E to ti niko ne zna odgovoriti.Ali ko zna?Sapunaru28 je napisao/la:Ja sam olimpicovac - sledece sezone MI CEMO UZETI PREMIJER LIGU!!!!!!!!!!!!
BTW, gdje je ova ogromna lova za Olimpic?
Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
- Greenfingers
- Kontakt:
FK OLIMPIC POSTAJE „BOSANSKI MANCHESTER CITY“: Višemilionski ugovor!
Autor: Bakir Tiro
Datum: 2012-10-25 10:09:44
Uz ugovor koji im osigurava svijetlu budućnost u narednim danima popularni „vukovi“ dobit će i vlastiti autobus...
Fudbalski klub Olimpic, žargonski rečeno, postaje bosanski Machester City! Kako u šali za ****.ba jutros rekoše agilni članovi Uprave sve perspektivniji klub promijenit će ime u „Sarajevo City“. Naime, u narednim danima Olimpic će, kako tvrde predsjednik Nijaz Gracić i njegovi najbliži saradnici, potpisati višemilionski ugovor sa sponzorom, i to na duži vremenski period.
„Ime sponzora otkrit ćemo u narednim danima. Ostali su formalni detalji do potpisivanja saradnje na koju ćemo biti itekako ponosni i koja će donijeti odlične stvari za naš klub, a tako i bh. fudbal. Ugovor će nam osigurati svijetlu budućnost“, rekao je Gracić ekskluzivno za naš portal.
I to nije sve. FK Olimpic u predstojećim danima dobit će i vlastiti autobus za prijevoz svojih timova, što je još jedan od dokaza da u ovom klubu rade izuzetno kvalitetno.

Autor: Bakir Tiro
Datum: 2012-10-25 10:09:44
Uz ugovor koji im osigurava svijetlu budućnost u narednim danima popularni „vukovi“ dobit će i vlastiti autobus...
Fudbalski klub Olimpic, žargonski rečeno, postaje bosanski Machester City! Kako u šali za ****.ba jutros rekoše agilni članovi Uprave sve perspektivniji klub promijenit će ime u „Sarajevo City“. Naime, u narednim danima Olimpic će, kako tvrde predsjednik Nijaz Gracić i njegovi najbliži saradnici, potpisati višemilionski ugovor sa sponzorom, i to na duži vremenski period.
„Ime sponzora otkrit ćemo u narednim danima. Ostali su formalni detalji do potpisivanja saradnje na koju ćemo biti itekako ponosni i koja će donijeti odlične stvari za naš klub, a tako i bh. fudbal. Ugovor će nam osigurati svijetlu budućnost“, rekao je Gracić ekskluzivno za naš portal.
I to nije sve. FK Olimpic u predstojećim danima dobit će i vlastiti autobus za prijevoz svojih timova, što je još jedan od dokaza da u ovom klubu rade izuzetno kvalitetno.
Neka šala je to bila 
-
Sapunaru28
- Kontakt:
Sala - al nije ni bio 1. april :S
Kakav preokret Olimpica na Piroti!Čestitke!
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Mancini je napisao/la:Kakav preokret Olimpica na Piroti!Čestitke!
bolje vi u evropu nego neko drugi,
ČESTITAM
i ne bitno jeli kupljeno
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Ma sve mi je jasno ali zašto crvene kartone dobiše ljudi ako nije regularna tekma?
To Vukovi moji
Abd do trece pozicije...
Ono sto je tuzno je da protiv Olimpica najvise pricaju manijaci i pitari a zapravo bi im trebalo biti drago kao i meni da Sarajevo kao grad ima tri najjace ekipe u drzavi i tri predstavnika u evropi...
Ne treba dozvoliti da se ovaj grad spusti na najnize grane kao sto je to slucaj u kosarci, rukometu i odbojci..
