Suljić - najbolji danas
Radovac - treba igrati
Džakmić -
Musemiću ne zamjeram ništa ali samo se bojim da i njemu ne prekipi....potreban nam je..!!
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Nemoj pametovati znaš da te cijenim ali ne opisa situaciju broj 1 kad Ješe ruši Suljia i ćelavi sam na golmana on prekida a ne daje karton po kojim ili ćijim pravilima on radi ili ti gledaš neki svemirski fudbal ne kvari vašu pobjedu rekao sam zasluženo je ali nemoj molim te da ga braniš sudac je usrao utakmicu.Kevin je napisao/la:neznate pravila nogometne igre pa pričate o crvenom kartonu za Ćorića..situacija je bila takva da je bila odlilna šansa za onog čelavog od Sarajeva jer je nakon faula se sam sa strane sjurio prema golu ali je fulao..zato je Ćorić dobio žuti, da je lopta otišla u posjed Širokom ili van igre ili da je zaustavljena Ćorić bi dobio crveni..a nemože pustiti prednost i da imate šansu za gol i onda još i crveni da mu da..
inače, fer i korektna utakmica..i na tribinam sve ok bilo..sve u svemu dobar nogometni dan..
ja sam se osvrnuo na ovu situaciju jer se o tome raspravlja...a ovo iskreno nemogu da se sjetim ove situacijesekac je napisao/la:Nemoj pametovati znaš da te cijenim ali ne opisa situaciju broj 1 kad Ješe ruši suljiuća i ćelavi sam na gomana on prekida a ne daje karton po kojim ili ćijim pravilima on radi ili ti gledaš.Kevin je napisao/la:neznate pravila nogometne igre pa pričate o crvenom kartonu za Ćorića..situacija je bila takva da je bila odlilna šansa za onog čelavog od Sarajeva jer je nakon faula se sam sa strane sjurio prema golu ali je fulao..zato je Ćorić dobio žuti, da je lopta otišla u posjed Širokom ili van igre ili da je zaustavljena Ćorić bi dobio crveni..a nemože pustiti prednost i da imate šansu za gol i onda još i crveni da mu da..
inače, fer i korektna utakmica..i na tribinam sve ok bilo..sve u svemu dobar nogometni dan..
Posteno govoreci...Kevin je napisao/la:neznate pravila nogometne igre pa pričate o crvenom kartonu za Ćorića..situacija je bila takva da je bila odlilna šansa za onog čelavog od Sarajeva jer je nakon faula se sam sa strane sjurio prema golu ali je fulao..zato je Ćorić dobio žuti, da je lopta otišla u posjed Širokom ili van igre ili da je zaustavljena Ćorić bi dobio crveni..a nemože pustiti prednost i da imate šansu za gol i onda još i crveni da mu da..
+1Head je napisao/la:Aki majstore jedini si vrijedan pomena danas.
Za onakve psovke samo hefta? Smeksase nekako i tebe @Aco.aleksandar_veliki je napisao/la: veteram 2
heheheShanks je napisao/la:I protiv Leotara je bio najbolji, a evo i danas.To su dva dobra izdanja zaredom.
Ma ima talenta, a i trudi se što jes' jes'.On je još protiv Levskog pokazao da može kad hoće.U ligi povremeno bljesne, ali valjda uhvati neki kontinuitet prije kraja ove sezone.To bi bilo dobro pravo.tu i tamo je napisao/la: nisam upratio protiv Leotara, ali ako jeste bio dobar onda neka samo nastavi tako... ja sam od njega ocekivao puno vise i da se ne zadrzi previse u nasoj ligi...
napokon neko razmislja kao i jaHead je napisao/la:Od danas prestajem sa nerviranjem.Fakat vidim da ova ekipa nema kuveta a ni kvalitet.Jednostavno Sarajevo nije imalo odavno losiju ekipu.Sa ovim igrackim kadrom je i Evropa misaona imenica.Krivca treba traziti u upravi i Irfanu...
Nije kriv Zlatkovic sto ne zna ili Bandovic sto ne moze loptu izbiti,krivi su oni sto su ih doveli u Sarajevo.Siguran sam da igraca istih kvaliteta ima u juniorskom sastavu a kostali bi barem 3 puta manje od ovih umisljenih zvjezdica.
Trenutno korisnika/ca: bvsic, Laganini1986, Terreasilver i 55 gostiju.