@AgresivnoDjubre
RESPECT drug, sam si nas pobijedio
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
suhakrpa je napisao/la:Joj koja sprdacina. Deremo sve redom u zadnje vrijeme i danas zicer 3 vs 1 u gostima i zijanimo 1-0. Sugava Barcelona ne moze Levanteu dat' 3 komada![]()
@AgresivnoDjubre
RESPECT drug, sam si nas pobijedio
legenda reala je napisao/la:Green Dragons-Crazy Legs 3:0(legenda reala X2,samir_tm87)
Derbi začelja pripao zmajevima, glavni konkurenti za opstanak su kiksali imamo i dalje kakve takve šanse za opstanak u društvu najboljih.Sigurna zona nam je na četiri boda, tu se nalazi Ljuta Krajina, a već za vikend im idemo u goste, nadamo se punom plijenu sa teškog gostovanja u Cazinu
šestidonCorleone1892 je napisao/la:Pa po koji put remiziramo

Mogla bi i 4 boda do kraja biti dovoljna za titule.LBJ MVP je napisao/la:Mislim da smo sigurni za cvajte samo još i da titulu uzmemo
Zato sljedeću pobijediti !!anonimni je napisao/la:šestidonCorleone1892 je napisao/la:Pa po koji put remiziramo40% utakmica remiji, valja biti toliki peh
još sreća pa nas ti izvuče, ko zna šta bismo onda govorili
![]()
BIHfan je napisao/la:U odlicnoj smo serijii, skoro titulu nisam ni zamisljao da mozemo osvojiti a sad je sve moguce.![]()
Normalno kad se vas dvojica ped... pravite pametni i tipujete prije mene.LBJ MVP je napisao/la:Prekinuše nam nizI to ovi Greivisovi prijatelji
![]()
Prije najlošijeg igrača u ekipi. Ne vidim problem.Greivis je napisao/la:Normalno kad se vas dvojica ped... pravite pametni i tipujete prije mene.LBJ MVP je napisao/la:Prekinuše nam nizI to ovi Greivisovi prijatelji
![]()
Pogledaj malo moju statistiku prije odlaska iz Grizzliesa i sve ce ti biti jasno. Uostalom nakon mog odlaska Grizzliesi ispadaju iz prve lige sve do trece. Jesi za to ti zasluzan?Donnie Darko je napisao/la:Jesam li i prosle sezone 15 golova dao zahvaljujuci tebi? Il je mozda prosle sezone sudbina bila zasluzna?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.