Vedad Ibisevic
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Vedad Ibisevic
Ni u kom slucaju.Slovenci su imali pobijede i dobre rezultate protiv favorita u grupi.
Mi sa Turskom i Spanijom od mogucih 12 jedan poen.
Toliko ko je zasluzio a ko ne.
Kako rekoh nemojte u prazno bogati.
Mi sa Turskom i Spanijom od mogucih 12 jedan poen.
Toliko ko je zasluzio a ko ne.
Kako rekoh nemojte u prazno bogati.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

jeli nad ibisevicem skrivljen penal ?
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
Postavka igre u reprezentaciji ne valja .urcu, zato igraci tipa Vede i Džeke, Misketa ne mogu da dođu do izražaja.Ima li iko pojma koju poziciju igra Salihovic u reprezentaciji.Zasto nas vazda zapadnu .určevi treneri
-
- Kontakt:
Pa imas li video ili ima li iko video gola ibisevicaseha je napisao/la:
jeli nad ibisevicem skrivljen penal ?
jes na ibisevicu i on uzeo loptu i sam izveo penal i pogodi odlicno,,,,,
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
- rob do bagro
- Kontakt:
http://www.tvgolo.com/football.php?suba ... m=&ucat=43&
Imate tu sve golove
Imate tu sve golove
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
ma lopataRiNo je napisao/la:Jel' danas Vedo kloc, il' je opet majstor

Hare, sta mislis jos kad prodje Mundijal, svakom poraste cijena, fino se prodaju i kasnije mogu da duskaju i oni a bogami i navijaci. Narednih nekoliko godina imaju finu repku. Ista stvar sa cesima '96.harishp je napisao/la:Ebiga Slovenskih igraca ni na mapi.Gdje god igrali.
Al zato ce prciti Mendelu iduce godine![]()
Sto ti je profesionalizam, od nicega, napravi nesto.
A nama opet od sake do lakta, haj sta ima veze, fino je gledat' tekme preko televizora.

"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Ma danas je kralj, ali ako ga u sljedečem kolu ne zabije opet če biti najgori. Znaš kako to ide kod nas...RiNo je napisao/la:Jel' danas Vedo kloc, il' je opet majstor
sa Bosnom tugujem, Bosni se radujem
Bosna je život, života mog
Bosno ti si šampion.........
Bosna je život, života mog
Bosno ti si šampion.........
Nikad oni nisu nesto uboli sa prodajama.Iako su kako rekoh tri puta bili na velikim takmicenjima.Adinjo je napisao/la:Hare, sta mislis jos kad prodje Mundijal, svakom poraste cijena, fino se prodaju i kasnije mogu da duskaju i oni a bogami i navijaci. Narednih nekoliko godina imaju finu repku. Ista stvar sa cesima '96.harishp je napisao/la:Ebiga Slovenskih igraca ni na mapi.Gdje god igrali.
Al zato ce prciti Mendelu iduce godine![]()
Sto ti je profesionalizam, od nicega, napravi nesto.
A nama opet od sake do lakta, haj sta ima veze, fino je gledat' tekme preko televizora.
Profesionalizam jeste imaju ga i nasi reprezentativci ali mentalitet jos za 100 godina necemo imati kao oni,mi i rodzenog Svabu na kraju upropastimo sa glupim pricama i razmisljanjima. :mrgreen:Njihov premier obecao da ce igracima ocistiti kopacke ako odu,kod nas ovi nasi samo sto javno nisu izjavili da im licno puca kita za repkom.
Cesi su posve druga prica i prica za sebe.Od njih slijedecih godina nece biti nista.Razlog mlada ko kitara,stari u penziji.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
- Kontakt:
nisi gledao utakmicu tako da sutis, prvo usao je u 45-oj minuti a drugo da ga nije onaj igrac oborio u kaznenom prostoru primili bi go al svejedno i ovako su primilicelikjecelik je napisao/la:Pa ja sta je nego kloc....Opet 90 minuta a gol iz igre ni na vidiku....No on daje gol svakih 3600 minuta, ako iskljucimo penale
- miralem444
- Kontakt:
-
- Kontakt:
ma ima neki video al nece da se pokrene
Evo ovdje ima gol Vedada.
Ma sta ti znas. Protiv Herte ona tri gola je dao iz penala i trajalo je 3624 minuta, ako izbacis ovo 36.vedo & sejo je napisao/la:nisi gledao utakmicu tako da sutis, prvo usao je u 45-oj minuti a drugo da ga nije onaj igrac oborio u kaznenom prostoru primili bi go al svejedno i ovako su primilicelikjecelik je napisao/la:Pa ja sta je nego kloc....Opet 90 minuta a gol iz igre ni na vidiku....No on daje gol svakih 3600 minuta, ako iskljucimo penale
- Principatus
- Kontakt:
21 minuta mu je trebalo.
Nagledajte se tabele: http://www.weltfussball.de/torjaeger/bundesliga/
Nagledajte se tabele: http://www.weltfussball.de/torjaeger/bundesliga/
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Gledao sam utakmicu, i na njemu je bio napravljen penal. Ova slika, bio je primio loptu i prosao je ovog lika, i ovaj lik ga povukao za rame. Tamo mu je neko dodao, ne znam ko Weiss ili Beck.
Vedo se inace super slaze sa igracima kao sto su Beck, Weiss, Eduardo i Salihovic. Samo sto njih nema u reprezentaciji. Salihovic je skroz daleko od njega u repki.
Vedo se inace super slaze sa igracima kao sto su Beck, Weiss, Eduardo i Salihovic. Samo sto njih nema u reprezentaciji. Salihovic je skroz daleko od njega u repki.
Kad gledam sad ovaj klip izgleda mi kao da je bilo van sesnaesterca, ali svejedno ga je Vedo zakucao "momacki" ...
Nadam se da od sad Vedo izvodi penalo jer tako TREBA da bude - on ih je izvodio i prosle sezone, i sad neka ih izvodi jer ih izvodi odlicno.
Nadam se da od sad Vedo izvodi penalo jer tako TREBA da bude - on ih je izvodio i prosle sezone, i sad neka ih izvodi jer ih izvodi odlicno.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.