FK Radnički Lukavac

harry_90
Kontakt:

Re: FK Radnički Lukavac

Post Postao/la harry_90 » 21 apr 2013, 15:46

Gorki je napisao/la:
sjena je napisao/la:Kada se uzme u obzir da je Kakanj uvijek bio nezgodan kao domacin ekipi Radnickog i kada se uzme u obzir da ima je predsjednik slobode obecao 5000 KM za pobjedu protiv nas ovaj bod je maksimalno sto smo mogli izvuci.Sudjenje je bilo na nivou a crveni karton sasvim zasluzen.Cestitke ekipi i treneru kao i odlicnim SIOUX-ima.

slika
Sve neke teorije zavjere protiv Radnickog :lol: :lol:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 21 apr 2013, 16:42

m1x je napisao/la:
benzz je napisao/la:nego jel istina da su danas kadeti izgubili 13-0 od Slobode u Tuzli :? :?
nadam se da nije :lol:
KADETI: FK Sloboda Tuzla 13-0 FK Radnički Lukavac.
JUNIORI: FK Sloboda Tuzla 6-0 FK Radnički Lukavac.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 21 apr 2013, 23:14

ima da gori lukavac protiv viteza.nadam se da cete dobiti bitku do kraja prvenstva
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

lukavac_21
Kontakt:

Post Postao/la lukavac_21 » 21 apr 2013, 23:27

klasik je napisao/la:
m1x je napisao/la:
benzz je napisao/la:nego jel istina da su danas kadeti izgubili 13-0 od Slobode u Tuzli :? :?
nadam se da nije :lol:
Klub koji ima ovakvu omladinu ne treba da brine za svoju buducnost!!!!!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nije da je smjesno nego komedija prve vrste.
Primit go svakih 7 minuta, tu sam utakmicu volio vidit.
Posto nisam upoznat volio bih da neko napise ko vodi ove heroje u kopackama na kojima pociva nasa nada u bolju buducnost? Znam da je onaj sto je bio trener Radnickog 8 puta, i svaki put neuspjesniji od onog prethodnog vodjenja, kao neki sef omladinskog pogona ali ko su treneri?
A ne bi bilo lose da se napisu i imena ove zlatne mladezi koja igraju u kadetima i juniorima da ostanu upamceni u istoriji. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

MirzaLukavac
Kontakt:

Post Postao/la MirzaLukavac » 21 apr 2013, 23:55

lukavac_21 je napisao/la: KADETI: FK Sloboda Tuzla 13-0 FK Radnički Lukavac.
JUNIORI: FK Sloboda Tuzla 6-0 FK Radnički Lukavac

Klub koji ima ovakvu omladinu ne treba da brine za svoju buducnost!!!!!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nije da je smjesno nego komedija prve vrste.
Primit go svakih 7 minuta, tu sam utakmicu volio vidit.
Posto nisam upoznat volio bih da neko napise ko vodi ove heroje u kopackama na kojima pociva nasa nada u bolju buducnost? Znam da je onaj sto je bio trener Radnickog 8 puta, i svaki put neuspjesniji od onog prethodnog vodjenja, kao neki sef omladinskog pogona ali ko su treneri?
A ne bi bilo lose da se napisu i imena ove zlatne mladezi koja igraju u kadetima i juniorima da ostanu upamceni u istoriji. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Danas sam bio na kafi u milenijumu u vrijeme kad su se vratili sa utakmice...

Kad sam vidio ko ih vodi polenulo mi je :D

Pita ga stariji ciko kako su igrali, a on nonšalantno: Izgubili!!!

tek sam naknadno cuo rezultat :D :D :D :D :D

fan82
Kontakt:

Post Postao/la fan82 » 22 apr 2013, 00:08

Džindo u Lukavcu treba da vodi mlade,jer od njega ima šta da nauče i da budu "kao SLOBODA" a ostali treneri u omladinskom pogonu trebaju mnogo knjiga da pročitaju i još da uče da bih oni drugim nešto korisno pokazali.Škola SLOBODE jedina svijetla tačka tog kluba ;)

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 22 apr 2013, 00:09

fan82 je napisao/la:Džindo u Lukavcu treba da vodi mlade,jer od njega ima šta da nauče i da budu "kao SLOBODA" a ostali treneri u omladinskom pogonu trebaju mnogo knjiga da pročitaju i još da uče da bih oni drugim nešto korisno pokazali.Škola SLOBODE jedina svijetla tačka tog kluba ;)
Kakav Džindo, pa on i jeste šef omladinskog pogona, nema on blage veze, a ostali da ne pričam znaju svi ko su i šta su.......:)

fan82
Kontakt:

