Deron na nivou nije lošiji lider od Mela,rekao bih da je bolji,ali strah me njegove povrede i koliko može.Brook,JJ i Gerald su u svakom slučaju bolja podrška nego ovo što Melo ima.adnan24 je napisao/la:Melo je taj koji pravi razliku.LBJ MVP je napisao/la:Netsi imaju više napadačkih opcija od Knicksa,Knicksi imaju boljeg trenera tako da to dođe na isto.
NBA Playoffs
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: NBA Playoffs
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- elninho_resTO
- Kontakt:
*** PLEASE NOTE *** There was an error processing payment using the payment option you supplied. If paying by PayPal, please try again at a later time. If paying by credit card, please check that the billing address you entered matches the address on your credit card account or use a different credit card and try again. If you need further help with your purchase, please contact customer support.
Additional Information: General decline of the card. No other information provided by the issuing bank.
I prosli put mi je ovo izbacivalo , nekome izgleda ni kartica ne pomaze
Additional Information: General decline of the card. No other information provided by the issuing bank.

"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
[quote="elninho_resTO"
[/quote]
I meni je isto ovako izbacilo, tako da ce biti streamova, ne brini

I meni je isto ovako izbacilo, tako da ce biti streamova, ne brini

Zadnja izmjena: rio_Ferdy88, dana/u 21 apr 2013, 14:12, ukupno mijenjano 1 put.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
To je tacno...Melo ne cini svoje saigrace boljima kao sto to rade Deron i neki drugi igraci ali on s druge strane olaksava posao saigracima...koliko su jucer Felton,Smith i ostali dobili otvorenih suteva samo iz razloga sto je on bio na parketuLBJ MVP je napisao/la: Deron na nivou nije lošiji lider od Mela,rekao bih da je bolji,ali strah me njegove povrede i koliko može.Brook,JJ i Gerald su u svakom slučaju bolja podrška nego ovo što Melo ima.

A s druge strane svi znamo kakav je scorer...u 4/4 je prelomio utakmicu i donio Knicksima 1-0,nebitno na koji nacin to radi.
JR > JohnsonLBJ MVP je napisao/la:Deron na nivou nije lošiji lider od Mela,rekao bih da je bolji,ali strah me njegove povrede i koliko može.Brook,JJ i Gerald su u svakom slučaju bolja podrška nego ovo što Melo ima.adnan24 je napisao/la:Melo je taj koji pravi razliku.LBJ MVP je napisao/la:Netsi imaju više napadačkih opcija od Knicksa,Knicksi imaju boljeg trenera tako da to dođe na isto.
Gerald je smiješan u ofanzivi.
Imamo bolju klupu, pogotovo kad se Amar'e vrati. Lopez se nikad nije pretjerano naigrao protiv Chandlera.
Čuj Melo ne čini svoje saigrače boljim

Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Neki jedva dočekali da popljuvaju Memphis. Memphis je dobra ekipa, Gasol je odličan igrač, samo je problem što su im clippersi loš matchup, a košarka je igra matchapa.
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)
ako se neko od vas kladi uplatite novac na buckse veceras, riley je upravo napisao na twitteru kako se u heata pokvario prekidac a ostao je na iskljucenom pa veceras gubimo nazalost 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- adriano_leite
- Kontakt:
Ja sam igrao dvicu na Lakerse, dvicu na Buckse, keca na Indianu, uplata markica, dobitak 69, ako prodje dobro je, ako ne, **** gaLenBias je napisao/la:ako se neko od vas kladi uplatite novac na buckse veceras, riley je upravo napisao na twitteru kako se u heata pokvario prekidac a ostao je na iskljucenom pa veceras gubimo nazalost

CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
- elninho_resTO
- Kontakt:
Prije 11 godina Andre Miller igrao je protiv Della Curryja, a sinoć i protiv njegovog sina, Stephena Curryja

"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
"BEEN THERE WON THAT"
ja sam planirao kontre na hendikepima igrati, sumnjam da ce spursi i heat dobiti vise od 8,5 i 13,5adriano_leite je napisao/la:Ja sam igrao dvicu na Lakerse, dvicu na Buckse, keca na Indianu, uplata markica, dobitak 69, ako prodje dobro je, ako ne, **** gaLenBias je napisao/la:ako se neko od vas kladi uplatite novac na buckse veceras, riley je upravo napisao na twitteru kako se u heata pokvario prekidac a ostao je na iskljucenom pa veceras gubimo nazalost. Kontam da Heat moze biti prvu tekmu opusten, pa da kasnije zajogune da razbiju Buckse, a da bi Lakersi mogli biti nabrijani protiv Spursa i da prirede iznenadjenje. Iznenadjenja neka moraju biti u PO, pa da **** rak raka
.

Ma nije iznenadjenje losa igra Grizzliesa. Nema potrebe ni pratiti ovu seriju, pobjednik se vec zna. Bice ovo metla. Samo sam realan.LBJ MVP je napisao/la:Iznenađujuće loša igra Grizzliesa,ostali rezultati očekivani.Žao mi je Warriorsa trebali su uzeti

ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ide ovo u sedam utakmica.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Drago mi je da nisam jedini takav na ovom pdf-uGreivis je napisao/la:Samo sam realan.LBJ MVP je napisao/la:Iznenađujuće loša igra Grizzliesa,ostali rezultati očekivani.Žao mi je Warriorsa trebali su uzeti![]()

Zadnja izmjena: rio_Ferdy88, dana/u 21 apr 2013, 19:20, ukupno mijenjano 1 put.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Dajte kakve HD streamove, sopcast, acestream, bilo šta 

Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
indiana - atlanta -> http://popstreams.eu/nba.html" onclick="window.open(this.href);return false;Carlo je napisao/la:Dajte kakve HD streamove, sopcast, acestream, bilo šta
ser del barça es el millor que hi ha !
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
David Lee zavrsio sezonu nakon sto je sinoc povrijedio tj pokidao misic na kuku...Nazalost,time je i ta serija gotova. 

losa utakmica...ni jedni ni drugi ne igraju neku zavidnu kosarku...ali pacersi ovo uzimaju lako.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
hibbert, centar koji za 13 minuta igre ima 0 skokova 

- Donnie Darko
- Kontakt:
Glumi Noaha, samo sto je ovaj to uspio sa 30+ minuta cini mi se.LenBias je napisao/la:hibbert, centar koji za 13 minuta igre ima 0 skokova
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.