FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Hahha, šta im rade ljudi 

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Al u zadnje vrijeme konstantno gluposti valja, od pljuvanja po Adiloviću i Antoloviću do ostalih nebuloza.SB90 je napisao/la:2:1 za siroki, ekspresno. promisli bar 2 puta prije nego sto nesto napises, samo gluposti valjas.bluemania je napisao/la:Široki je rinaka koja ne može pogoditi gola iz strogih šansi, isfulali su svoje i kazna naravno....gotovo je ovdjejer im Sarajevo više nece dati toliko šansi, a mogu samo zabiti još koji gol.
+4 je sad, s tim što naredno kolo mi idemo u Prijedor, a oni docekuju Travnik.
Vrlo lako može biti na kraju narednog kola +1....e onda cemo se kolektivno prisjecati mame Antoloviću i Adiloviću, kad naknadna pamet proradi
P.S. opsada gola sarajeva, kordic dominira...
yebo vas uski - sarajevo na njihovu temu pa komentarišite
Zadnja izmjena: bagrcavi, dana/u 21 apr 2013, 18:20, ukupno mijenjano 1 put.
DRUG NEBI TI PUNCA
- storm_raider
- Kontakt:
Široki je rinaka koja ne može pogoditi gola iz strogih šansi, isfulali su svoje i kazna naravno....gotovo je ovdjebluemania je napisao/la:Bez obzira na današnju tekmu moglo je ostati +6.bluemania je napisao/la:Upravo tako....umjesto +6 da ostane bez obzira na današnju tekmu- da smo sinoc odradili posao, sad ce biti +4 samo.amerosm je napisao/la:Vi pricate o Bekricu, dok Sarajevo vodi u Sirokom...Umjesto da rijesimo pitanje prvaka, mi ih drzimo u zivotu i ne bi me cudilo da ispustimo prednost kada smo glupi.
Šta mi radimo na svom stadion ,kako prosipamo bodove i kako ih vracamo u život, to je poseba prica![]()
cccccc
A s obzirom na današnju tekmu može biti i +7.
Treba pričekati kraj, tri poluvremena nesreće ovog vikenda su previše.

+4 je sad, s tim što naredno kolo mi idemo u Prijedor, a oni docekuju Travnik.
Vrlo lako može biti na kraju narednog kola +1....e onda cemo se kolektivno prisjecati mame Antoloviću i Adiloviću, kad naknadna pamet proradi[/quote]
Ti si izgleda jedan od onih navijaca koji su poslije Travnika rekli ja vise nikad necu doci na utakmicu. Da si ove polusezone pratio samo Željine domace utakmice ti nikad ovo nebi rekao o Antolovicu, momku zbog kojeg smo prvi na tabeli.
Adilovic isto tako, da nije bilo njegovih golova sad bi mi pitarima dupe lizali
NO PYRO NO PARTY
Mozda je i dobro sto se prva igra u Dolini, samo da odigraju dobro pobjediti a onda u revansu pametno cuvati rezultat i pokusati postici gol.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- SarajlijaTM
Sta serendate za Amara i Bekriju,kad ni jedan veze nema?!
Covjek povrijedjen,na svakom treningu tu,osim sto individualno radi. Bekrija je veci zeljovac od vas svih zajedno ovdje,ako on ne potpise nece niko,a vratio se radi navijaca,zelje i osima,tim redosljedom.
A i da ode ,hvala mu za sve do sad. I pljunem ja onoga ko bekriju pljune
i generalno svim igracima.
Covjek povrijedjen,na svakom treningu tu,osim sto individualno radi. Bekrija je veci zeljovac od vas svih zajedno ovdje,ako on ne potpise nece niko,a vratio se radi navijaca,zelje i osima,tim redosljedom.
A i da ode ,hvala mu za sve do sad. I pljunem ja onoga ko bekriju pljune