Post Postao/la fan82 » 22 apr 2013, 00:51

Pa onda treba da se divite i klanjate SLOBODI :D Šta hoćete????Bratstvo,Lukavac,Živinice uvjek su bile iza Slobode i Srebrenika na TK po mladim kategorijama.

sjena
Kontakt:

Post Postao/la sjena » 22 apr 2013, 09:07

Lijepo je vidjeti kako se nasladjuju pojedinci iz Lukavca na katastrofi omladinskog pogona.Tako isto bi jedva docekali i prvi tim da kritikuju al trenutno im rezultati ne idu u prilog.Za jucerasnji debakl treba da budu odredjene sankcije al nije lijepo da pojedini klosari odma sve docekaju na noz jer isti ti klosari nisu nikad pohvalili pobjedu ovog omladinskog pogona.Smijete se svome klubu klosari jedni
Zadnja izmjena: sjena, dana/u 22 apr 2013, 09:16, ukupno mijenjano 1 put.
Ukazana prililika brzo prolazi i sporo se vraća.

sjena
Kontakt:

Post Postao/la sjena » 22 apr 2013, 09:15

fan82 je napisao/la:Pa onda treba da se divite i klanjate SLOBODI :D Šta hoćete????Bratstvo,Lukavac,Živinice uvjek su bile iza Slobode i Srebrenika na TK po mladim kategorijama.
Mi se klanjamo samo Bogu dragom a slobodu nabijemo taman da je ko Barselona.
Ukazana prililika brzo prolazi i sporo se vraća.

lukavac_21
Kontakt:

Post Postao/la lukavac_21 » 22 apr 2013, 09:25

sjena je napisao/la:Lijepo je vidjeti kako se nasladjuju pojedinci iz Lukavca na katastrofi omladinskog pogona.Tako isto bi jedva docekali i prvi tim da kritikuju al trenutno im rezultati ne idu u prilog.Za jucerasnji debakl treba da budu odredjene sankcije al nije lijepo da pojedini klosari odma sve docekaju na noz jer isti ti klosari nisu nikad pohvalili pobjedu ovog omladinskog pogona.Smijete se svome klubu klosari jedni
Pazi druze koga nazivas klosarom. Moglo bi se nekad saznat ko si.
Ja sve sto napisem na forumu napisem s razlogom i ovo i jest za smijanje. Sta treba da se vadim na sudije, da su im falili glavni igraci...... Svako ko je ikad trenirao zna sta treba da primis 13 komada.
A ti slobodno nastavi da pises debilske provokacije po slobodinoj temi, mozda jacas svoj ego tako a mene zaobidji.

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 22 apr 2013, 09:27

:o :shock:

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 22 apr 2013, 09:48

Kad ti je Irfan Džindo zvani "prodajem se za marku" šef omladinskog pogona, onda je sve jasno. :lol: Pobogu, pa svi znamo ko je Džindo. Barem mi koji smo koliko-toliko vezani za Lukavac (ne samo za Radnički). :mrgreen: Čovjek koji je u poljičkoj prodavnici ostao kratak 3 cenera. :lol: To dovoljno govori o njemu. A da ne govorim kako levati dječicu i njihove roditelje ( :roll: ) glede kojekakvih izleta (recimo "uzimanje" po 20 Eura od dječice za posjetu stadionu iako je sve bilo uračunato u cijenu). :lol:

Ne mogu opisati kako mi je drago bilo što je Baša pokazao neke stvari i što je jasno rekao kakvu politiku i kakvu djecu u biti on želi. Naravno, otjeran je k'o zadnje pseto, iako je više dao Radničkom od tih koji su ga otjerali. Džindo i kompanija bi razjebali i Manchester City. :lol:

Usput, umijeće je primiti 13 golova. :mrgreen: Etiketirajte me kao klošara što se smijem tom rezultatu. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 22 apr 2013, 10:11

Dok u omladinskom pogonu ne budu legende Radničkog neće biti ništa bolje, ovi koji su sad tu njima je bitna samo mjesečna članarina koja je mislim 25KM, a veze o fudbalu nemaju, treneri trebaju biti Mirsad Baraković, Sead Osmić, Merdan, Belka, Šabanović i biće sigurno bolje, dok su vi trenutno tu nema šanse kažem.........:)

nino hrastek
Kontakt:

