Pobjeda naša i isti broj bodova na tabeli, jeste da nema Slomića i sad Trumića zbog crvenih kartona, ali koga nema bez njega se može i mora, dakle u nedjelju 28 aprila svi putevi vode na Jošik i derbi kola Radnički - Vitez.....nkvitez je napisao/la:Derbi izmedu nas bi mnogo toga mogao odluciti,il se bodovno poravnavamo ,il opet stvaramo visak bodova s pobjedomsretno!
FK Radnički Lukavac
Re: FK Radnički Lukavac
sodagrad je napisao/la:Pobjeda naša i isti broj bodova na tabeli, jeste da nema Slomića i sad Trumića zbog crvenih kartona, ali koga nema bez njega se može i mora, dakle u nedjelju 28 aprila svi putevi vode na Jošik i derbi kola Radnički - Vitez.....nkvitez je napisao/la:Derbi izmedu nas bi mnogo toga mogao odluciti,il se bodovno poravnavamo ,il opet stvaramo visak bodova s pobjedomsretno!
polako nemoj se zalijetati s pobjedom,utakmica nije ni pocela
Ma niko se nije naigrao ove druge polusezone u Lukavcu svi su kući ispraćeni sa 3 ili 4 razlike, tako da ni vi nemate šta tražiti u Lukavcu da vam se vraća ne znam ko....
jel to onaj jurcevic sto je sebi dao dva autogola nekad protiv buducnosti u zadnjem kolu i buducnost ode u PL a mi ostadosmonkvitez je napisao/la:sodagrad je napisao/la:Pobjeda naša i isti broj bodova na tabeli, jeste da nema Slomića i sad Trumića zbog crvenih kartona, ali koga nema bez njega se može i mora, dakle u nedjelju 28 aprila svi putevi vode na Jošik i derbi kola Radnički - Vitez.....nkvitez je napisao/la:Derbi izmedu nas bi mnogo toga mogao odluciti,il se bodovno poravnavamo ,il opet stvaramo visak bodova s pobjedomsretno!
polako nemoj se zalijetati s pobjedom,utakmica nije ni pocela(vracaju nam se Jurić,Jurčević,Pranjković,Vidović svi bitni igraci prve postave) tako da ce biti tesko vama
nije,nevjerujem da je on
ajde dobro kako vi kazete,sudit ce je vjerovatno premijerligaski sudija pa nek bolji dobije bez poguranca za nekog od nas(radnicki ili vitez). i da se opravda derbi kola 
mislim da ipak jeste...nikola jurcevic...poslije otiso u celik...nkvitez je napisao/la:nije,nevjerujem da je onajde dobro kako vi kazete,sudit ce je vjerovatno premijerligaski sudija pa nek bolji dobije bez poguranca za nekog od nas(radnicki ili vitez). i da se opravda derbi kola
Zadnja izmjena: nesh, dana/u 21 apr 2013, 10:43, ukupno mijenjano 1 put.
