emir18 je napisao/la:Suljica treba pocet hranit necim nema taj snage za zadnji pas uvjek usere akciju.Dobro igramo samo nemamo napadaca koji moze zabiti.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
emir18 je napisao/la:Suljica treba pocet hranit necim nema taj snage za zadnji pas uvjek usere akciju.Dobro igramo samo nemamo napadaca koji moze zabiti.
liga jest cirkus ali toliki nije ,a mora neko sa hnk predzankom u europuvivaILchelik je napisao/la:Bravo Sarajevo.. Da Bog da osvojili titulu, Zeljo kup a mi kao 4-ti isli u Evropu
miky_hz je napisao/la:Radovac me pozitivno iznenadio,momak je cista suprotnost i Comoru i Radanu na zadjem veznom ,ovaj momak zna lopte igrati,pere ga jos uvijek mala nesigurnost ali to je razumljivo,ali realno na osnovu ovih 45 minuta decko je odlican ,uz Tadejevica jedan od boljih u prvom poluvremenu,Mario je bez premca najbolji bio,ali eto nazalost povrijedi se i sad cemo gledati vjerovatno Zlatkovica![]()
Realno dobro stojimo na terenu,istina u odbrani dosta pusta i sreca nas je pogledala u par situacija,ali utakmica je u 5 deka...sad stisnut sto se vise moze,i gurati ovako slicne ove lopte kao sto je bila za gol vjerujem da Suljic ili na drugoj strani Todorovic mogu jos jednom istrcati,pogotovo sto ce njihova odbrana morati izaci
Sudjenje na nivou bez greske za sada
Svega mi obojicu ih objesit ispred bbi kao stub srama 7 dana kaznemiky_hz je napisao/la:Bandovicu hebo te Antolovic5 ce im zabit do kraja
miky_hz je napisao/la:Bandovicu hebo te Antolovic5 ce im zabit do kraja
sta ga je pojeo. Njega moze pojest i Braco, pa vidis kakav smijesan tim vodi Husref. Amateri Allaha miazizmpj je napisao/la:Bravo za Musu! Takticki je pojeo Musemica! u prvih 45 sekundi drugog poluvremena se vidjelo da cemo izgubit! KAko su stali u postavku igraci Sirokog to se odmah moglo primjetit!
Bosniacum Lilium je napisao/la:sta ga je pojeo. Njega moze pojest i Braco, pa vidis kakav smijesan tim vodi Husref. Amateri Allaha miazizmpj je napisao/la:Bravo za Musu! Takticki je pojeo Musemica! u prvih 45 sekundi drugog poluvremena se vidjelo da cemo izgubit! KAko su stali u postavku igraci Sirokog to se odmah moglo primjetit!