la:E yebi se Ružo...

- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- Titova-Juga
- Kontakt:
Ne može Jo nažalost... Pokušava silom, srcem, ali ne ide... Jedini koji se nešto trudi danas.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- Titova-Juga
- Kontakt:
Vrati se majstore

Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Dobra pobjeda za Denver. Kao što je rečeno, GS im je loš matchup i imaju problema sa njima, tako da je najvažnije da čuvaju prednost domaćeg terena, mislim da mogu jednu ukrasti u gosima i to bi bilo tih 4-1 il' 4-2, mada će sve biti guste.
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)
4 pobjede domacina, moglo bi se reci ocekivano ali netsi i clippersi su do istih dosli mnogo lakse nego sto je vecina nas mislila da ce se desiti 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
netsi su me iznenadili..ili su me bullsi razocarali
izdominirali su ih u svakom segmentu igre. nema se sta priznat. denver i GSW ce bit opaka serija sto je dokazala i prva utakmica makar mislim da GSW ne moze uzet nego 2 pobjede.
danas nam sliejde nova uzbuđenja i jedva cekam spurse i lakerse.

izdominirali su ih u svakom segmentu igre. nema se sta priznat. denver i GSW ce bit opaka serija sto je dokazala i prva utakmica makar mislim da GSW ne moze uzet nego 2 pobjede.
danas nam sliejde nova uzbuđenja i jedva cekam spurse i lakerse.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- adriano_leite
- Kontakt:
Clippersi - Memphis, mnogi govore kako je Memphis aman zaman ekipa, najbolja odbrana ovo ono, a da je ekipa Clippersa precijenjena i da nisu nista posebno i da ce se raspasti kad dodje PO. Prva tekma PO i duel podcijenjene i precijenjene ekipe i Clippersi ubise brasno u Medama. Marc Gasol, po nekima najbolji centar danasnjice, imao je ni manje ni vise nego dva skoka, dok mu je ekipa imala duplo manje skokova od Clippersa. Ako ovake nastave, Clippersi ce zacepiti mnoga usta
.

CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
meni su takodjer odmah forumske price o gasolu naumpale, najbolji centar, najbolji igrac odbrane 

- adriano_leite
- Kontakt:
Najbolji centar danasnjice, najbolji defanzivac danasnjice, najbolji defanzivac medju visokim igracima, imao je: 16 poena (4-12 sut, slobodna 8-11) 2 skokaLenBias je napisao/la:meni su takodjer odmah forumske price o gasolu naumpale, najbolji centar, najbolji igrac odbrane

CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
cijeli memphis imao skokova kao evans svaku drugu utakmicu 

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Profesor Miller

Javale

Javale

Zadnja izmjena: rio_Ferdy88, dana/u 21 apr 2013, 11:01, ukupno mijenjano 1 put.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- GunnerEmir
- Kontakt:
za prvi dan sve očekivano, pobjede domaćina...isto predviđam i za večeras
"If Ryan Giggs is worth 20 million, Dennis Bergkamp is worth 100 million." — Marco van Basten.
GUNNER 4EVER
GUNNER 4EVER
marc gasol , vodja ekipe , najbolji centar i sve to ubio kliperse sinoc...oh wait
hit you with so many rights you gonna beg for a left
Iznenađujuće loša igra Grizzliesa,ostali rezultati očekivani.Žao mi je Warriorsa trebali su uzeti 

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
CP3 objasnio...7 dvocifrenih kod Cllipersa.Mogu oni daleko ove sezone.
Bullsi kao i Celticsi...dobra odbrana ali smijesan napad ali s obzirom da su Netsi dosta slabiji od Knicksa mozda Chicago i moze nesto izvuci iz ove serije.
Sinoc sve uzeli domacini...morali bi gosti uzeti bar jednu pobjedu,mozda Atlanta
Bullsi kao i Celticsi...dobra odbrana ali smijesan napad ali s obzirom da su Netsi dosta slabiji od Knicksa mozda Chicago i moze nesto izvuci iz ove serije.
Sinoc sve uzeli domacini...morali bi gosti uzeti bar jednu pobjedu,mozda Atlanta

Netsi imaju više napadačkih opcija od Knicksa,Knicksi imaju boljeg trenera tako da to dođe na isto.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Otprilike ovakav napadadnan24 je napisao/la: Bullsi kao i Celticsi...dobra odbrana ali smijesan napad

Ili Jezerasiadnan24 je napisao/la:Sinoc sve uzeli domacini...morali bi gosti uzeti bar jednu pobjedu,mozda Atlanta

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ako Brada ne chokne Rocketsi možda i uzmu večeras.
Melo je taj koji pravi razliku.LBJ MVP je napisao/la:Netsi imaju više napadačkih opcija od Knicksa,Knicksi imaju boljeg trenera tako da to dođe na isto.
rio_Ferdy88 je napisao/la:Ili Jezerasi
Da je beKo tu ne bi bilo dileme...ovako tesko

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.