Takodjer se iskreno nadam da ce klub probat da dovede Corica na ljeto. Imali bi dva perspektivna i mlada igraca na desnom bocnom. Cak bi dao Coricu i malu prednost.

+7
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ma kad itzgubis utakmicu u Bijeljini sa Radnikom, kad ne mozes dobiti Gradinu u Srebreniku, kad ne mozes dobiti Leotara na Kosevu, kad pusis na Pecari, dali zasluzujes titulu? Hajmo posteno. Ja sam ocekivao da ce te utakmice Sarajevo dobiti. Ali nije. Zeljo je puno rizikovao tjeranjem Zebe, jer vi nemate igraca koji njega moze zamjeniti, ali vasa sreca je sto je Sarajevo jos gore od vas i sto ste vi od Borca udaljeni predaleko. Cestitam jos jednom.Buu je napisao/la:Cemu ta promjena? Ti si bio uvjeren da ce Sarajevo uzeti tituluCrni gavran je napisao/la:Evo da vam ja prvi cestitam titulu. Jednostavno nemate konkurencije
Jos kad tu dodas da mi ove polusezone nismo odigrali nijednu utakmicu u najjacem sastavu.Crni gavran je napisao/la:Ma kad itzgubis utakmicu u Bijeljini sa Radnikom, kad ne mozes dobiti Gradinu u Srebreniku, kad ne mozes dobiti Leotara na Kosevu, kad pusis na Pecari, dali zasluzujes titulu? Hajmo posteno. Ja sam ocekivao da ce te utakmice Sarajevo dobiti. Ali nije. Zeljo je puno rizikovao tjeranjem Zebe, jer vi nemate igraca koji njega moze zamjeniti, ali vasa sreca je sto je Sarajevo jos gore od vas i sto ste vi od Borca udaljeni predaleko. Cestitam jos jednom.Buu je napisao/la:Cemu ta promjena? Ti si bio uvjeren da ce Sarajevo uzeti tituluCrni gavran je napisao/la:Evo da vam ja prvi cestitam titulu. Jednostavno nemate konkurencije
Hvala za sajamske, cucemo se mi jos. I ne racunajte vise nikada u zivotu na sigurne bodove protiv Čelika
Jeste.hamzaTM87 je napisao/la:Danas mi jaran reče da Bogi i Jamak ne mogu igrati u srijedu zbog kartona . Je li to istina ?
star je onvoltron30 je napisao/la:Nešto kontam, ovaj Kordić bi nam leg'o k'o budali šamar. Odličan igrač, baš onakav kakve Amar gotivi u napadu, visok, jak, robusan i zna s loptom. Jbg, da je bilo koji drugi klub u pitanju mogao bi se možda i dovesti, al' Široki je jak s parama.
pa postavio si ovaj klip 845673 puta jeboteAsharaK je napisao/la:
Pogurajte malo , da se zaradi koji pregled haha
Vjeruj mi, prije cemo mi uzeti sve gostujuce susrete nego ove domace. A najvise mi je sada drago, sto ces nas Sarajevo morati napasti na Grbavici, a kada nas neko napadne, sa ovom trenutnom postavom koju igramo, koja je vise orijentisana za gostovanja (kada protivnicka ekipa nas napada), ne pise im se dobro...Trequartista je napisao/la:@likuša je sinoć bila poprilično naelektrisana, pa da je pitam kako se trenutno osjeća?![]()
![]()
Očekivan poraz pitara u Širokom, planirali smo da će dole izgubiti, ali nismo planirali da ćemo nakon 23 kola imati 7 bodova prednosti. Trebamo biti zadovoljni.
U Prijedoru pobjediti kako se zna i umije, a sljedeći vikend dodatno povećati bodovnu prednost.
jest jbt , i ja sve hocu da mu to kazem , al kontam prestat ce samSB90 je napisao/la:pa postavio si ovaj klip 845673 puta jeboteAsharaK je napisao/la:
Pogurajte malo , da se zaradi koji pregled haha
A tvoje pljuvanje prema igračimabluemania je napisao/la:Bagrcavi, Buu i SB90....zapamticu vam ovo pljuvanje, ismijavanje i ponižavanjenema problema
Samo vam je to na pameti![]()
i to prema bratu željovcu...puuuuu
Trenutno korisnika/ca: Hrasno15, kontra, Lokomotifa i 29 gostiju.