Post Postao/la nino hrastek » 22 apr 2013, 11:19

U bratstvu je to bio problem godinama omladisnki pogon i evo ovih zadnju godinu i vise stavljen je na zdravije noge,bas sam bio dole na stadionu kad ste igrali s nama i to proslu sedmicu a i od brata mi je djete dole pa tako,znam da je i u nas bilo dosta javasluka da su treneri uzimali pare pa tako i djete od moga brata ali eto Helic je to malo pritisno pa je tako ja mislim kapiten prve ekipe Šuša koordinator zatim ovaj kadic isto vodi jednu selekciju uglavnom sve su ljudi tu koji zele dobro bratstvu i sad je mjesecna clanarina 15 km s tim poslije svake uplate se dobije priznanica za uplaceni iznos,tako sam i ja primjetio kad sam bio dole na tekmi a to je prije bilo da ne povjerujes pa i sad kod nas su vasi kadeti primili 7 ili 8 golova,sve dok je takvi kao dzindo neki kojeg spominjete nema tu hljeba

VolimRadnicki
Kontakt:

Post Postao/la VolimRadnicki » 22 apr 2013, 13:36

Ti isti kadeti su prošle polusezone dobili Slobodu 2:0 (kadeti), juniori 1:1.
Trenutno nešto ne štima, vjerujem da će se situacija što prije popraviti.
1921
1989

m1x
Kontakt:

Post Postao/la m1x » 22 apr 2013, 14:05

Nekoliko juniora je prebačeno u prvi tim i vjerovatno je i to imalo uticaja na rezultate.
Činjenica je da je Slobodin omladinski pogon jedan od najboljih u državi i od njih nikad nije sramota izgubit.
13:0 jest smiješan rezultat ali sad pljuvat djecu i tražit imena je čista glupost. Ne sjećam se da je iko ovdje pohvalio tu djecu kad su pobjeđivali. Ko je od vas bar jednom pogledao neku utakmicu kadeta ili juniora?

Ima tu talentovanih momaka koji će za par godina biti naši prvotimci i ovi porazi će im pomoći da uvide neke greške i da ih u budućnosti ne ponavljaju, to i jest svrha omladinskog fudbala.

VolimRadnicki
Kontakt:

Post Postao/la VolimRadnicki » 22 apr 2013, 14:19

m1x je napisao/la:Nekoliko juniora je prebačeno u prvi tim i vjerovatno je i to imalo uticaja na rezultate.
Činjenica je da je Slobodin omladinski pogon jedan od najboljih u državi i od njih nikad nije sramota izgubit.
13:0 jest smiješan rezultat ali sad pljuvat djecu i tražit imena je čista glupost. Ne sjećam se da je iko ovdje pohvalio tu djecu kad su pobjeđivali. Ko je od vas bar jednom pogledao neku utakmicu kadeta ili juniora?

Ima tu talentovanih momaka koji će za par godina biti naši prvotimci i ovi porazi će im pomoći da uvide neke greške i da ih u budućnosti ne ponavljaju, to i jest svrha omladinskog fudbala.
U prvoj polusezoni, kadeti i juniori su pobjeđivali i Banoviće, Slobodu, Modriču, Doboj, Drinu Zvornik... Rezultat u Tuzli nije nikakvo mjerilo, jer ima tu nešto, što će se - nadam se što prije riješiti.
1921
1989

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 22 apr 2013, 15:19

m1x je napisao/la:Ko je od vas bar jednom pogledao neku utakmicu kadeta ili juniora?
Ja jesam i to ne jednom, vjerujem da je tumbanje igrača dovelo do ovoga, ali mislim da je bolje neodigrati utakmicu ako nemaju puni tim, nego djeci nabijati komplekse ovakvim rezultatima.

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 22 apr 2013, 15:23

Casp3r je napisao/la:
m1x je napisao/la:Ko je od vas bar jednom pogledao neku utakmicu kadeta ili juniora?
Ja jesam i to ne jednom, vjerujem da je tumbanje igrača dovelo do ovoga, ali mislim da je bolje neodigrati utakmicu ako nemaju puni tim, nego djeci nabijati komplekse ovakvim rezultatima.
Šta reći tek za tumbanje igrača u Slobodi (iz kadeta i juniora u prvi tim).
075

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Progres i 2 gosta.