NK Bratstvo Gračanica

Moderator/ica: GracanicaAA

ALBOX
Kontakt:

Re: NK Bratstvo Gračanica

Post Postao/la ALBOX » 21 apr 2013, 00:54

drinjak36 je napisao/la:Prema snimku, izgleda da smo imali nekoliko 100% šansi da zabijemo još jedan go.

Ne znam šta se desilo na kraju pa vaš igrač ovako reaguje?!? :)
Sanse jeste imali niste iskoristili...
Kao sto sam danas napisao ima ljudi kojima nije mjesto na stadionu
tako je i danas bili pa i sama Mujkina reakcija na zavrsetku utakmice nije neocekivana
samo nije trebo on se mijesat ima neko ko bi mamicu selamio klosarima koji dodu
na stadion samo da bi obisli poljoprivredne zAdatke i pobkjegli od kuce od zene
kojoj ne bi smjeli nista reci vec dodu na utaknmicu da se olaksaju... **** klosarski

NkBratstvoGracanica
Kontakt:

Post Postao/la NkBratstvoGracanica » 21 apr 2013, 07:45

MirzaLukavac je napisao/la:Gračanlije kakva je ovo frka na kraju utakmice? :shock: :shock: :shock:

Domaći igrač se hoće tuć sa domaćim navijačima :o :o :o
Sreca pa ga skidose sa ograde, dosta je publike krenulo prema njemu. Sramota, a ovo nije prvi put da se nesto ovako desava. :cry:

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 21 apr 2013, 10:30

Premier liga :)

IgorVisent
Kontakt:

Post Postao/la IgorVisent » 21 apr 2013, 10:54

NkBratstvoGracanica je napisao/la:
MirzaLukavac je napisao/la:Gračanlije kakva je ovo frka na kraju utakmice? :shock: :shock: :shock:

Domaći igrač se hoće tuć sa domaćim navijačima :o :o :o
Sreca pa ga skidose sa ograde, dosta je publike krenulo prema njemu. Sramota, a ovo nije prvi put da se nesto ovako desava. :cry:
Pretjerao je Mujka s reakcijom,ali ko ne bi,kakve su pogrdne rijeci padale na tribinama.Ljudi imaju pamcenje ko zlatne ribice.Isti igrac ih je uveo u ovu Ligu,bio najbolji igrac 1.federalne i najbolji strijelac prosle godine.Danas asistencija i solidna igra,i opet imaju nesto prigovorit.I to bas njemu.Nezahvalna bagra.Kao sto neko iznad rece,dosli su direktno s njive da nekome pametuju.
Diavolo. ACM

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 21 apr 2013, 11:04

U nas je na stadionu uvijek bilo onih "crvatora" da ih tako nazovem...pa prošle godine, posebno na proljeće, sve smo mljeli, imali 10-ak utakmica bez poraza, kući trpali svima po 3-4 komada i opet neki nisu bili zadovoljni

Ove godine ekipa je od samog početka pri vrhu tabele, činjenica je da ova grupa igrača ne može dobaciti do PL i to treba prihvatiti, shvatiti i dati podršku kad se dođe na stadion a ne provocirati

Meni je žao što je Mujka onako reagovao, nije dugo dao gola pa i kod njega ima nervoze...ali opet asistirao je jednim skoro i drugi put (za Hafizovića), imao par pokušaja itd...

pa prošle godine taj isti Mujkić je oborio rekord lige sa 24 gola a barem još toliko je namjestio, izborio i učestvovao pri kreiranju...gledam Luakvčani svog Jaranovića već prodaju po Evropi (lik zaista igra sjajno) a nije dobacio ni do pola Mujkinog učinka, i kao takav njima je njihov najbolji a nama naš najgori...niđe veze
Undici stelle - ACM 1899

IgorVisent
Kontakt:

