nime_tm87 je napisao/la:Haluciniras ocitopravnik je napisao/la:Ljudi jel' neko bio u Begovoj džamiji neki dan? Učio se tevhid na sedminu Želji.
Komsinice sretno sutra(BUNKERRR)
![]()
![]()
ne boj se ti za bunker...ipak mi skoru imamo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
nime_tm87 je napisao/la:Haluciniras ocitopravnik je napisao/la:Ljudi jel' neko bio u Begovoj džamiji neki dan? Učio se tevhid na sedminu Želji.
![]()
![]()
-Iz penala je super ubojit nema sta.sarajlija89 je napisao/la:nime_tm87 je napisao/la:Haluciniras ocitopravnik je napisao/la:Ljudi jel' neko bio u Begovoj džamiji neki dan? Učio se tevhid na sedminu Želji.
![]()
![]()
ne boj se ti za bunker...ipak mi skoru imamoi sam si vidio i osjetio koliko je ubojit
rudarprijedor je napisao/la:e hordasi moze li se igdje gledati utakmica online????
Tamo nam je mjesto.SAMO TEBE VOLIMO SAMO TEBE BODRIMO.FCS.DzenaN95 je napisao/la:Cestitke na ovoj velikoj pobjedi igrachima Sarajeva...... Svaka cast skori i rizvanovicu .... idemo na prvo mjesto ako bog da<3 hZ
High je napisao/la:Prvo poluvrijeme je bilo katastrofalno,sa obje strane.Bez ijedne prilike,koliko sam vidio.Drugo poluvrijeme dosta bolje.Odmah na pocetku istog penal za nas,Skoro realizovao.Kasnije drugi gol dao Rizvanovic,prikucao odbijenu loptu.Onda na kraju Skoro ponovo,lob udarcem za 3:0.Kad sve saberemo,mozda je ovaj rezultat i previsok,ali raduje me da nismo primili go.Gosti nemaju losu ekipu,dosta lopti su presjekli.Po meni,odbrana njihova bolja strana.Nama ostaje jos Banja Luka,u nedjelju,zavrsiti ovaj dio sezone.Prosle sezone u Banja Luci osvojili bod,realno je ocekivati isto i ovaj put.Na pauzi pojacati ekipu,dovesti dva-tri igraca.
Nisam pesimista, ali siguran sam da ce Borac pobjediti. Vjerovatno ce biti ko i u Mostaru protiv Zrinjskog, namjesten gol.High je napisao/la:Prvo poluvrijeme je bilo katastrofalno,sa obje strane.Bez ijedne prilike,koliko sam vidio.Drugo poluvrijeme dosta bolje.Odmah na pocetku istog penal za nas,Skoro realizovao.Kasnije drugi gol dao Rizvanovic,prikucao odbijenu loptu.Onda na kraju Skoro ponovo,lob udarcem za 3:0.Kad sve saberemo,mozda je ovaj rezultat i previsok,ali raduje me da nismo primili go.Gosti nemaju losu ekipu,dosta lopti su presjekli.Po meni,odbrana njihova bolja strana.Nama ostaje jos Banja Luka,u nedjelju,zavrsiti ovaj dio sezone.Prosle sezone u Banja Luci osvojili bod,realno je ocekivati isto i ovaj put.Na pauzi pojacati ekipu,dovesti dva-tri igraca.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.