NBA Playoffs

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

LBJ MVP
Kontakt:

Re: NBA Playoffs

Post Postao/la LBJ MVP » 21 apr 2013, 13:36

adnan24 je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:Netsi imaju više napadačkih opcija od Knicksa,Knicksi imaju boljeg trenera tako da to dođe na isto.
Melo je taj koji pravi razliku.
Deron na nivou nije lošiji lider od Mela,rekao bih da je bolji,ali strah me njegove povrede i koliko može.Brook,JJ i Gerald su u svakom slučaju bolja podrška nego ovo što Melo ima.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 21 apr 2013, 13:39

*** PLEASE NOTE *** There was an error processing payment using the payment option you supplied. If paying by PayPal, please try again at a later time. If paying by credit card, please check that the billing address you entered matches the address on your credit card account or use a different credit card and try again. If you need further help with your purchase, please contact customer support.

Additional Information: General decline of the card. No other information provided by the issuing bank.

I prosli put mi je ovo izbacivalo , nekome izgleda ni kartica ne pomaze :(
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"

Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 21 apr 2013, 13:42

[quote="elninho_resTO"

I prosli put mi je ovo izbacivalo , nekome izgleda ni kartica ne pomaze :([/quote]
I meni je isto ovako izbacilo, tako da ce biti streamova, ne brini :mrgreen:
Zadnja izmjena: rio_Ferdy88, dana/u 21 apr 2013, 14:12, ukupno mijenjano 1 put.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 21 apr 2013, 13:46

LBJ MVP je napisao/la: Deron na nivou nije lošiji lider od Mela,rekao bih da je bolji,ali strah me njegove povrede i koliko može.Brook,JJ i Gerald su u svakom slučaju bolja podrška nego ovo što Melo ima.
To je tacno...Melo ne cini svoje saigrace boljima kao sto to rade Deron i neki drugi igraci ali on s druge strane olaksava posao saigracima...koliko su jucer Felton,Smith i ostali dobili otvorenih suteva samo iz razloga sto je on bio na parketu :!: :?:

A s druge strane svi znamo kakav je scorer...u 4/4 je prelomio utakmicu i donio Knicksima 1-0,nebitno na koji nacin to radi.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 21 apr 2013, 14:49

LBJ MVP je napisao/la:
adnan24 je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:Netsi imaju više napadačkih opcija od Knicksa,Knicksi imaju boljeg trenera tako da to dođe na isto.
Melo je taj koji pravi razliku.
Deron na nivou nije lošiji lider od Mela,rekao bih da je bolji,ali strah me njegove povrede i koliko može.Brook,JJ i Gerald su u svakom slučaju bolja podrška nego ovo što Melo ima.
JR > Johnson
Gerald je smiješan u ofanzivi.

Imamo bolju klupu, pogotovo kad se Amar'e vrati. Lopez se nikad nije pretjerano naigrao protiv Chandlera.

Čuj Melo ne čini svoje saigrače boljim :D Čovjeka kada usvajaju non-stop dobijamo otvorene trice, pa zbog toga i dajemo 10 trica po utakmici izuzev u sinoćnjoj utakmici kada je forsirao, a mogu reći da nije bio udvajan.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

work
Kontakt:

Post Postao/la work » 21 apr 2013, 15:13

Neki jedva dočekali da popljuvaju Memphis. Memphis je dobra ekipa, Gasol je odličan igrač, samo je problem što su im clippersi loš matchup, a košarka je igra matchapa.
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 21 apr 2013, 15:55

ako se neko od vas kladi uplatite novac na buckse veceras, riley je upravo napisao na twitteru kako se u heata pokvario prekidac a ostao je na iskljucenom pa veceras gubimo nazalost :mrgreen:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 21 apr 2013, 16:16

