ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- Sportfanatik
- Kontakt:
Re: ATP Tour
Evo počinje finale
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
Jest mi zao Novaka...ubi ga ova povreda,jedva hoda po terenu.
- alan_kardec
- Kontakt:
adnan24 je napisao/la:Jest mi zao Novaka...ubi ga ova povreda,jedva hoda po terenu.
hehe nije mi krivo.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Kralj sljake pometen sa iste.
Blue is the colour, football is the game
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
da se zna ko je gazda
alan_kardec je napisao/la:hehe nije mi krivo.adnan24 je napisao/la:Jest mi zao Novaka...ubi ga ova povreda,jedva hoda po terenu.
Znao sam da ce Nole biti na 100%...nije me uopste iznenadio-takticar je strasan
Zasluzeno Novak pobjedio...odlican prvi set,u drugom ni on ni Rafa nisu briljirali.
Nadal dosta los,nesto slicno kao protiv Dimitrova...dosta gresaka,los servis ali vjerujem da ce biti to ok do RG-a.
Ništa lično tebi, ali što nisi nešto slično napisao poslije IW-a koji Rafa osvoji, pritom se redovno žaleći na bolove u koljenu ?!adnan24 je napisao/la:Jest mi zao Novaka...ubi ga ova povreda,jedva hoda po terenu.
Odličan meč, šteta što nije otišao u treći set. Čestitke Novaku, vrhunska partija.
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
[youtube][/youtube]
Rafa los totalno,Forhend nije radio,pokusavao iznudit greske novaka forsirajuci Backhand.Servis totalno los,pa bolje serviraju teniserke on njega
,sve u svemu Novak ga pobijedio sa 80% snage.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
U sustini nisam uopste kritikovao Novaka...samo danima citam o toj povredi i svi me uvjeravaju da Novak nece biti na 100% a bio sam uvjeren u suprotno, sto se na kraju i pokazalo.formance je napisao/la: Ništa lično tebi, ali što nisi nešto slično napisao poslije IW-a koji Rafa osvoji, pritom se redovno žaleći na bolove u koljenu ?!![]()
S druge strane Nadal je pauzirao godinu dana i jasno je da je to moralo uticati na njegove igre bez obzira sta on ili neko drugi pricao...Novak nije propustio niti jedan mec zbog ove povrede.
- alan_kardec
- Kontakt:
adnan24 je napisao/la: U sustini nisam uopste kritikovao Novaka...samo danima citam o toj povredi i svi me uvjeravaju da Novak nece biti na 100% a bio sam uvjeren u suprotno, sto se na kraju i pokazalo.
pa još juče si sam pričao da ni Novak ni Rafa nisu 100% fizički spremni.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
šta sam ja vama rekao?
stvarno sam uvijek u pravu
@magica, atraktivnost sporta u koje se stalno dešava nešto zanimljivo je neuporediva sa sportom u kojem se sve desi u prvih 30 sekundi, a onda 2 sata trla baba lan... inače mogu pogledati trku, samo ne više kao što sam pratio ko klinac...
@magica, atraktivnost sporta u koje se stalno dešava nešto zanimljivo je neuporediva sa sportom u kojem se sve desi u prvih 30 sekundi, a onda 2 sata trla baba lan... inače mogu pogledati trku, samo ne više kao što sam pratio ko klinac...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Ne pratis sport, ako mislis da se sve odvija u prvom krugu. Danas si imao i dokaz za to.DANTES je napisao/la:šta sam ja vama rekao?
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Lijep poklon od strane kladionica. To je sve što ću reći. 
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Na IW-u nije prošla nijedna jedina konferencija da Nadal nije spomenuo koljeno i bolove koje osjeća, a pritom igrao gotovo savršeno.adnan24 je napisao/la:U sustini nisam uopste kritikovao Novaka...samo danima citam o toj povredi i svi me uvjeravaju da Novak nece biti na 100% a bio sam uvjeren u suprotno, sto se na kraju i pokazalo.S druge strane Nadal je pauzirao godinu dana i jasno je da je to moralo uticati na njegove igre bez obzira sta on ili neko drugi pricao...Novak nije propustio niti jedan mec zbog ove povrede.
Novak je ušao u ritam od meča sa Monacom i podizao je samopouzdanje i igru kako se turnir bližio kraju. Nadalu se dešavalo upravo suprotno, Dimitrov je pokazao mnoge slabosti u njegovoj igri, kao i činjenicu da Španac fizički i mentalno još nije nivou na kojem bi trebao da bude. Imajući to u vidu, jasno je bilo da je Novak favorit, da mu je ovo jako dobra šansa da se po prvi put okiti titulom sa ovog turnira, te da će zapeti kao sivonja da to ostvari. Zato sam mu davao za nijansu veče šanse prije meča.
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
Djokovic je bio samo pristojno dobar, a na momente izuzetan. Nadal je taj koji je uveo sebe u poraz.adnan24 je napisao/la: Znao sam da ce Nole biti na 100%...nije me uopste iznenadio-takticar je strasan![]()
Zasluzeno Novak pobjedio...odlican prvi set,u drugom ni on ni Rafa nisu briljirali.
Nadal dosta los,nesto slicno kao protiv Dimitrova...dosta gresaka,los servis ali vjerujem da ce biti to ok do RG-a.
Statistika kaze: Nadal je bio na -17 W/UE razlici, a Djokovic na +3.
Ali, moguce je da je Nadalova dominacija na sljaci privedena kraju, jer je ocigledan mismatch koji Djokovic ima sa njim, a i cojones su mu otisla, a Nadal je ocigledno igrac samopouzdanja. Kad toga nema, onda moze dosta da gresi, a buduci da je poprilicno napadacki limitiran - nema nacina da okrene Djokovica, sem ako se ovaj ne-samo-ubije pravljenjem UE.
Zadnja izmjena: MaGiCa, dana/u 21 apr 2013, 17:20, ukupno mijenjano 1 put.
pratio sam... ako je danas bilo uzbudljivo to je izuzetak koji potvrđuje pravilo... stvarno je glupo porediti koji je sport zanimljiviji za gledanje...MaGiCa je napisao/la:Ne pratis sport, ako mislis da se sve odvija u prvom krugu. Danas si imao i dokaz za to.DANTES je napisao/la:šta sam ja vama rekao?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Slazem se. Postoje sportovi za koje ti treba ball (tennis, basketball, volleyball...) i oni za koje ti trebaju balls.DANTES je napisao/la: pratio sam... ako je danas bilo uzbudljivo to je izuzetak koji potvrđuje pravilo... stvarno je glupo porediti koji je sport zanimljiviji za gledanje...
tačno... to su npr ski skokovi, GP moto, skijanje itd.... zadnjih 20 godina F1 postaje bezbjedniji od avioprevoznikaMaGiCa je napisao/la:Slazem se. Postoje sportovi za koje ti treba ball (tennis, basketball, volleyball...) i oni za koje ti trebaju balls.DANTES je napisao/la: pratio sam... ako je danas bilo uzbudljivo to je izuzetak koji potvrđuje pravilo... stvarno je glupo porediti koji je sport zanimljiviji za gledanje...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.