FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ma Lazar je jednostavno morao eksplodirati!
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
- TheManiacs
- Kontakt:
jes eksplodiro dao jedan go i eksplodiroŽeljovac je napisao/la:Ma Lazar je jednostavno morao eksplodirati!
nije..
Mora se jos truditi..
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
Šega, šala, pošalica. Nije se ni očekivalo.TheManiacs je napisao/la:jes eksplodiro dao jedan go i eksplodiroŽeljovac je napisao/la:Ma Lazar je jednostavno morao eksplodirati!
nije..
Mora se jos truditi..
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
-
- Kontakt:
Nek smo i mi zaigrali s dva napadaca samo tako mozemo do evrope...Volim te Zeljo
- kosewsko hill
- Kontakt:
I protiv Leotara odigrati max angažovano, bez opuštanja..onda kvalitetne pripreme u što ne sumnjam i 2-3 pojačanja bilo bi idealno(dovesti igrača koji ima dobar zadnji pas)...Rovčanin i VIšća se imaju vremena spremiti tako da je budućnost svijetla aBda 

Željo - My first love!!!
Častitke na pobjedi,drago mi je zbog vas! 

"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
ma jel nam ovo lazar donio jedne od najvaznijih bodova sezone
sta si se usutio memliboy

sta si se usutio memliboy

http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
-
- Kontakt:
Joj Popovića uigravao se odkako je došao u Želju i evo konačno je krenuo sa golovima, samo da nastavi 

Nije to bolest rijetka nisu posljedice rata, al ja sam prvo reko ŽELJO pa sam onda reko tata nije toooooo.... nije toooooo....... CUVA BOG ŽELJU SVOG! VIVA ŽELJO VIVA MANIJACI (L)
Rekoh ti ja neki dan da covjek zna, al da je jednostavno nespreman i sto je najgore jos uvijek nije skinuo dovoljno kilaSeyo_TM je napisao/la:ma jel nam ovo lazar donio jedne od najvaznijih bodova sezone![]()
sta si se usutio memliboy![]()

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
ma najbolji smo,svaka cast i celiku jer su iznenadili bar sto se mene tice ali mi je najsmjesnije bilo kad sam vidio rezultat travnika i modrice xD 6:5

razocarao me je jer sam ocekivao gol protiv kiticapile87 je napisao/la:Rekoh ti ja neki dan da covjek zna, al da je jednostavno nespreman i sto je najgore jos uvijek nije skinuo dovoljno kilaSeyo_TM je napisao/la:ma jel nam ovo lazar donio jedne od najvaznijih bodova sezone![]()
bice to kako treba u iducem dijelu sezone!

http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
Dace u drugom dijelu sezoneSeyo_TM je napisao/la:razocarao me je jer sam ocekivao gol protiv kiticapile87 je napisao/la:Rekoh ti ja neki dan da covjek zna, al da je jednostavno nespreman i sto je najgore jos uvijek nije skinuo dovoljno kilaSeyo_TM je napisao/la:ma jel nam ovo lazar donio jedne od najvaznijih bodova sezone![]()
bice to kako treba u iducem dijelu sezone!

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- TheManiacs
- Kontakt:
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Vidis ja sam mislio da govoris o prvom evropskom gostovanju inace! Sad je sve jasno i nadat cemo se evropskom gostovanju 2010. godine ...AnnesTM87 je napisao/la:sto kako kome ?Stole iz Bora je napisao/la:Kako kome ..AnnesTM87 je napisao/la:Hheh znaci ocekuje se prvo evropsko gostovanje
to ti nebi otisao na evropsko gostovanje?

AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
dobro se i lazar probudio u nowembru....
bitna pobijeda, najbitinija ove sezone...sad aBd dobijemo kod kuce i to je to!!!:D

bitna pobijeda, najbitinija ove sezone...sad aBd dobijemo kod kuce i to je to!!!:D
i da nam se jos poklope rezultati drugih utakmica, ma eto nas na 4. mjestuneOX je napisao/la:dobro se i lazar probudio u nowembru....

Ostalo je samo ime - Željezničar
nema vezze zavrsit cemo 4. 100% zato sto ce njanjajevo da izgubi 99% a mi uzimamo na grbavici!!arshavin je napisao/la:i da nam se jos poklope rezultati drugih utakmica, ma eto nas na 4. mjestuneOX je napisao/la:dobro se i lazar probudio u nowembru....

svaka čast momci
ovo nas vraća u život
vooolim teee željooooooooo

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Levin, NazorUso i 41 gost.