Post Postao/la IgorVisent » 21 apr 2013, 11:21

Mislim da ce Mujka definitivno na ljeto igrati negdje drugo.A tek onda cemo da vidimo sta smo bez njeg.Ne bi me cudilo da se borimo za opstanak sledece sezone.Narod nam je - gluho bilo.Ovoliko nezadovoljstva i prznicenja nema nigdje.Umjesto da cuvamo najboljeg igraca,mi ga ciljano tjeramo iz kluba.Neka,spominjat cemo mi njega jos dugo. :roll:
Diavolo. ACM

nino hrastek
Kontakt:

Post Postao/la nino hrastek » 21 apr 2013, 13:02

Ma ljudi dragi tipicna gracanicaka publika zemljoradnicka kako neko rece prije...pa to je ne moguce koja mrznja prema igracima i klubu, pa gledam te neke igračiće koji nastupaju po malesicima,brijesnici itd pa to je dreka i cika jucer da neko od igraca bratstva dobije crveni karton samo da bratstvo kiksa pa djeco draga niste tu dzaba gdje jeste da vam je u bratstvu igrat a ne mozete...a da ne govorim roditelje te djece koji pogrdni komentari na racun igraca bratstva koji su nam prosle godine toliko radosti donosili ali opet nije valjalo ali jedno je istina svima njima daje samo Dasu da skinu jer ono je jucer ocigledno koliko tu i politike ima pa sve dizu glas oni koji su za Ovog CIPIRIPJA(vikalo) radili evo proslo je dan poslije utakmkice ja ne mogu da vjerujem kakvi su to ljudi na stadionu koji dodju da gledaju bratstvo.....fuuuuuuujjjjjjjj ljudi koji dolazite da gedate bratstvo fuuuuuujjjjjjjjjj carsijska nezadovoljna **** ffuuuuuuuuujjjjjjjjjjjjj...ali bratstvo ostaje bratstvo

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 21 apr 2013, 14:20

sodagrad je napisao/la:Premier liga :)
Vitez :D
Sloboda ;)
Radnicki :lol:

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 21 apr 2013, 14:23

ALBOX je napisao/la:
Sloboda ;)
Al se ti pojede što je Radnički tu gdje jeste 8-)

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 21 apr 2013, 14:30

studeni je napisao/la:
ALBOX je napisao/la:
Sloboda ;)
:lol: jest vala vidis da non stop posjecujem temu

Radnickog da se divim GIGANTU :mrgreen: :mrgreen:

NkBratstvoGracanica
Kontakt:

Post Postao/la NkBratstvoGracanica » 21 apr 2013, 15:48

studeni je napisao/la:
ALBOX je napisao/la:
Sloboda ;)
Ko prezivi, pricat ce o velikom Radnickom iz Lukavca... :D

:lol:

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 21 apr 2013, 16:06

Nećete izgubiti više ni jednu utakmicu do kraja, rekao je vaš trener nakon prošle utakmice u Banovićima i eto krenuo je dobro niste izgubili, a gledam ovaj snimak šta su mašali ovi iz Goražda, doduše ruku na srce sjajnu zadnju priliku ste vi imali kad igrač njihov sa linije izbaci loptu, čini mi se da je ovo naštimano (volio bi da griješim) ali na kraju i revolt ovog igrača sluti na to, momku je klub prije svih i iznad svega i nije mogao više da izdrži puknuo čovjek i šta ćeš....;)

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 21 apr 2013, 22:32

Zasto je vas igrac krenuo u svadju sa nekim od domacih navijaca poslije utakmice protiv gorazda..
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

zeljogracanica
Kontakt:

Post Postao/la zeljogracanica » 22 apr 2013, 09:02

Taman našpanovano da izgubimo i spasimo Jedinstvo :lol: :lol:

