Ma ne,garant gledao baraz tekmePrincipatus je napisao/la:Ma to Rangnick hoce da ga kazni sto je Wolfsburgu uvalio golcinu u zadnjoj utakmici.
Imali iko link koji valja za utakmicu protiv Kölna? Ne myp2p ili atdhe.
Vedad Ibisevic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Vedad Ibisevic
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Principatus
- Kontakt:
Vedo igra 2. poluvrijeme, ali nema linka koji valja.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- TheManiacs
- Kontakt:
harishp je napisao/la:Ma ne,garant gledao baraz tekmePrincipatus je napisao/la:Ma to Rangnick hoce da ga kazni sto je Wolfsburgu uvalio golcinu u zadnjoj utakmici.
Imali iko link koji valja za utakmicu protiv Kölna? Ne myp2p ili atdhe.![]()
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
nije to nikakvo cudo ako nastavi ovako da igra ko dosad nece bit ni na klupi steta a bio je dobar igrac[/quote]vedo & sejo je napisao/la:quote="vedo & sejo"]quote="vedo & sejo"]Ma **** od trenera ga nije stavio majku mu j****NoName je napisao/la:Koliko vidim u prenosu, Vedad nije u prvom timu danas.
Momak stavio ga je na klupu jer je umoran od utakmica baraza a bio je dobar i takav je i ostao[/quote]hehehehehehh cuj umoran a od cega se umorio majko moja hehehhehhehheeheh
Umorio se od debila takvih kakav si ti i ako imate link za utakmicu dajte[/quote]
ma umorio se od davanja golova u reprezentaciji strasan strelac ehheehehehhehehe trebo je bar sebi jedan zabit skocila bi mu cjena
-
vedo & sejo
- Kontakt:
Momak stavio ga je na klupu jer je umoran od utakmica baraza a bio je dobar i takav je i ostao[/quote]hehehehehehh cuj umoran a od cega se umorio majko moja hehehhehhehheehehbossna je napisao/la:nije to nikakvo cudo ako nastavi ovako da igra ko dosad nece bit ni na klupi steta a bio je dobar igracvedo & sejo je napisao/la:quote="vedo & sejo"]quote="vedo & sejo"]Ma **** od trenera ga nije stavio majku mu j****NoName je napisao/la:Koliko vidim u prenosu, Vedad nije u prvom timu danas.
Umorio se od debila takvih kakav si ti i ako imate link za utakmicu dajte[/quote]
ma umorio se od davanja golova u reprezentaciji strasan strelac ehheehehehhehehe trebo je bar sebi jedan zabit skocila bi mu cjena[/quote]
Pa nije kloc ko ti!!!!!!
[/quote]
Pa nije kloc ko ti!!!!!![/quote]
jest ti ruzan nick majko moja jel te stid imalo

-
vedo & sejo
- Kontakt:
bossna je napisao/la:
nema me biti cega stid, osim tebe koji jako podrzava nase zmajeve!!
jest ti ruzan nick majko moja jel te stid imalovedo & sejo je napisao/la:bossna je napisao/la:
Pa nije kloc ko ti!!!!!!
nema me biti cega stid, osim tebe koji jako podrzava nase zmajeve!![/quote]
pa nije ovo bajka kakve ti zmajeve spominjes ..............pitaj uciteljicu jel postoje zmajevi
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Vedo njega zabi a vi se prepirite!!
haha
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
iz penalaPodrinje je napisao/la:zabi ga vedo
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
-
vedo & sejo
- Kontakt:
MAJSTOR VAM GA SUKNU
-
Necromacer
- Kontakt:
Koji je nad njim bio klocuBIHfan je napisao/la:iz penalaPodrinje je napisao/la:zabi ga vedo
- Principatus
- Kontakt:
Covjek sam sebi izvukao jedanaesterac i zabi ga. 
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
kakve bosna ima koristi sto ga je vedo sad zabioBIHfan je napisao/la:iz penalaPodrinje je napisao/la:zabi ga vedo
Nema veze, nekim super - napadačima u našoj rep. je i to nemoguća misija. 
To, Vedo, ljubavi
To, Vedo, ljubavi
glupost za hrabre je sebičan lijek
bravoooooo Vedooooooooooooooo majstoreeeeeeeeeeeeeeee 
Godine prolaze, zivot se mijenja nasa ljubav ostaje...
...za sva vremena...
1921
...za sva vremena...
1921
- Omerbavarac
- Kontakt:
Eto opet guli prema najboljem strijelcu. Ocigledno da nesto ne valja kad igra za repku, nece pa nece. Svaka cast za izboreni penal.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
vedo & sejo
- Kontakt:
nema me biti cega stid, osim tebe koji jako podrzava nase zmajeve!![/quote]bossna je napisao/la:jest ti ruzan nick majko moja jel te stid imalovedo & sejo je napisao/la:bossna je napisao/la:
Pa nije kloc ko ti!!!!!!![]()
pa nije ovo bajka kakve ti zmajeve spominjes ..............pitaj uciteljicu jel postoje zmajevi[/quote]
Uciteljica mi rece kako imamo jednog zmaja koji je upravo dao goooo!!! pa ti masi usima
van sesnesterca vidilo se iz aviona vedade seljacino
Trenutno korisnika/ca: edvaE2, Goalgetter, Proximic i 23 gosta.