Brcko87 je napisao/la:0-3..Domaćin je dužan da obezbijedi normalne uslove za odigravanje utakmice..njihov je propust što je došlo do prekida utakmice..
Vidjećemo sve u naredna 24 sata,šta će i kako biti.

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Brcko87 je napisao/la:0-3..Domaćin je dužan da obezbijedi normalne uslove za odigravanje utakmice..njihov je propust što je došlo do prekida utakmice..

?/sodagrad je napisao/la:Iz Lukavca sam, ali žao mi je što vam se desilo ovo sve danas, ipak na kraju završilo je hvala bogu bez povrijeđenih što je najbitnije, sve drugo pada u vodu, i rezultat, i PL, i dal će biti 3-0 ili ne, bitno je da niko nije stradao i da će svi kući živi i zdravi, ali ovi navijači ako su neki navijači zvani Ultrasi to treba kazniti najgorim mogućim kaznama, danas su to bili igrači i navijači Slobode, sutra ko zna ... lijep pozdrav
da je ovo normalna drzava tako bi bilo i za Brantelj zbog propusta u organizaciji i za Zrinjski zbog namijestanja zadnjih par utakmica al...staragarda je napisao/la:Sve je ovdje jasno ko dan bijeli..klasičan propust u organizaciji utakmice...ovdje ide 0- 3 i kazna za organizatora...i da se konačno r.a.z.j.e.b.u ovi kvazi klubovi bez navijača i gledatelja te da se prekine igranje zvaničnih utakmica na državnom nivou po nekim livadama i v.u.k.o.j.e.b.i.n.a.m.a....o ovim jazavcima što su kao pokušali ispast m.u.d.o.nj.e napadom na Fukare dok im klub. igra i prodaje utakmice je smijesno i. Komentarisat...
Svi su dobro, jednom našem momku malo razbijena glava i to je to, ništa opasno. Čuo sam se sa njima dole, ne bi o imenima ovdje ko je povrijeđen i to. Uglavnom, bili smo dosta bolja ekipa na terenu, kažu da je visio gol Branitelju, a ova 3 iz Mostara što su zadobili povrede glave neće više nikad u životu ić u napad tj. pamtiće ovaj dan čitav životharry_90 je napisao/la:Ima li novosti ?
DTzBulevar87 je napisao/la:Svi su dobro, jednom našem momku malo razbijena glava i to je to, ništa opasno. Čuo sam se sa njima dole, ne bi o imenima ovdje ko je povrijeđen i to. Uglavnom, bili smo dosta bolja ekipa na terenu, kažu da je visio gol Branitelju, a ova 3 iz Mostara što su zadobili povrede glave neće više nikad u životu ić u napad tj. pamtiće ovaj dan čitav životharry_90 je napisao/la:Ima li novosti ?.
Ne mora da znači uopšte, sačekajmo koji dan i znat će se sve.ahmad_tz je napisao/la:Ja mislim da ce se utakmica morati odigrati ponovo, nece nama bagra iz saveza dati 3 boda tako lako.
TzBulevar87 je napisao/la:Ne mora da znači uopšte, sačekajmo koji dan i znat će se sve.ahmad_tz je napisao/la:Ja mislim da ce se utakmica morati odigrati ponovo, nece nama bagra iz saveza dati 3 boda tako lako.
Mislio sam generalno na dešavanja na domaćim terenima. Prilično je jasno šta je povod za većinu sukoba.Ultra05 je napisao/la:Nema veze vjera i nacija za ovo na relaciji Ultrasi vs Fukare,to su te nove generacije ultrasa.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 4 gosta.