Ovaj je Mladen Jurčevićnesh je napisao/la:mislim da ipak jeste...nikola jurcevic...poslije otiso u celik...nkvitez je napisao/la:nije,nevjerujem da je onajde dobro kako vi kazete,sudit ce je vjerovatno premijerligaski sudija pa nek bolji dobije bez poguranca za nekog od nas(radnicki ili vitez). i da se opravda derbi kola
eheee taj, bas taj......mislim da i sad koristi banovicki ugalj od ta dva autogola.....zelim mu lijep boravak kad dodje ovde....nkvitez je napisao/la:Ovaj je Mladen Jurčevićnesh je napisao/la:mislim da ipak jeste...nikola jurcevic...poslije otiso u celik...nkvitez je napisao/la:nije,nevjerujem da je onajde dobro kako vi kazete,sudit ce je vjerovatno premijerligaski sudija pa nek bolji dobije bez poguranca za nekog od nas(radnicki ili vitez). i da se opravda derbi kola
nastupao za(Varteks,Šibenik,Čelik,Široki Brijeg i sad kod nas,msm dijete viteza)
Jbg sad, jel Nikola ili Mladen! Koji broj nosi, da znamo kome treba zviždat 
hehehehehe nebitno koji je po imenu...uglavnom to je TAJ....imace bas specijalan docek...studeni je napisao/la:Jbg sad, jel Nikola ili Mladen! Koji broj nosi, da znamo kome treba zviždat
Ajde ionako mu nista ne mozete
a lud je i on svakako haha ,bit ce zanimljivo 
heheheheheh e sto je bio lud bio je....nkvitez je napisao/la:Ajde ionako mu nista ne mozetea lud je i on svakako haha ,bit ce zanimljivo
To je moj lični stav i zapažanje, s tim da ne mislim da se malo ulaže jer se neće nego jer se nema. Barem u većini slučajeva, a svi koji su slijepi pred tom činjenicom lažu sami sebe. Svaka čast za "one" njih da nema i nekolicine ljudi iz UO ne bi bili ni upola ovoga.sjena je napisao/la:Volio bih da nam malo pojasnis ove dvije tvrdnje da se malo ulaze na ulazak u PL i o ovom pomaganju na dosta nivoa??Jeli mislis na vas sa Lukavac x da malo ulazete na ideju o ulasku u PL ili na nekog drugog.Koji to MI?Ako mislis na nekog konkretno bilo bi fer da ga imenujes.Nemoj govoriti to MI jer tu spadaju svi koji prate Radnicki a neki puno daju.Kad kazes MI onda sve zajedno stavis u isti kos.
Slijedi najteža utakmica sezone, nadam se će barem danas ovaj nesretni Branitelj makar bod sačuvati jer ako nastave da se daju za neke premije preostat će im borba za opstanak sa ekipama koje su naglo proradile.
Idemo dalje igrati nema predaje, ništa riješeno nije, dobiti Vitez sad, i onda još uzbudljivijom učiniti završnicu Prve lige što se tiče borbe za prvaka, pustite se te priče ima, nema para, šta želimo, a šta ne, ostali klubovi su takođe u teškoj situaciji, nigdje nije sjajno, ako su ovi uz UO Radnički rekli ako nam se ukaže prilika za prvo mjesto nećemo je propustiti, sad smo tu i imamo šansu, a zaslužujemo da igramo Premier ligu jer za naše fudbalske prilike nebitno koja liga imati niz od 14 uzastopnih utakmica bez poraza je nešto nevjerovatno, još dvije bez poraza i stignut je Velež (Zoom) oni su 17 - tu utakmicu izgubili tek, pa iskreno nadam se da ćemo mi sad, kao i oni tada 2006 godine put Premier lige......
sjena je napisao/la:Kada se uzme u obzir da je Kakanj uvijek bio nezgodan kao domacin ekipi Radnickog i kada se uzme u obzir da ima je predsjednik slobode obecao 5000 KM za pobjedu protiv nas ovaj bod je maksimalno sto smo mogli izvuci.Sudjenje je bilo na nivou a crveni karton sasvim zasluzen.Cestitke ekipi i treneru kao i odlicnim SIOUX-ima.

Pobjeda je bolja od orgazma!
Sta reci ?Gorki je napisao/la:sjena je napisao/la:Kada se uzme u obzir da je Kakanj uvijek bio nezgodan kao domacin ekipi Radnickog i kada se uzme u obzir da ima je predsjednik slobode obecao 5000 KM za pobjedu protiv nas ovaj bod je maksimalno sto smo mogli izvuci.Sudjenje je bilo na nivou a crveni karton sasvim zasluzen.Cestitke ekipi i treneru kao i odlicnim SIOUX-ima.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
fukara87 je napisao/la:
Sta reci ?![]()
![]()
Možemo samo konstatovati da smo puni ko brod
Pobjeda je bolja od orgazma!
Sto bi Beogradski Sindikat reko "Nas zivotni moto je ima se moze se"Gorki je napisao/la:fukara87 je napisao/la:
Sta reci ?![]()
![]()
Možemo samo konstatovati da smo puni ko brod
nego jel istina da su danas kadeti izgubili 13-0 od Slobode u Tuzli

SRCE I NEBO ISTE SU BOJE...
nadam se da nijebenzz je napisao/la:nego jel istina da su danas kadeti izgubili 13-0 od Slobode u Tuzli![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.