ubija si me sa brisanjen komentara hahafukara87 je napisao/la:...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
ubija si me sa brisanjen komentara hahafukara87 je napisao/la:...
1,20 ili 1,25 sto je trebalo biti veoma dobro kada se vidi ko im je protivnikGoalgetter je napisao/la:Too Napoli
Za ove sto su igrali Romu, ne kontam sto, kvota 1.10, pa samo mozes izgubiti ...
Aha, ja sam na Bwinu imao kvotu 1.10, pa ih nisam htio igrati, al eto, mozda bi i ja nasjeo na to da je bila 1.20. Od PescareLenBias je napisao/la:1,20 ili 1,25 sto je trebalo biti veoma dobro kada se vidi ko im je protivnikGoalgetter je napisao/la:Too Napoli
Za ove sto su igrali Romu, ne kontam sto, kvota 1.10, pa samo mozes izgubiti ...
Jesam ja.fsdghdsfs je napisao/la:Je l' igr'o iko ovog Nurnberga ?
Hajd' dobro je da nisam jedini . Nesto su mi suhveli .AgresivnoDjubre je napisao/la:Jesam ja.fsdghdsfs je napisao/la:Je l' igr'o iko ovog Nurnberga ?
akoBogdaAgresivnoDjubre je napisao/la:2:1 dobijaju.
legendo, white je prošao lagano.. Onakva kvota je za singl dušu dala. Murphy vodi trenutno, večeras bi trebao privest to kraju.. A meni također dragi Lisowski u velikim problemima.. Mada, ništa nije izgubljeno, treba se strpit i nadat preokretu..jbmilan je napisao/la: Gdje je @bevanda, jel dobijaju ovi brate??Meni najdrazi, Lisowski, gubi
Ev vidim i ja, stvarno mi zao kvote ako Lisowski zajebebevanda4 je napisao/la:legendo, white je prošao lagano.. Onakva kvota je za singl dušu dala. Murphy vodi trenutno, večeras bi trebao privest to kraju.. A meni također dragi Lisowski u velikim problemima.. Mada, ništa nije izgubljeno, treba se strpit i nadat preokretu..jbmilan je napisao/la: Gdje je @bevanda, jel dobijaju ovi brate??Meni najdrazi, Lisowski, gubi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.