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 22 apr 2013, 09:24

zeljogracanica je napisao/la:Taman našpanovano da izgubimo i spasimo Jedinstvo :lol: :lol:
ma nije ovo zeljo i leotar pa da se naguzujemo dzaba :lol:
eno ti amar pa ti s njim vidi koga cete spasavati ove godine ;)
a Jedinstvo igraci cekaju ko ozebli sunca ;) :twisted: :twisted:

NkBratstvoGracanica
Kontakt:

Post Postao/la NkBratstvoGracanica » 22 apr 2013, 11:04

nino hrastek je napisao/la:

Ma svaka ti cast care za ovaj post,ne mogu da vjerujem da u onom grotlu protiv igraca bratstva postoji neko da je realan i voli bratstvo,cuo sam i ja da je to jedna manja skupina lipanjski narkomana koji su i izbore radili protiv Helica pa me ovo i ne cudi,da sam na njegovom mjestu Dasinom govorim ne bi iz bratstva otiso dok sam ziv,jer ljudi cekaju samo da njemu vide noge i rade sve ne bili sta zakuhali da on ode,tipicna vikalova i sda politika isto kao pred izbore,vec ovom prilikom pozzz sve iskrene navijace iskljucivo bratstva ne radi dase ne radi bilo koga nego pozzz ko iskreno voli klub a ima evo npr FAN82...u subotu po prvu pobjedu u inat dusmanima
Care na Lipi ti je najveca koncentracija SDP-ovaca u cijeloj Gracanici. :) :) Sad ne bih da pisem sta su ti Lipljani radili na ovim izborima da bi Dasi sakupili glasove, nije ni mjesto, a ni vrijeme.

A ja da sam na mjestu Dase, ja bih sve utakmice do kraja rasprodo, i sve te pare ulozio u stadion. Pa polako sledece sezone ici na PL. :D

fan82
Kontakt:

Post Postao/la fan82 » 22 apr 2013, 17:20

Ebeš politiku! Ko nevoli BRATSTVO neznam zašto uopšte dolazi na tekme???

7aprildomemoj

Post Postao/la 7aprildomemoj » 23 apr 2013, 08:23

Ja volim BRATSTVO možda i najviše jer sam odrasto 10 metara od stadiona i propratio svaki trening Plavih. Prošo sve selekcije od pionira do juniora i onda došo rat. I tako više od 30 godina, a bilo bi više da nije bilo j.....g rata. Gledam svaku tekmu Plavožutih sada al nemogu se otet dojmu da je politika duboko se uvukla u klub. Kad sportska direktorica primi poziv od Brke i automatski ode sa tribina pred svlačionice to je bio vrhunac cinizma. Raja poslije tekme samo to komentariše, niko i ne spominje igru. I sad nek neko kaže da to nije politika, doduše jest i švalerancija, priznajem.
Ko mi prišije Cipiripija kojeg organski nemogu podnijet nabijem ga na tiku :mrgreen:
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]

NkBratstvoGracanica
Kontakt:

Post Postao/la NkBratstvoGracanica » 23 apr 2013, 08:42

7aprildomemoj je napisao/la:Ja volim BRATSTVO možda i najviše jer sam odrasto 10 metara od stadiona i propratio svaki trening Plavih. Prošo sve selekcije od pionira do juniora i onda došo rat. I tako više od 30 godina, a bilo bi više da nije bilo j.....g rata. Gledam svaku tekmu Plavožutih sada al nemogu se otet dojmu da je politika duboko se uvukla u klub. Kad sportska direktorica primi poziv od Brke i automatski ode sa tribina pred svlačionice to je bio vrhunac cinizma. Raja poslije tekme samo to komentariše, niko i ne spominje igru. I sad nek neko kaže da to nije politika, doduše jest i švalerancija, priznajem.
Ko mi prišije Cipiripija kojeg organski nemogu podnijet nabijem ga na tiku :mrgreen:

Potpisujem. :D

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 23 apr 2013, 11:06

bode oči ovo što rade i onda kažu kako nema ljudi na tribinama :oops:
Undici stelle - ACM 1899

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.