- Crni gavran
- Kontakt:
Evo da vam ja prvi cestitam titulu. Jednostavno nemate konkurencije 

"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
+1SarajlijaTM je napisao/la:Sta serendate za Amara i Bekriju,kad ni jedan veze nema?!
A i da ode ,hvala mu za sve do sad. I pljunem ja onoga ko bekriju pljunei generalno svim igracima.
I kad je gostovao na radio sarajevo , rekao je da bi volio sto duze ostati u Želji i da nema problema oko produzenja ugovora tj. da ce napraviti ono sto je najbolje za klub. Ovdje neki debil lupi glupost i svi se naloze da je istina :ugeek:
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
pojasni ovo "nemate konkurencije", da se ne umislimo da smo prejakiCrni gavran je napisao/la:Evo da vam ja prvi cestitam titulu. Jednostavno nemate konkurencije

ili je ipak do toga sto su konkurenti prelosi.....

kako god.

ma namjestili smo ovo, vidiš da Vukasović sudi, mi smo njemu kupili stan na Grbavicitu i tamo je napisao/la:pojasni ovo "nemate konkurencije", da se ne umislimo da smo prejakiCrni gavran je napisao/la:Evo da vam ja prvi cestitam titulu. Jednostavno nemate konkurencije![]()
ili je ipak do toga sto su konkurenti prelosi.....![]()
kako god.

DRUG NEBI TI PUNCA
- SarajlijaTM
Nismo mi jufke da slavimo titulu vise kola prije kraja,to njima tako na pocetku sezone,bice im drago.Crni gavran je napisao/la:Evo da vam ja prvi cestitam titulu. Jednostavno nemate konkurencije
Mada se i kod nas u posljednje vrijeme nadje djecurlije koja od polusezone nesto racunaju za titulu,al eto,nadocice valjda vremenom
Cestitam i ja tebi kup sajamskih gradova

@ZZTop- ma smjesna im prica,sve i jedan ce potpisati i produziti,gdje jos mogu igrati ligu sampiona samo da mi je znati,u kojem klubu.realno,al tako je,cak i da izuzmemo ljubav prema klubu kod mnogih igraca
A jedan lijep potez bi bio,ponuditi Zoli,Kvesi i Brkovicu nove ugovore. Onako pred novinarima,da momci imaju jos veci moral da se vrate u formu
Da su sad ona dva boda od sinoc, jos bi ljepse bilo.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
SAMO SAM SE JAVIO DA VAM KAZEM OVO.
NE SERITE ZA BEKRICA, IL NARODSKI NE PRDITE!
Samo prospiate praznu suplju pricu a u sustini veze nemate. Veci zeljovac je od pola vas i vise!
NE SERITE ZA BEKRICA, IL NARODSKI NE PRDITE!
Samo prospiate praznu suplju pricu a u sustini veze nemate. Veci zeljovac je od pola vas i vise!
- Crni gavran
- Kontakt:
E ne moze ĐeniElegant je napisao/la:Da su sad ona dva boda od sinoc, jos bi ljepse bilo.

@ZZ Top, jesi li vidio Zrinjskog, ti mene ispravi na kladari. Burazeru, moras jos pure jesti

"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
Cemu ta promjena? Ti si bio uvjeren da ce Sarajevo uzeti tituluCrni gavran je napisao/la:Evo da vam ja prvi cestitam titulu. Jednostavno nemate konkurencije
NO PYRO NO PARTY
Crni gavran je napisao/la:
@ZZ Top, jesi li vidio Zrinjskog, ti mene ispravi na kladari. Burazeru, moras jos pure jesti![]()

I onda kada više ne bude me ovdje
- storm_raider
- Kontakt:
Hvala, cestitke na jucer vise sretnom nego spretnom bodu, ali i to je fudbal.Crni gavran je napisao/la:Evo da vam ja prvi cestitam titulu. Jednostavno nemate konkurencije
Sport je lijek za tijelo i duh.