LenBias je napisao/la:ako se neko od vas kladi uplatite novac na buckse veceras, riley je upravo napisao na twitteru kako se u heata pokvario prekidac a ostao je na iskljucenom pa veceras gubimo nazalost :mrgreen:
Ja sam igrao dvicu na Lakerse, dvicu na Buckse, keca na Indianu, uplata markica, dobitak 69, ako prodje dobro je, ako ne, **** ga :lol: . Kontam da Heat moze biti prvu tekmu opusten, pa da kasnije zajogune da razbiju Buckse, a da bi Lakersi mogli biti nabrijani protiv Spursa i da prirede iznenadjenje. Iznenadjenja neka moraju biti u PO, pa da **** rak raka :lol: .
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 21 apr 2013, 16:23

Prije 11 godina Andre Miller igrao je protiv Della Curryja, a sinoć i protiv njegovog sina, Stephena Curryja
:lol:
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"

Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 21 apr 2013, 16:51

adriano_leite je napisao/la:
LenBias je napisao/la:ako se neko od vas kladi uplatite novac na buckse veceras, riley je upravo napisao na twitteru kako se u heata pokvario prekidac a ostao je na iskljucenom pa veceras gubimo nazalost :mrgreen:
Ja sam igrao dvicu na Lakerse, dvicu na Buckse, keca na Indianu, uplata markica, dobitak 69, ako prodje dobro je, ako ne, **** ga :lol: . Kontam da Heat moze biti prvu tekmu opusten, pa da kasnije zajogune da razbiju Buckse, a da bi Lakersi mogli biti nabrijani protiv Spursa i da prirede iznenadjenje. Iznenadjenja neka moraju biti u PO, pa da **** rak raka :lol: .
ja sam planirao kontre na hendikepima igrati, sumnjam da ce spursi i heat dobiti vise od 8,5 i 13,5 :D

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 21 apr 2013, 18:13

LBJ MVP je napisao/la:Iznenađujuće loša igra Grizzliesa,ostali rezultati očekivani.Žao mi je Warriorsa trebali su uzeti :twisted:
Ma nije iznenadjenje losa igra Grizzliesa. Nema potrebe ni pratiti ovu seriju, pobjednik se vec zna. Bice ovo metla. Samo sam realan. :cry:

:mrgreen:
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 21 apr 2013, 18:19

Ide ovo u sedam utakmica.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 21 apr 2013, 18:25

Greivis je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:Iznenađujuće loša igra Grizzliesa,ostali rezultati očekivani.Žao mi je Warriorsa trebali su uzeti :twisted:
Samo sam realan. :cry:
Drago mi je da nisam jedini takav na ovom pdf-u :mrgreen:
Zadnja izmjena: rio_Ferdy88, dana/u 21 apr 2013, 19:20, ukupno mijenjano 1 put.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 21 apr 2013, 19:07

Dajte kakve HD streamove, sopcast, acestream, bilo šta :D
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 21 apr 2013, 19:22

Carlo je napisao/la:Dajte kakve HD streamove, sopcast, acestream, bilo šta :D
indiana - atlanta -> http://popstreams.eu/nba.html" onclick="window.open(this.href);return false;
ser del barça es el millor que hi ha !

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 21 apr 2013, 19:25

David Lee zavrsio sezonu nakon sto je sinoc povrijedio tj pokidao misic na kuku...Nazalost,time je i ta serija gotova. :|

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 21 apr 2013, 19:32

george hill ne fula :mrgreen:

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 21 apr 2013, 19:44

losa utakmica...ni jedni ni drugi ne igraju neku zavidnu kosarku...ali pacersi ovo uzimaju lako.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 21 apr 2013, 19:57

hibbert, centar koji za 13 minuta igre ima 0 skokova :lol:

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 21 apr 2013, 19:59

LenBias je napisao/la:hibbert, centar koji za 13 minuta igre ima 0 skokova :lol:
Glumi Noaha, samo sto je ovaj to uspio sa 30+ minuta cini mi se.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.