Ono sto je tuzno je da protiv Olimpica najvise pricaju manijaci i pitari a zapravo bi im trebalo biti drago kao i meni da Sarajevo kao grad ima tri najjace ekipe u drzavi i tri predstavnika u evropi...
Ne treba dozvoliti da se ovaj grad spusti na najnize grane kao sto je to slucaj u kosarci, rukometu i odbojci..
Bravo-to je taj OLIMPIC,,,,,,,pozdrav iz Australije i šaljem čestitke.open je napisao/la:To Vukovi moji
Čestitke i do mene i samo naprijed momci. Ova pobjeda je i prekinula tradiciju. Olimpic je prvi put pobijedio u Travniku.
Slijedi Borac. Valjda će pustiti da dva tima odigraju poštenu utakmicu.
Slijedi Borac. Valjda će pustiti da dva tima odigraju poštenu utakmicu.
Bravo Vukovi!!
Danas ostvarena izuzetno vazna pobjeda. Ostali smo u utrci za Evropu sa Borcem i sada je sve u nasim rukama. U sljedecem kolu ih docekujemo na Otoci i to ce biti utakmica sezone. Pobjedom bi ih prestigli na tabeli, ali ni tada nebi bilo sve gotovo. Mi ako zelimo u Evropu moramo do kraja odigrati na vrhunskom nivou. Sa 3 boda protiv Borca bi bili blizi Evropi za tu jednu poziciju. Mislim da ovi momci predvodjeni Jusufbegovicem to mogu odraditi do kraja.
Danas ostvarena izuzetno vazna pobjeda. Ostali smo u utrci za Evropu sa Borcem i sada je sve u nasim rukama. U sljedecem kolu ih docekujemo na Otoci i to ce biti utakmica sezone. Pobjedom bi ih prestigli na tabeli, ali ni tada nebi bilo sve gotovo. Mi ako zelimo u Evropu moramo do kraja odigrati na vrhunskom nivou. Sa 3 boda protiv Borca bi bili blizi Evropi za tu jednu poziciju. Mislim da ovi momci predvodjeni Jusufbegovicem to mogu odraditi do kraja.
Muharemovicu svaka ti cast sto nas pocasti sa dva lijepa gola.Bravo majstore.
Mogli bi vi lahko na 3. poziciju, a borac na 2. Ako mi rijesimo pitanje titule mozda, ali mozda vam damo bod 
NO PYRO NO PARTY
Pa valjda ćemo se dogovoriti a vi ćete se čuvati za derbi.Pa ljudi smo nismo pitari,malo šale nije na odmet.
Mancini je napisao/la:Pa valjda ćemo se dogovoriti a vi ćete se čuvati za derbi.Pa ljudi smo nismo pitari,malo šale nije na odmet.
Neka i pitara, a sto je najvaznije tri Sarajevska tima idu u europu.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Buu je napisao/la:Mogli bi vi lahko na 3. poziciju, a borac na 2. Ako mi rijesimo pitanje titule mozda, ali mozda vam damo bod
Dogovoreno buraz
Evo jedne male najave. Protiv Borca ekipa je konačno kompletna. Vraća se Vidović, a i Kapić će biti tu. Rizvanović ima kartone, ali on je svakako bio alternativa.
Evo, želim i dobrodošlicu Borcu, koji prvi put dolazi na Otoku.
moram vas pohvaliti...gledao sam jučer pregled iz travnika, dobri golovi...izgleda da se kod vas tiho radi, i da ste na dobrom putu da budete još bolji klub, a evo imate šansu da odete u evropu, i da naplatite sve pehove iz prethodnih sezona..open je napisao/la:Evo jedne male najave. Protiv Borca ekipa je konačno kompletna. Vraća se Vidović, a i Kapić će biti tu. Rizvanović ima kartone, ali on je svakako bio alternativa.
- champions1921
Kontam mogao bih vas pogledati u srijedu.. Koja ce biti cijena karte protiv Borca??
BUDI ŽELJO !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.